חיים וללו אני חושב שאת הויכוח המטומטם הזה תעשו בשטח באיזה תחרות קטנה וזהו
נמשיך בעינינינו,השבוע הגלגלים של הטיסן יוחלפו לגלגלים עם קפיצים לנחיתות רכות,לא גלגלים שאתם מכירים מהסיני,הגלגלים ניבנים במיוחד בשביל הטיסן הזה ע"י חברי ירון,סבלנות יום יומייםשהגלגלים יורכבו אני יצלם ויעלה תמונות.
טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
תגידו אתם מפגרים זה פורום מקצועי מה זה התגובות האלו חבל ללכלך את התחביב אבל זה פשוט לא לענין מה זה אל תגיב לשרשור מה הפורום של אבא שלך ?
היה מענין עד שהחלטתם לריב למי יש יותר גדול וכולכם יצאתם קטנים
אתה צודק,אבל מה לעשות לפעמים יש אנשים שאוהבים להתבדח על חשבון מישהו אחר ואני לא האדם הנכון להתבדח עליו,ולגבי העניין של אל תגיב לשרשור,אחד שכותב שטויות לא לעניין והורס את השרשור אז כן אני יגיד לו לא להגיב יותר,ומי שיש לו בעיה שיתלונן בהנהלה,ופעם הבאה תשנה את סגנון הכתיבה שלך "מה זה הפורום של אבא שלך",לא זכור לי שאני חבר שלך,אני מקווה שפה זה יסתיים ומעכשיו השרשור ימשיך בנושא.
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
אל תפתח עוד חזית לא תצא נשכר מזה אל תרצה לי על דרך דיבור ואל תדאג לא נראה לי שניהיה חברים וכן כבר פניתי להנהלה בנוגע לשירשור הזה
מנהלים,
בבקשה תנעלו או תעיפו שרשור ילדותי זה.
בגן של בתי בת החמש יש שיחות כאלה.
מרק
עכשיו חזרתי מבית אריה מעוד הטסה מוצלחת,הייתי שם לבד היה שקט הרים מסביבי היה תענוג,הטיסן פשוט תענוג להטסה יש לו נוכחות באויר,הוא גדול ודואה נהדר,הרעיון אם המנוע מאחורה יצא פשוט מושלם,הטיסן מטפס 90 מעלות למעלה בלי שום בעיה,אני רק מחכה לגלגלים "המיוחדים" והכל יהיה מושלם,מומלץ בחום לעשות את השינוי כמו שעשיתי למנוע אחורי
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
הגלגלים "המיוחדים" הגיעו,הגלגלים ניבנו במיוחד בשביל הטיסן ע"י ירון, שימו לב בתמונות לקפיץ שמחבר בין שני החלקים,זה באותו העיקרון כמו עם טלסקופ רק כאן יש קפיץ,אגב זאת קומבינה שלו,
יום שישי אם יהיה יום יפה נעשה טסט לגלגלים,הנה קצת תמונות
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
תתחדש
לא שמת תמונה של גלגל אף !
הגלגל אף נישאר המקורי מכיוון שיש לו קפיץ,במידה ותהיה איזו שהיא בעיה גם הגלגל הזה יוחלף,מה שלא ניראה לי כרגע,הנה התמונה של הגלגל הקידמי
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
ככמהה גרר![]()
זה מתבסס על הרעיון הזה.
אמרתי לירון בשטח שהוא עשה עבודה יפה.
בסוף אני עוד אצליח
******* לעולם אל תפחד לעשות דברים שאתה לא יודע. זכור, תיבת נוח נבנתה על ידי חובבנים. מקצוענים בנו את הטיטאניק! ******
תגיד לי מה אני סוחב אותו על הגב שליסתם,זה לא משהו שאמור להפריע באופן גורע,אני מקווה שזה יהיה בסדר,אם אני יראה שיש לזה השפעה חריגה אני יחליף אותם,אבל לא ניראה לי שיהיה משהו חריג,אני רוצה שהוא יהיה דיי מהיר,אומנם אני לא בונה עליו שהוא יהיה כמו פאנג'ט,דווקא ניראה לי שזה יהיה מגניב עם נחיתות על קפיצים.
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
רוב הEDF מגיעים עם גלגלים בחוץ או בלי גלגלים בכלל(נחיתת גחון),מעטים הEDF שמגיעים עם גלגלים מתקפלים שהם גם עולים כפול,האמת עדיף שהיו מתקפלים כמו שאתה אומר זה יותר יפה,אבל לעשות מתקפלים לטיסן שאין לו הכנה מראש זה קצת בעיה זה המון עבודה,על JET אין מה לדבר בכלל זה כלי אחר לגמרי,והמחיר שלו זה כמו רכב יד 2.
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
וואלה יהיה מעניין ליראות אותו נוחת.נקווה שהקפיצות בנחיתות לא יפחלצו את הכנף.
חיים גיל תעשה תרגיל
היום עשיתי טסט להוק עם הגלגלים החדשים עם הקפיצים,הגלגלים שהוחלפו הם רק האחוריים כפי שאפשר לראות בתמונות למעלה,הגלגל הקידמי נישאר המקורי,היו כמה נחיתות טובות עם רוחות מטורפות,כיף לנחות עם גלגלים קפיציים,באחת הנחיתות הגלגל הקידמי התעקם מהנחיתה,שבוע הבא נחליף את הגלגל הקידמי לגלגל עם קפיץ לנחיתות יותר רכות,שאני יחליף את הגלגל אני יעלה תמונות,בסך הכל טיסן תענוג להטסה
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
קצת תמונות של הטיסנים מהיום בבית אריה
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim