שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 30

נושא: תמונות השבת - לטרון

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    47
    הודה 57 פעמים ב 42 הודעות
    כניסות לבלוג
    21
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: תמונות השבת - לטרון

ציטוט נכתב במקור על ידי videoman4 צפיה בהודעה
    כל מילה בסלע!!!
    חרה של מסלול, חרה של אנשים,
    פתרון פשוט: לא להגיע לשם להטיס!!!
    ככה הכי בטוח
    לא צריך להסחף....

על המסלול הזה יש אחלה נוף (מנזר לטרון נראה מצוין בבוקר ולא רק, כפי שאפשר לראות כמה תמונות). האנשים שאני פוגש (מוקדם בבוקר) נחמדים למדי ומטיסים בבטיחות ובנחת.
    מה שכן - כבר באזור 9 בבוקר מתחיל להיות שם צפוף (על הקרקע ובאויר) ולקראת הצהריים כנראה מגיעים אנשים שלא כ"כ מתחשבים בסביבה (אני כותב "כנראה" כי אני פשוט לא שם בזמן הזה ).

הכל עניין של תזמון בחיים
    הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...

ואדים

Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
    Great Planes Super Sportster EP
    Futaba 7C 2.4GHz

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הייתי שם בשבת האמורה יחד עם מרסלו ודין גת , ראינו הכל ולא התלהבנו , ההתנהגות של הבבון המצוי היתה סתם התנפחות ואכן כמעט היו מכות , דווקא אותו הבבון הוא זה שריסק את המסוק על השמשה של הרכב והבן שלו הוא זה שחטף את ההלם וקצת מכות יבשות , עד שהתחיל אותו הבחור להתנפח ולצעוק הכל היה באמת אחלה , כל הריב היה על זה שביקשו ממנו יפה ובשפה מאוד נעימה להזיז את הרכב שלו שחנה בצורה מסוכנת וממש בקרבת המסלול , כל האחרים הזיזו את הרכב אבל .... הבבון השתגע - חבל מאוד .

באותו היום כל המסוקים שהיו בשטח התרסקו !!!!!

תודה!
    47
    הודה 57 פעמים ב 42 הודעות
    כניסות לבלוג
    21
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי cobi p צפיה בהודעה
    הייתי שם בשבת האמורה יחד עם מרסלו ודין גת , ראינו הכל ולא התלהבנו , ההתנהגות של הבבון המצוי היתה סתם התנפחות ואכן כמעט היו מכות , דווקא אותו הבבון הוא זה שריסק את המסוק על השמשה של הרכב והבן שלו הוא זה שחטף את ההלם וקצת מכות יבשות , עד שהתחיל אותו הבחור להתנפח ולצעוק הכל היה באמת אחלה , כל הריב היה על זה שביקשו ממנו יפה ובשפה מאוד נעימה להזיז את הרכב שלו שחנה בצורה מסוכנת וממש בקרבת המסלול , כל האחרים הזיזו את הרכב אבל .... הבבון השתגע - חבל מאוד .

באותו היום כל המסוקים שהיו בשטח התרסקו !!!!!
    קובי

לא הבנתי מה בדיוק קרה:
    מי זה "הבבון המצוי?"
    מישהו התבקש להזיז את הרכב וסירב?
    זה קרה לפני או אחרי שהוא ריסק את המסוק על הרכב?
    הבן של המטיס שריסק הוא זה שנפגע?
    הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...

ואדים

Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
    Great Planes Super Sportster EP
    Futaba 7C 2.4GHz

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הבבון המצוי הוא ישראלי כמובן שמתנהג כמו קוף בבון טריטוריאלי ומשתגע ללא סיבה וכמובן מתנהג בהתאם , לצערי הרב יש כמה כאלו גם בתחביב הנפלא שלנו , איני מכיר אותו אישית ולא מעניין אותי שמו , כן הוא סירב ליישר קו עם כל הרכבים האחרים , כן הוא ריסק את המסוק לתוך חלון רכב שבמזל גדול ( כפי שדובר שם ) היה חלון אחורי מתרומם ( ברכב שלו , הדלת היתה במצב מורם ) שבלם את המסוק ואי לכך לא נגרמו פציעות חמורות לילד , הייתי עם דין גת על המסלול בהכנת האדג' לטיסה , חיכינו למסוק שיסיים טיסה , ראיתי כאילו בהילוך איטי את המסוק חוצה את המסלול בטיסת גלים ללא שליטה ישר לתוך כל הקהל שעמד שם , כמובן שדין מייד כיבה מנוע ורץ לעזור , תודה לאל שזה נגמר בכמה סריטות קלות ולא ביותר , כל ההתנפחות והריב היו מיותרים לחלוטין , יש אנשים שלא מבינים כמה מסוכן התחביב שלנו , לשימחתי הרבה זה לא נגמר באסון .

תודה!
    64
    הודה 108 פעמים ב 74 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי cobi p צפיה בהודעה
    הבבון המצוי הוא ישראלי כמובן שמתנהג כמו קוף בבון טריטוריאלי ומשתגע ללא סיבה וכמובן מתנהג בהתאם , לצערי הרב יש כמה כאלו גם בתחביב הנפלא שלנו , איני מכיר אותו אישית ולא מעניין אותי שמו , כן הוא סירב ליישר קו עם כל הרכבים האחרים , כן הוא ריסק את המסוק לתוך חלון רכב שבמזל גדול ( כפי שדובר שם ) היה חלון אחורי מתרומם ( ברכב שלו , הדלת היתה במצב מורם ) שבלם את המסוק ואי לכך לא נגרמו פציעות חמורות לילד , הייתי עם דין גת על המסלול בהכנת האדג' לטיסה , חיכינו למסוק שיסיים טיסה , ראיתי כאילו בהילוך איטי את המסוק חוצה את המסלול בטיסת גלים ללא שליטה ישר לתוך כל הקהל שעמד שם , כמובן שדין מייד כיבה מנוע ורץ לעזור , תודה לאל שזה נגמר בכמה סריטות קלות ולא ביותר , כל ההתנפחות והריב היו מיותרים לחלוטין , יש אנשים שלא מבינים כמה מסוכן התחביב שלנו , לשימחתי הרבה זה לא נגמר באסון .
    הבבון המצוי להלן, גינדאווי או אינדיאני
    לא מכיר ולא יודע מי זה אבל זה לא משנה,
    עצם העובדה שצריך לבקש ממישהו לייש ר קו כבר אומר על טיב האנשים שמגיעים למקום!
    כמו שכבר אמרתי, ידעתי לזהות זאת כבר ממזמן, ועדיין אני ממשיך להתריע, אם לא תשתלטו על
    האינדיאנים שמגיעים לשם ותרסנו אותם שיתאימו עצמם אליכם, ותיישמו בטיחות הלכה למעשה
    המצב ימשיך והאסון הבא הוא עניין של זמן!
    כשתתייאשו, דברו איתי אנ י יביא אתכם למנחת שלי. כך אני אוכל לברור מי מגיע ומי לא

נושאים דומים

1. [מדליק] לטרון 12-02-2011 - תמונות מהשטח
    על ידי HeliDraco בפורום פורום טיסני דלק
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-02-2011, 20:43:54
  2. [מדליק] לטרון 18-12-2010 - מי רצה תמונות ולא קיבל?
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-12-2010, 20:43:13
  3. [מדליק] לטרון - שבוע חדש, תמונות חדשות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-12-2010, 19:26:12
  4. [מדליק] לטרון 13-11-2010 - תמונות מהשטח
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-11-2010, 20:33:16
  5. מטיסי לטרון!