בפלייברלס ....ירוץ טוב יותר.........
מוטי ואקנין [COLOR="Blu TREX-700N[/B]
נכתב במקור על ידי motti-74 בפלייברלס ....ירוץ טוב יותר......... בוולוסיטי 90 FBL ירוץ בכלל מדהים
נכתב במקור על ידי lior_bar_ami בוולוסיטי 90 FBL ירוץ בכלל מדהים תדע לך שאני שוקל ברצינות בין ולוסיטי לטירקס....אחד הדברים העיקריים כפי שאמרתי לך יעטלף זה כסף....אגב אני שוקל 85.5 ק"ג...היום בבוקר
נכתב במקור על ידי motti-74 תדע לך שאני שוקל ברצינות בין ולוסיטי לטירקס....אחד הדברים העיקריים כפי שאמרתי לך יעטלף זה כסף....אגב אני שוקל 85.5 ק"ג...היום בבוקר לפחות מרכז הכובד שלך נשמר מאוזן בזכות חלוקה שווה של קדמי ואחורי
רון טוסמן
נכתב במקור על ידי RonTo לפחות מרכז הכובד שלך נשמר מאוזן בזכות חלוקה שווה של קדמי ואחורי
נכתב במקור על ידי RonTo לפחות מרכז הכובד שלך נשמר מאוזן בזכות חלוקה שווה של קדמי ואחורי האיזון נשמר רק בזכות העמידה "המיוחדת" של מוטי בהטסה
נכתב במקור על ידי motti-74 תדע לך שאני שוקל ברצינות בין ולוסיטי לטירקס....אחד הדברים העיקריים כפי שאמרתי לך יעטלף זה כסף....אגב אני שוקל 85.5 ק"ג...היום בבוקר תשקול תשקול ואז תשקול עוד קצת.... ובסוף.... תתקשר אלי סתם - תתקשר אלי בלי קשר (אין לי מספרים עדיין בטלפון החדש)
חוקי הפורום