שמות משתמשים לתיוג

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 34

נושא: התיעצות לגבי מסוק חדש

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל התיעצות לגבי מסוק חדש

שלום לכולם,
    רציתי לדעת מה דעתכם על המסוק הזה
    http://tholon.co.il/site/detail/deta...ail_id=1647208
    אני חדש בתחום וזה בעצם המסוק השני שלי (אחרי מסוק קואקסיאל).
    רציתי לדעת לגבי המסוק שרשמתי מה אתם חושבים עליו מבחינת חלקים, זמינות, ואמינות והאם הוא יתאים לי בתור אחד שמתחיל.. וכמובן מה דעתכם על המחיר...
    זה בערך הסכום שאני מתכוון להוציא..
    תודה רבה.

תודה!
    17
    הודה 111 פעמים ב 86 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: התיעצות לגבי מסוק חדש

יקר בטירוף בשביל מסוק סיני סוג ז'. זה פשוט לזרוק כסף לפח. אני ממליץ לך על זה:
    http://www.flying-hobby.com/shop/tre...bo-p-5215.html

עם משלוח לארץ ומיסים זה יעלה בערך כמו מה שהבאת, וטוב פי מיליון. יש גם אלטרנטיבות אחרות, אפילו עדיפות, כמו הוריקן 425 (יש המון מידע כאן בפורום). שלט תקנה משומש, בארץ. יש שלטים זולים מאוד.
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

תודה!
    77
    הודה 41 פעמים ב 27 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כל מסוקי ה 450 קשים מאוד ללימוד.
    אם ידך משגת זאת, נסה ללכת על מסוק בקטגוריה גדולה יותר.
    רון טוסמן

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תודה על התגובות.
    האם למישהו יש המלצה אחרת , אני עוניין רק ב rtf ... כמובן שבטווח שציינתי.
    תודה

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

קנה מיד שנייה פה זה הכי טוב בשבילך...
    COPTER X450 SEV2
    4G6
    SOLO PRO V2

hurricane425

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

האם יש מקום זול לקנות את ה copterx?
    איך הוא.בשביל מתחילים יחסית?

מנחת הבית
    חוות רונית
    תודה!
    58
    הודה 158 פעמים ב 104 הודעות
    כניסות לבלוג
    2
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

עצה ידידותית- תתרחק מ-RTF-ים למיניהם
    הם תמיד באים עם אלקטרוניקה מבאסת, ג'ירו שלא שווה כלום יחד עם סרוו זנב באותה רמה
    ואז מבזבזים כסף רב כדי לשדרג אותם שיטוסו כמו שצריך
    כפי שהמליצו לך- קנה יד 2, ככה תקבל מסוק מוכן לטיסה ואפשרות לאלקטרוניקה טובה
    או אם יש תקציב, קנה חדש
    בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
    Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
    Gaui X3-Ikon Fbl
    Trex 450L- IKON Fbl
    Telink SU-29
    JR X9303 2.4Ghz

תודה!
    47
    הודה 57 פעמים ב 42 הודעות
    כניסות לבלוג
    21
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי shmoolm צפיה בהודעה
    האם יש מקום זול לקנות את ה copterx?
    איך הוא.בשביל מתחילים יחסית?
    CopterX זמין בארץ, יש יבואן מסודר.
    אחרת - כאן או כאן.
    בתור מי שיש לו - למתחילים (או בכלל) הוא בסדר מינוס. איכות הייצור לא תמיד טובה, לא מעט חופשים בחלקים הנעים. את הצירים הראשיים (ציר רוטור ראשי, ציר רוטור זנב, ספינדל) הייתי מחליף למקוריים של אליין (נתקלתי בכמה כאלה שבאו עקומים).
    מצטרף לדעתם של רון ואלעד - (1) לא הולכים על RTF ו-(2) למסוק ראשון עדיף ללכת על משהו גדול יותר מ-450. חוץ מזה מסוקים (בכלל טיסנים), זה לא התחביב שבו "ראשון"="זול".
    אם אתה ממש מוגבל בתקציב, עדיף שתלך על המסוקים של GAUI, או שתחסוך עוד קצת ותשקיע באמת (זה מה שעשיתי)
    הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...

ואדים

Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
    Great Planes Super Sportster EP
    Futaba 7C 2.4GHz

תודה!
    38
    הודה 231 פעמים ב 189 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אם אתה מחפש מסוק להתקדם אליו, רק RTF (כולל שלט) ובמחיר שציינת, האפשרות היחידה שלך היא לקנות קופטרX משומש + שלט ספקטרום DX6I, אחרת תצטרך להוסיף תקציב.
    Henseleit TDR
    DX7
    --------------------
    למכירה:

מסוק 700 TDR

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

קודם כל המוןתודה על התגובות.
    אני הולך יותר לכיוון של RTF כי אני ממש לא מבין בזה.. בטח שלא להרכיב בעצמי את המסוק.
    לכן חשבתי ללכת לכיוון הזה:
    http://www.copterx.co.il/catalog/pro...products_id=31
    זה ממש גרוע?

ושוב תודה!

תודה!
    77
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני הולך יותר לכיוון של RTF כי אני ממש לא מבין בזה.. בטח שלא להרכיב בעצמי את המסוק.
    זה ממש גרוע?

ושוב תודה!
    ממש גרוע הוא עניין יחסי.
    עליך להבין שככל שתשקיע יותר בהתחלה, הסיכוי שתצליח ללמוד, וחשוב מזה, להנות גדול יותר.
    רכיבים זולים כגון ג'ירו, סרבואים וכד' יקשו על הלימוד שכן ההטסה איתם קשה בצורה משמעותית מאשר עם רכיבים מעט טובים יותר.

לגבי ה RTF, זו טעות גדולה מכמה סיבות:
    1. בכל ריסוק שיהיה (ויהיו ריסוקים) לא תדע מה לעשות וכנראה שתחליט לוותר על התחביב לחלוטין.
    2. כמו שכבר אמרו כאן, הרכיבים בחבילות האלה ממש, אבל ממש לא מוצלחים (ואני מדבר מנסיון)

הרצוי ביותר שתמצא לך מדריך שילווה אותך בצעדיך הראשונים בתחביב. כך לא תעשה טעויות יקרות וסיכוייך להצלחה גדולים בהרבה. הוא יעזור לך בבחירת החבילה לקניה (כולל מציאת רכיבים סבירים שייתנו לך מענה במסגרת התקציב שלך), בהרכבה, בטיסות הראשונות וכד'.

כדאי שתבין שזה לא תחביב של "לחבר ולהמריא". המסוקים דורשים תחזוקה וטיפול, כיוון שוטף ככל שתתקדם וכמובן, תיקונים.

מאיפה אתה בארץ?
    רון טוסמן

תודה!
    38
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כבר כתבו לך שגירסת ה RTF מקורית לא ממש שווה משהו, חבל שאתה מתעקש לא ללמוד מניסיונם של אחרים. אם אתה לא מתכוון ללמוד איך מרכיבים ומכוונים לבד - תתכונן להוצאות שתצטרך להוציא בתשלום למישהו שיעשה את זה בעבורך או שפשוט לא תוכל להטיס אחרי הריסוק הראשון שיגיע מאוד מהר - לא מדובר פה על מסוק קואקסיאלי!

עריכה: רון - השגת אותי..
    Henseleit TDR
    DX7
    --------------------
    למכירה:

מסוק 700 TDR

תודה!
    202
    הודה 124 פעמים ב 86 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אל תקנה בישראל דבר הקשור למסוק אם אתה לא ממש חייב. כל המחירים שאתה מציג פה יקרים מאד חבל על הכסף. מנסים לעשות עלייך קופה אל תתן לזה יד. ולעניין:
    אני מטיס כיום TREX 450 PRO ולפניו היה לי סולו פרו V2:
    http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=10998

הסולו פרו V2 שהטסתי המון נתן לי נקודת פתיחה טובה ל 450. תזמין תסולו פרו הזה עם כמה חלפים - צירים ראשיים, זנבות ותתחיל להטיס. ככה אני עשיתי וזה היה מוצלח מאד. תתאמן גם בסימולטור שם הריסוקים הם בחינם.

תודה!
    47
    הודה 57 פעמים ב 42 הודעות
    כניסות לבלוג
    21
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

זה ממש גרוע?

ושוב תודה!
    1.בדיוק בגלל שאתה "לא מבין בזה" (שזה בסדר, אף אחד לא נולד מבין במסוקים ) - לא כדאי להתעסק עם אלקטרוניקה גרועה שעלולה "להפתיע" אותך בכיול ובטיסה. אתה פשוט אף פעם לא תדע האם ההתנהגות הבעייתית של המסוק היא תוצאה של כיול לא נכון שלך או באג של האלקטרוניקה. זה בעיקר חשוב לגבי הבקר, השלט (+מקלט) והג'ירו שלך. לגבי הבקר והמקלט של קופטר אין לי מה להגיד (פחות מכיר), אבל על הג'רו שלהם שמעתי לא מעט ביקורות שליליות. לגבי השלט - קשה לי להאמין שאפשר להגיע רחוק איתו, אבל זו דעתי.
    שורה תחתונה - פשוט חבל, יש כאן בפורומים מספיק שרשורים (כולל בנעוצים) עם Setupים מתאימים למסוקים שנבדקו ועובדים. יש כאן עוד יותר אנשים שמוכנים לעזור . ויש כאן מספיק מדריכי וידאו להרכבת מסוקים שתוכל להעזר בהם. קנה לך קיט ועל הדרך גם תהנה מהבנייה (תאמין לי - נהנים מזה לא פחות מהטיסה ).
    2. לא שיש לי משהו רע להגיד על קופטר-איקס ישראל - אבל אני לא סומך על אף אחד (טוב, כמעט ) שירכיב לי את המסוק. בטח כשמדובר בהרכבה "תעשייתית" שמבוצעת אי שם בסין. מספיק שנשכח לוקטייט באיזה בורג - וקיבלת תאונה, ותקווה שהיא לא תסכן אף אחד. פשוט לא כדאי.
    הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...

ואדים

Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
    Great Planes Super Sportster EP
    Futaba 7C 2.4GHz

תודה!
    77
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Yoav Lahav צפיה בהודעה
    אל תקנה בישראל דבר הקשור למסוק אם אתה לא ממש חייב. כל המחירים שאתה מציג פה יקרים מאד חבל על הכסף. מנסים לעשות עלייך קופה אל תתן לזה יד. ולעניין:
    אני מטיס כיום TREX 450 PRO ולפניו היה לי סולו פרו V2:
    http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=10998

הסולו פרו V2 שהטסתי המון נתן לי נקודת פתיחה טובה ל 450. תזמין תסולו פרו הזה עם כמה חלפים - צירים ראשיים, זנבות ותתחיל להטיס. ככה אני עשיתי וזה היה מוצלח מאד. תתאמן גם בסימולטור שם הריסוקים הם בחינם.
    אני חושב שזו מעט "השמצה" לומר ש"עושים עליך קופה"...
    ישנן חנויות שמוכרות במחירים סבירים בהחלט בהתחשב בעובדה שהמוצר כבר עבר מכס, משלוח וזמין באופן מיידי ללא המתנה של כמה שבועות. שלא לדבר על העובדה ש - מה לעשות, גם החנות צריכה לעשות רווח כלשהו.

אני חושב שזהו אינטרס של כולנו שיהיו כאן בארץ חנויות שיכולות לתת לנו מענה מיידי ומקצועי כולל חלקים ורכיבים איכותיים.
    אין ספק שלא כל דבר משתלם לקנות בארץ אבל ישנם דברים עליהם אני מוכן לשלם עוד כמה גרושים כדי לתמוך ולקדם את החנויות הללו - ותקרא לי פראייר...

התחביב הזה מתקדם וגדל בקצב אדיר כאן בארץ וחלק לא מבוטל מזה קשור בכך שישנם אנשים מקצועיים מהשורה הראשונה בעולם שיכולים לעזור.

למה לא לפרגן קצת?!?

גילוי נאות: אני לא קשור בשום אופן ובאף צורה לאף חנות בארץ ואתה יכול לבדוק זאת.

נ.ב. אני מצטער שחרגתי מנושא השרשור פשוט אמירות כאלה מכעיסות אותי.
    רון טוסמן

תודה!
    17
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כפי שנאמר, אתה חייב להרכיב את המסוק בעצמך. רק ככה תכיר אותו ותדע שהכל מורכב כמו שצריך. זה דורש זמן אבל אין ממש ברירה (ולמעשה רוב האנשים נהנים מהבניה עצמה).

וכפי שעוד נאמר, כדאי לך ללכת על משהו יותר גדול ממסוק 450. הם קשים יותר להטסה באופן משמעותי ממסוקים גדולים יותר. אני וויתרתי לגמרי על הטסה של מסוקים בגודל הזה בגלל שאני פשוט לא נהנה, הם דורשים יותר מדי ריכוז וקטנים מדי בשביל להטיס במרחק.

מסוק גדול יותר הוא לאו דווקא יקר יותר. ההמלצה שלי היא ההוריקן, מסוק זול וטס מעולה.

תודה!
    38
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי RonTo צפיה בהודעה
    ישנן חנויות שמוכרות במחירים סבירים בהחלט בהתחשב בעובדה שהמוצר כבר עבר מכס, משלוח וזמין באופן מיידי ללא המתנה של כמה שבועות. שלא לדבר על העובדה ש - מה לעשות, גם החנות צריכה לעשות רווח כלשהו.

אני חושב שזהו אינטרס של כולנו שיהיו כאן בארץ חנויות שיכולות לתת לנו מענה מיידי ומקצועי כולל חלקים ורכיבים איכותיים.
    אין ספק שלא כל דבר משתלם לקנות בארץ אבל ישנם דברים עליהם אני מוכן לשלם עוד כמה גרושים כדי לתמוך ולקדם את החנויות הללו - ותקרא לי פראייר...

התחביב הזה מתקדם וגדל בקצב אדיר כאן בארץ וחלק לא מבוטל מזה קשור בכך שישנם אנשים מקצועיים מהשורה הראשונה בעולם שיכולים לעזור.

למה לא לפרגן קצת?!?

+1, השמצות כאלה יביאו לכך שאם תיתקע בלי חלק, לפעמים תצטרך להמתין שבועיים עד שתוכל שוב להטיס - קצת לא הגיוני, לפחות מבחינתי, אם החלקים נמצאים בארץ ויכולים להיות אצלך למחרת, גם אם צריך לשלם עוד 50 ש"ח.

לגבי מסוק להתחלה - זה נכון שיותר קל להטיס מסוק גדול, אבל אני התחלתי רק לפני כשנה וחצי להטיס, התחלתי עם קופטר 450, ריסקתי עשרות פעמים, חלק ריסוקים קטנים וחלק משמעותיים, תיקנתי בחלקים תחליפיים בעלות זולה וזה מה שהשאיר אותי בתחביב - אם הייתי צריך להוציא סכומים של 500 ש"ח לפחות לכל תיקון הייתי עוזב מזמן.
    היום אני יכול להרשות לעצמי להטיס מסוקי 700 כי הריסוקים נדירים ואני גם מספיק עמוק בתוך התחביב בשביל לא לעזוב.
    למרות זאת - אם אתה מוכן באמת להיכנס לתחביב ברצינות, תמצא לך מסוק גדול יותר כמו שהציעו לך פה, אבל במקביל תמצא לך מדריך הטסה שאמנם יעלה כסף אבל יקטין את מספר הריסוקים בצורה משמעותית כך שמבחינה כלכלית זה בהחלט שווה.
    Henseleit TDR
    DX7
    --------------------
    למכירה:

מסוק 700 TDR

תודה!
    202
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

קודם כל, לא צריך להמתין שבועות וגם לא דקות. שמוכרים לך גלגש זנב ל 450PRO ב 65 שח בישראל וב 3 שקלים בחו"ל אני מזמין לי סטוק רציני של הרבה חלפים (בומים, גלגשים למיניהם, להבים, צירים, ספינדלים וכו) ואז יש לי ולא צריך להמתין. בחלקים הזולים האלו אין שום יתרון איכות ליקר יותר. וכן עושים עלייך קופה. שמוכרים לך רוטור זנב של סולו פרו קטנציק ב 14 שקל או בום של 450 ב 40 שח כאשר אלו עולים בחול 30 סנט ו 60 סנט, החנות מנסה פשוט לעשוק אותך גם אחרי מיסים. יכול להיות שהם בסדר ועוזרים אבל יש גבול לכמה אפשר להיות פרייאר. לגבי עלויות משלוח - שאתה מזמין הרבה שמוצע'ס קטנים ה 3 דולר משלוח מתחלקים בניהם אז זה לא ממש מורגש. וגם אם משלמים יותר על המשלוח עדיין זה שווה.

אז לפותח השירשור: לשיקולך. אני ממליץ לך ללכת בדרכי היא זולה ביותר כי הריסוקים בסולו פרו הם בחינם או בעלויות של שקלים בודדים ותוכל להטיס 450 לא ב 3D בתור התחלה אחרי שתקבל מיומנות טובה בסולו פרו.

למה לא לפרגן קצת?!?

תודה!
    77
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Yoav Lahav צפיה בהודעה
    קודם כל, לא צריך להמתין שבועות וגם לא דקות. שמוכרים לך גלגש זנב ל 450PRO ב 65 שח בישראל וב 3 שקלים בחו"ל אני מזמין לי סטוק רציני של הרבה חלפים (בומים, גלגשים למיניהם, להבים, צירים, ספינדלים וכו) ואז יש לי ולא צריך להמתין. בחלקים הזולים האלו אין שום יתרון איכות ליקר יותר. וכן עושים עלייך קופה. שמוכרים לך רוטור זנב של סולו פרו קטנציק ב 14 שקל או בום של 450 ב 40 שח כאשר אלו עולים בחול 30 סנט ו 60 סנט, החנות מנסה פשוט לעשוק אותך גם אחרי מיסים. יכול להיות שהם בסדר ועוזרים אבל יש גבול לכמה אפשר להיות פרייאר. לגבי עלויות משלוח - שאתה מזמין הרבה שמוצע'ס קטנים ה 3 דולר משלוח מתחלקים בניהם אז זה לא ממש מורגש. וגם אם משלמים יותר על המשלוח עדיין זה שווה.

אז לפותח השירשור: לשיקולך. אני ממליץ לך ללכת בדרכי היא זולה ביותר כי הריסוקים בסולו פרו הם בחינם או בעלויות של שקלים בודדים ותוכל להטיס 450 לא ב 3D בתור התחלה אחרי שתקבל מיומנות טובה בסולו פרו.
    יואב, לא ברור לי באילו חנויות אתה קונה אבל אני מבטיח לך שישנן חנויות עם מחירים סבירים בהחלט.
    בכל מקרה, מנסיוני, בתור אחד שהיה מחזיק מלאי חלפים ענק, בסופו של יום, בריסוק מעט יותר רציני חסר בדיוק החלק שנשבר ואז, עליך להמתין כמה שבועות.
    עשה כרצונך אך להחזיק מלאי חלפים גדול אינו משתלם. זהו כסף ששוכב סתם ואני מבטיח לך שביום מן הימים כאשר תמכור את המסוק, תשאר עם חלפים שמעולם לא השתמשת בהם שעליהם, אף אחד לא ישלם לך אקסטרה.
    כיום אני מחזיק אך ורק חלקים שעלולים להישבר בריסוקים קטנים: ציר ראשי, ספינדל, בום, טורק טיוב, גג"שים וסט להבים. להחזיק יותר מזה, מיותר לחלוטין לטעמי. ואם חסר לי חלק ספציפי, עליו אשלם כמה שקלים יותר כאן בארץ ואחזור להטיס כבר בשבת העוקבת. למרבה הצער, איני יכול לעשות זאת עם שניים מהמסוקים שלי שכן, אין אף אחד כאן בארץ שמוכר חלקים עבורם.
    נערך לאחרונה על ידי RonTo; 27-02-2011 בשעה 07:51:49.
    רון טוסמן

תודה!
    38
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

רון, אני מקווה שאתה לא צריך חלקים ל shape.., ואם כן אולי יהיה יותר זול לייצר אותם בעבודת יש בארץ.. (סתם, לא לקחת את הדברים ברצינות כמובן!)

אני אשמח לראות בקישור איזה חלק עולה 3 ש"ח בחו"ל ו 65 בארץ
    Henseleit TDR
    DX7
    --------------------
    למכירה:

מסוק 700 TDR

תודה!
    77
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי wonderd צפיה בהודעה
    רון, אני מקווה שאתה לא צריך חלקים ל shape.., ואם כן אולי יהיה יותר זול לייצר אותם בעבודת יש בארץ.. (סתם, לא לקחת את הדברים ברצינות כמובן!)

אני אשמח לראות בקישור איזה חלק עולה 3 ש"ח בחו"ל ו 65 בארץ
    טפו טפו טפו, לא כרגע
    למרות שאני בטוח שגם היום הזה יבוא.

מצטרף לבקשה לקישור
    רון טוסמן

תודה!
    730
    הודה 1,100 פעמים ב 464 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

יואב ,

אני לא יודע מתי לאחרונה בדקת חנויות בארץ , אבל ברובם יש מגמת שינוי חיובית במחירים כלפי למטה.

רוב חלקי חילוף של ALIGN עולים בערך מחיר חו"ל+ ~15% בחנויות שהתחילו לייבא את ALIGN

ככה שאני בספק לגבי מה שכתבת.

ברמת מחירים כזאת לא שווה להביא מחו"ל וזה חוסך הרבה כאב ראש ולא צריך להחזיק מלאי גדול בבית שרובו מלאי מת.

אפרופו סט בומים של 450 פרו עולים בחול 8 דולר - 60 סנט נשמע קצת לא מציאותי....

תודה!
    17
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

יואב, לא ברור לי באילו חנויות אתה קונה אבל אני מבטיח לך שישנן חנויות עם מחירים סבירים בהחלט.
    בכל מקרה, מנסיוני, בתור אחד שהיה מחזיק מלאי חלפים ענק, בסופו של יום, בריסוק מעט יותר רציני חסר בדיוק החלק שנשבר ואז, עליך להמתין כמה שבועות.
    עשה כרצונך אך להחזיק מלאי חלפים גדול אינו משתלם. זהו כסף ששוכב סתם ואני מבטיח לך שביום מן הימים כאשר תמכור את המסוק, תשאר עם חלפים שמעולם לא השתמשת בהם שעליהם, אף אחד לא ישלם לך אקסטרה.
    כיום אני מחזיק אך ורק חלקים שעלולים להישבר בריסוקים קטנים: ציר ראשי, ספינדל, בום, טורק טיוב, גג"שים וסט להבים. להחזיק יותר מזה, מיותר לחלוטין לטעמי. ואם חסר לי חלק ספציפי, עליו אשלם כמה שקלים יותר כאן בארץ ואחזור להטיס כבר בשבת העוקבת. למרבה הצער, איני יכול לעשות זאת עם שניים מהמסוקים שלי שכן, אין אף אחד כאן בארץ שמוכר חלקים עבורם.
    +1, זה לקח שגם אני למדתי.

תודה!
    202
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הנה חלקים לפרו במחירי אפס.
    אני מקווה שתראו מה שאני רואה שם. אני חבר פלטינום שם. חלקי חילוף של אליין חסרי משמעות בהרבה מהמקרים וחבל על הכסף.
    https://www.leaderhobby.com/list.asp...&categories=97

ציטוט נכתב במקור על ידי guyro צפיה בהודעה
    יואב ,

אני לא יודע מתי לאחרונה בדקת חנויות בארץ , אבל ברובם יש מגמת שינוי חיובית במחירים כלפי למטה.

רוב חלקי חילוף של ALIGN עולים בערך מחיר חו"ל+ ~15% בחנויות שהתחילו לייבא את ALIGN

ככה שאני בספק לגבי מה שכתבת.

ברמת מחירים כזאת לא שווה להביא מחו"ל וזה חוסך הרבה כאב ראש ולא צריך להחזיק מלאי גדול בבית שרובו מלאי מת.

אפרופו סט בומים של 450 פרו עולים בחול 8 דולר - 60 סנט נשמע קצת לא מציאותי....

תודה!
    38
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אז אתה קונה חלקים לא מקוריים ומשווה את המחיר שלהם לחלקים מקוריים שנמכרים בארץ?
    ממש השוואה נכונה ומתאימה..וזה לא ביקורת על איכות החלקים שאתה משתמש בהם אלא על השוואת תפוחים לתפוזים..
    נערך לאחרונה על ידי wonderd; 27-02-2011 בשעה 13:17:37.
    Henseleit TDR
    DX7
    --------------------
    למכירה:

מסוק 700 TDR

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. [עזרה!] התיעצות לגבי קניית tucano 40
    על ידי israel binymin בפורום פורום טיסני דלק
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-10-2010, 16:44:12
  2. [עזרה!] התיעצות לגבי מערכת חשמלית לטריינר גדול SEDONA
    על ידי shaloma בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-05-2010, 22:56:07
  3. התיעצות ועזרה לגבי EBEY הזמנת חלק.
    על ידי אליקופטר בפורום לא להבים ולא כנפיים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-11-2009, 08:06:29
  4. התיעצות| לגבי רגולטורים ( אליהן VS. אריזונה)
    על ידי rc_freak בפורום פורום מסוקי דלק
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 23-09-2009, 13:30:53
  5. התיעצות לגבי חנויות בחו"ל
    על ידי yosi678 בפורום פורום אתרים מסחרים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 16-07-2009, 07:39:02

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך