דרור, מה עם סירטון של ה-F-18 שלך...?![]()
דרור, מה עם סירטון של ה-F-18 שלך...?![]()
דומה קצת ללו![]()
חיים גיל תעשה תרגיל
ללו לא הגיב עד עכשיו מכיוון שהוא מאכיל את הסוסים!
בן אדם חכם(כמוני)מי צריך את כל ההתעסקות עם ה EDF,לא זז וכל כך הרבה כסף והשקעה עד שמגיעים לסט אפ נורמלי,אני רואה בבית אריה איפה שאנחנו מטיסים את כל הEDF כולם עגלות,לא פעם ראינו מניפות מתפוצצות בגלל גרגיר של אבן שקפץ למניפה(כולל שלך F-15) לך תחליף אותה עכשיו צריך לפרק את כל הטיסן,אולי באמת אני יביא את אחד הסוסים שלי שידחוף אותם.
טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
אחרי 3 טיסות כבר..
ביום שישי 10 שניות אחרי ההמראה כשאני ממריא..לוקח סיבוב להתישר עם המסלול בחזרה
המנוע הפסיק לעבוד פתאום. עוד לא הספקתי לצבור מספיק מהירות בכדי שהטיסן יוכל להחזיק את עצמו בלי מנוע... ועם שלושה קילו באוויר זה מעט בעיה.. לכן הוא התחיל לצלול בלי הרבה יכולת תמרון מיצידי למרות שהיו לי הגאים מכיוון שאני מטיס עם סוללה נפרדת למקלט וסוללה לבקר ולמנוע..
בקיצור.. הצלחתי ליצב אותו רגע לפני הפגיעה בקרקע.. וכך הוא לא נכנס ראש..
הוא נשבר ל2...
יש לי בקר 100 אמפר וכנראה שהכבלים שהיו מולחמים עליו התנתקו ולא ראיתי את זה לפני שהמראתי....
לא נורא.. מכל דבר חדש לומדים.. נתקן ונעלה שוב לאוויר אפילו בצורה יותר טובה..
הסרט יגיע אני מבטיח והוא יהיה יפה
בסוף אני עוד אצליח
******* לעולם אל תפחד לעשות דברים שאתה לא יודע. זכור, תיבת נוח נבנתה על ידי חובבנים. מקצוענים בנו את הטיטאניק! ******
אווטש...
לא נורא, אין משהו שדבק לא יסדר.
נחכה לסירטון.![]()
ללו ידידי...
בן אדם חכם לא מכניס את עצמו למקום שאדם טיפש לא יכול לצאת ממנו...בהמשך למה שאמרת..
דבר שני כבר אמרתי לך עשרות פעמים... טיסנים וטיסה יפה והנאה מהטסה זה לא רק
מ......ה......י.......ר...ו.......ת.
מהירות זה רק דבר אחד מתוך מכלול של דברים כמו המראה נחיתה ביצועים דאייה. וכו'..
מהירות זה רק עוד דבר מכל זה... הבעיה שלך שזה הדבר היחיד שמעניין אותך... ואם יהיה משהו יותר מהיר ממך בשמיים אז מיד אתה הולך להחליף לסטאפ יותר חזק.
מה לעשות אותי ממש לא מעניינת המהירות.. אותי מעניין להטיס ושיראו טיסן באוויר ולא צעצועים וגם אם אני אחליף 10 פעמים את המניפות בגלל אבנים קופצות...אני אמשיך בדרך שאני נהנה ממנה.
בסוף אני עוד אצליח
******* לעולם אל תפחד לעשות דברים שאתה לא יודע. זכור, תיבת נוח נבנתה על ידי חובבנים. מקצוענים בנו את הטיטאניק! ******
אני איתך דרור.
הטסתי גם את ההוק היום.
לא מושך באנך אבל השריקה הזו שווה הכול.
טייסים בדרך להשלים את המראה הסקיילי.![]()
דרור מילים כדורבנות טיסה זה לא רק מהירות זה עוד המון דברים אחרים
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
ללו ניראה את העגלה שלך טסה ככה ואז נדבר
זה בית שימוש ליד שלי,זה אפילו לא בית שימוש רגיל זה בית שימוש כימי,אין לך בושה להעלות את זה לכאן,את הזבל הזה אתה משווה לשלי,מרגיז לך תעשה קקי,אתה מהטיפוסים של הילדים החרות שלא מוכנים לפרגן ולהודות בעובדות,בטח היית ילד כאפות בבית הספר.
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
חיים בינינו אם לא היה לך מממן לא היית מתקרב לEDF,לא היית משקיע מכיסך על כל הניסויים וההחלפות של מנועים ומניפות עד שתמצא משהו סביר,ומי כמוני יודע כמה מניפות אתה ומרגיז החלפתם עד שהגעתם למשהו בינוני שגם הוא עגלה,אם היה לי מממן כמו שלך אולי הייתי מנסה לעשות איזו שהיא בדיקה,וגם לא בטוח שהייתי מרוצה מהתוצאה של המניפות,אז מה אתה משחק אותה פתאום חסיד של EDF.
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
ללו אם אתה אומר וטוען שהעגלה שלך מגיעה למהירות של ה f16 שלי ולאופן הטיסה היפה שלו, אז באמת המצב שלך קשה
אפילו איזי שביצע לך את הטסט פלייט אמר לך שהסטאפ הזה והפרופ הזה לא מתאים, אבל אתה תמיד בשלך ולא מוכן ללמוד ולהשכיל
עד שלא תחליף שם למנוע אחר בעל kv נמוך יותר ופרופ בסגנו של 7X4 7X5 הטיסן שלך היה וישאר עגלה
אין לו כח, אין לו דחף, רוח הכי קטנה והטיסן שלך מאבד את עצמו ונופל!!!!!
תעשה את השינוי הזה ואז אולי תגיע לביצועים של ה f16
לבנתיים לך תאכיל את הסוסיםותזהר שבטעות הם לא יחרבנו לנו על המסלול
ומי שאוכל כאפות זה אתה , הילד שלך בסוף הטסט פלייט אומר לנו י״ אמרתי שזה יטוס כמו עגלה אבל הוא לא הקשיב לי״
תשקיע 50 דולר במניפה שש להבים ומנוע חזק ותהנה מהטיסן כמו שצריך להינות ממנו , תפסיק להתעצבן ותקבל את הדברים שאומרים לך בהבנה!
*
נערך לאחרונה על ידי lior_shenhar; 26-12-2010 בשעה 17:03:32.
ללו,
עד היום אני וירון, זה שבנה לך את ההוק שאתה כל כך מתגאה שאתה זה שבנית אותו וכמה שהוא טס טוב,בנינו לך את כל הטיסנים שלך ואת כל התיקונים אני אישית עשיתי לך ועל רוב הסטאפים אני המלצתי לך, וציוד שאני הבאתי לך והרכבתי לך,על זה לא ביקשתי כלום וגם לא לקחתי כלום ואתה אפילו לא חשבת שאולי ניתן צו'פר לבחור שעמל קשה וביזבז שעות על הצעצועים שלך,להבדיל מהחבר'ה בשטח שידעו להעריך ולצ'פר אפילו שלא העזתי לבקש.
ואם אתה מדבר על מממנים,חברים אמיתיים עוזרים אחד לשני מתוך רצון לעזור ולא ממקום של ניצול או התרברבות של הנה "בלעדי הוא לא לא היסתדר".ואתה יודע כמה עזרתי לליאור וכל החבר'ה בשטח עד שהיו ימים שלא היטסתי אפילו,אלא רק עזרתי לחבר'ה בשטח.וגם אתה קיבלת עזרה יותר מכולם,ומעולם לא דרשתי ממך כלום.
אז תתחיל להתבגר ולפחות לתת פידבק לחברים שעוזרים לך כולל ירון זה שבנה לך את ההוק (מאחר ולי לא היה זמן ליבנות לך את ההוק עם הזנב) וכולם אומרים לך "איזה יופי בנית".
לא בשביל משהו אתה יודע שאני אוהב אותך ושמח לעזור לך,אל תיפגע או תיעלב,קבל בהבנה ביקורת בונה!!!.ישו![]()
חיים גיל תעשה תרגיל
אה ושלי עדיין יותר מהיר.![]()
חיים גיל תעשה תרגיל
מילים כדורבנות!
אין בנאדם שעוזר לאחרים יותר מחיים.
אחלה בנאדם שתמיד שמח לעזור פשוט כייף להטיס איתו!![]()
נכון שירון היה שותף לבניה ועל זה מגיע לו תודה ואמרתי לו את זה 20 פעם,לגבי ציוד שלקחתי ממך, לעולם לא לקחתי ממך ציוד למעט סרוו אחד שנתת לי משומש והחזרתי לך אותו חדש,מה שכן קיבלתי ממך זה עזרה בתיקונים ובבניה של הפאנג'ט ועל זה אין מילים,ולגבי זה שאתה אוהב אותי על זה ניכתב שיר,שמור אותי מאוהבי
,בעיניין מרגיז(ליאור)ניכתב,ומשונאי אשמר בעצמי
![]()
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
ללו תתבגר תינוק
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
ללו,
לא משנה מה הבאתי ומה לא אתה בעצמך יודע את האמת.פעם דרשתי ממך משהו?אבל להגיד שאני ממומן זה מרגיז .את העיניינים שלך ושל ליאור זה לא מעניין אותי שכן אני לא בסיפור אהבה שלכם.ליאור עוזר לי בדרכו שנוחה לא ואת החשבון הכספי אני סוגר איתו בשקט.למען שקט מישפחתי שלי ושלו.חוץ מזה את הראש ביצה שלך אני עדיין ילטף בשטח.יא ללה.![]()
חיים גיל תעשה תרגיל