שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 27

נושא: כל החיים לומדים

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: כל החיים לומדים

ציטוט נכתב במקור על ידי gillb צפיה בהודעה
    הבעיה בפרסום של סיפור מסוג זה ללא אזכור שמו של הפרט היא בעובדה, שאתה עלול לגרום להכפשת שמם של רבים וטובים מבלי שאפילו אתה מודע לכך. זה הרבה!! יותר גרוע מאי פרסום שמו של האדם המדובר.

פרסמת את הסיפור, פרסם גם את שמו של האדם, במיוחד לאור העובדה, שאתה מציין שהוא "מוכר בפורום". כך גם תאפשר לו להגיב (היה והוא כמובן ירצה בכך).

בברכה
    גיל ברקאי, צורן
    הי גיל,
    אני מניח שגם אתה מבין שאם אפרסם את השם הפורום יהפוך לשדה קרב.
    אין לי כל כוונה להיות הטריגר לזה ומתוך שמירה על כבודי לא פחות משמירה על כבודו לא אקח בזה חלק.
    אותו אדם הגיב לי בפרטי ובקטע ביני לבינו אני מסתפק במישור הזה.
    המסר והלקח שבחרתי להעביר בפרסום המקרה הוא ברור. לא פעם אנחנו נותנים לאחרים להטיס את הכלים שלנו וצריך לקחת בחשבון שיש גם סעיף תקלות. שום דבר לא מכוון אבל תקלות קורות וצריך לדעת לקחת אחריות ולהתנהג באצילות, גם הנותן וגם המקבל. אין חוזה נתינה ואין חוזה קבלה, אבל יש כללים בסיסיים שצריך לכבד. צריך לקחת בחשבון, בעיקר זה שמקבל מסוק ונהנה, שהוא לוקח אחריות מלאה על כל נזק שייגרם ושתקלה היא לא רק בנזק ללהבים אלא גם יכולה להסתיים בריסוק קשה מאוד עד טוטל לוס של הכלי ופה כבר מדובר באלפי שקלים.
    אם גרמתי למישהו לחשוב פעמיים לפני שהוא "לוקח סיבוב" על מסוק של מישהו אחר או לבעל המסוק לקחת בחשבון את התוצאות במקרה עצוב של בריחה מאחריות, השגתי את המטרה.
    איתן

T-REX 600LE
    Mini Titan E325
    Funjet 008

תודה!
    47
    הודה 57 פעמים ב 39 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי wonderd צפיה בהודעה
    בניגוד אליכם, אני לא חושב שהעניין הוא כ"כ שחור ולבן, יש פה הרבה אפור וזאת הסיבה שכמעט אף פעם אני לא מטיס מסוקים/טיסנים של אחרים, גם אם אומרים לי שאני לא אצטרך לקחת אחריות על הנזק.
    אני נותן להטיס את שלי רק כשהעניין בנוגע לנזק מוסכם מראש ולא ע"י איזשהו קוד שאמור להיות ידוע מראש אלא ע"י הסכמה במקום לפני שאני נותן את השלט. מלבד זאת אני מודע ומוכן לעובדה שאולי אני אצטרך לשלם על נזק שייגרם לי ע"י מישהו אחר שמטיס את המסוק שלי.

אין פה זכויות/חובות, יש פה עניין של לקיחת אחריות ולדעת למי נותנים להטיס ולמי לא. אני לא אתן לאף אחד לבצע אוטורוטציה או כל תרגיל 3D על המסוק שלי בלי שהמישהו הזה ייקח אחריות לפני ההטסה.
    במקרה הזה כמה שזה נשמע רע איתן (שגם אני לא מכיר אותו וגם לא את האדם השני) היה צריך להיות מוכן מראש לשאת בתוצאות ההטסה ולא ממש לבכות על זה עכשיו. כמו שהוא כתב - "כל החיים לומדים", אני מקווה שבאמת למדת מזה משהו ולא יקרה לך שוב..

לדוגמא - יש לי חבר שלכל שטח הוא מגיע אליו הוא מקבל את הטיסנים והמסוקים של כולם להטסה. ממש מתחננים אליו שיטיס ויראה להם מה הוא יודע ואפילו מוותרים לו מראש על כל נזק שיעשה.
    אני תמיד שואל אותו אם הוא בטוח שכדאי לו להיכנס לפינה הזאת..לו לא ממש אכפת - אני חושב שלא כדאי, וגם אם מחליטים שזה בסדר - לא צריך להגיע לרמה של השתוללות.

זאת דעתי.

בהצלחה,
    אלעד.
    אני מוחה, מדובר על הסכמה בשתיקה או הסכם ג'נטלמני לא כתוב בין המטיס לבעל המסוק / טיסן, שכל נזק יהיה באחריות המטיס.
    גם לפי מה שכתבת: " ואפילו מוותרים לו מראש על כל נזק שיעשה.", מדובר על הסכמה בין הצדדים כאשר במקרה זה, "הוסכם אחרת", אבל עדיין שני הצדדים מודעים לתוצאות וללקיחת האחריות, עוד לפני ההטסה.

אני לא עורך דין, אבל מדובר בערכי מוסר נטו ואם האדם שגרם את הנזק התנהג כפי שהוא התנהג, זו ממש בושה ובהחלט שאין מקום להטיל את האשמה ולו חלק ממנה על בעל המסוק.

מקקווה בהחלט שמטיסים אחרים ילמדו את הלקח וחבל שמישהו היה צריך לסבול מכך.

תודה!
    38
    הודה 231 פעמים ב 189 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי tkolber צפיה בהודעה
    אני מוחה, מדובר על הסכמה בשתיקה או הסכם ג'נטלמני לא כתוב בין המטיס לבעל המסוק / טיסן, שכל נזק יהיה באחריות המטיס.
    לא מחזיק מים וגם לא ממש נכון בהרבה מקרים.
    גם לפי מה שכתבת: " ואפילו מוותרים לו מראש על כל נזק שיעשה.", מדובר על הסכמה בין הצדדים כאשר במקרה זה, "הוסכם אחרת", אבל עדיין שני הצדדים מודעים לתוצאות וללקיחת האחריות, עוד לפני ההטסה.

אני לא עורך דין, אבל מדובר בערכי מוסר נטו ואם האדם שגרם את הנזק התנהג כפי שהוא התנהג, זו ממש בושה ובהחלט שאין מקום להטיל את האשמה ולו חלק ממנה על בעל המסוק.

מקקווה בהחלט שמטיסים אחרים ילמדו את הלקח וחבל שמישהו היה צריך לסבול מכך.
    אתה צודק שבמקרה הזה נראה שהיתה הסכמה של המטיס לקחת אחריות ומשם התפתחה לה הבעיה, במקרה הזה באמת אין להאשים את בעל המסוק (אין פה בכלל עניין של אשמה..למה יהודים תמיד מחפשים אשמים?) והצדק איתו. ברגע שהמטיס לקח אחריות והבטיח לשלם בעבור הנזק - הוא היה צריך לעשות כן. במקרה הזה מדובר על יושרו והגינותו של אדם ולכן אולי כן היה מקום לפרסם את שמו כדי שהוא לא יעשה את אותו הדבר למישהו אחר.
    Henseleit TDR
    DX7
    --------------------
    למכירה:

מסוק 700 TDR

נושאים דומים

1. [נתונים] על החיים ועל ה.........FUNCUB
    על ידי yar בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 27-11-2010, 10:28:37
  2. [שאלה] איך הפאקינג שלט עדיין בחיים? 7 נשמות!.
    על ידי RoVal בפורום פורום רדיו ואלקטרוניקה
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-08-2010, 21:41:07
  3. [אוף!] לפעמים יש רגע בחיים
    על ידי mosheg בפורום פורום מסוקי דלק
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-06-2010, 08:11:26
  4. החיים הקלים
    על ידי avner בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 08-09-2009, 07:50:35
  5. פלמחים - באמצע החיים.