תגובה להודעה: כל החיים לומדים

נכתב במקור על ידי
gillb
הבעיה בפרסום של סיפור מסוג זה ללא אזכור שמו של הפרט היא בעובדה, שאתה עלול לגרום להכפשת שמם של רבים וטובים מבלי שאפילו אתה מודע לכך. זה הרבה!! יותר גרוע מאי פרסום שמו של האדם המדובר.
פרסמת את הסיפור, פרסם גם את שמו של האדם, במיוחד לאור העובדה, שאתה מציין שהוא "מוכר בפורום". כך גם תאפשר לו להגיב (היה והוא כמובן ירצה בכך).
בברכה
גיל ברקאי, צורן
הי גיל,
אני מניח שגם אתה מבין שאם אפרסם את השם הפורום יהפוך לשדה קרב.
אין לי כל כוונה להיות הטריגר לזה ומתוך שמירה על כבודי לא פחות משמירה על כבודו לא אקח בזה חלק.
אותו אדם הגיב לי בפרטי ובקטע ביני לבינו אני מסתפק במישור הזה.
המסר והלקח שבחרתי להעביר בפרסום המקרה הוא ברור. לא פעם אנחנו נותנים לאחרים להטיס את הכלים שלנו וצריך לקחת בחשבון שיש גם סעיף תקלות. שום דבר לא מכוון אבל תקלות קורות וצריך לדעת לקחת אחריות ולהתנהג באצילות, גם הנותן וגם המקבל. אין חוזה נתינה ואין חוזה קבלה, אבל יש כללים בסיסיים שצריך לכבד. צריך לקחת בחשבון, בעיקר זה שמקבל מסוק ונהנה, שהוא לוקח אחריות מלאה על כל נזק שייגרם ושתקלה היא לא רק בנזק ללהבים אלא גם יכולה להסתיים בריסוק קשה מאוד עד טוטל לוס של הכלי ופה כבר מדובר באלפי שקלים.
אם גרמתי למישהו לחשוב פעמיים לפני שהוא "לוקח סיבוב" על מסוק של מישהו אחר או לבעל המסוק לקחת בחשבון את התוצאות במקרה עצוב של בריחה מאחריות, השגתי את המטרה.
איתן
T-REX 600LE
Mini Titan E325
Funjet 008