אני לא שומר ולא טוען את הסוללות בשום כד חרס או בשקית, לא רואה בזה טעם.
הדרך הכי בטוחה מבחינתי היא לשים עין על הסוללה בזמן הטעינה, לא להשאיר סוללה בטעינה כשאתה לא בבית (אפילו ל 5 דקות) ולא להטעין בזרם גבוה מדי - אני מטעין במקסימום 1.5C.
לגבי ההטענה - השמועה אומרת שהכי כדאי להטעין במצב FAST מכיוון שאז הסוללה לא נטענת ב 100% אלא ב 95% וזה אמור להאריך את חייה, לא יודע ולא מכיר את הטענה כעובדתית.
למרות זאת אני מטעין FAST מכיוון שאז ההטענה נגמרת הרבה יותר מהר והסוללה אכן טעונה כמעט לגמרי (4.18-4.19), אין לי צורך ביותר אלא אם התאים מתחילים להשתגע מבחינת המתח עליהם ואז אני עובר לבלאנס כדי לאזן.
לגבי שמירת הסוללה - עדיף להשאיר פרוקה - אם לאחר ההטסה הסוללה עומדת על איזור ה 3.8V לתא, אין בעיה פשוט להשאיר אותה ככה.
מצב storage - כשמו כן הוא - מצב איחסון שבו הסוללה פרוקה לאיחסון.
דרך אגב - אם תטעין את הסוללה על משטח שאינו נפגע בקלות מאש ולא יהיה בסביבה הקרובה חומר דליק כלשהו, אז אין בעיה בטיחותית - מקסימום שריפה קלה באיזור שקרוב לסוללה ואולי קצר במטען.