ציטוט נכתב במקור על ידי דניאל דקל צפיה בהודעה
אני שוב חוזר
מה עם נושא המשקל?
חוץ מזה, אם זה יעבוד על טריינר, לא בטוח שזה יעבוד על טיסן מתקדם יותר כמו ג'מיני
שנמצא בפול מנוע ושועט אל הקרקע
לדעתי, מצנח יכול אפילו להרע את המצב, ולגרום לצלילה ספיראלית ישר לתוך הקרקע (כנפי הטיסן יכנסו למצב של הזדקרות עמוקה, כיוון שהם יראו זווית התקפה של 90 מעלות אם המצנח מעל מרכז הכובד)
חוץ מזה, נניח שבינתים המטיס הצליח לשלוט במצב, עכשיו הוא גם נתקע עם מצנח שמייצר לו גרר מאחור. אהה.. אז נשים לו גם מערכת ניתוק.. בעצם כבר אמרתי שזה יהפוך לגוש קלקר/בלזה מעופף...

אבל בו ניתן לעומרי להשתשעשע עם הרעיון, אולי יצא מזה משהו נחמד...
נושא המשקל נותן כבר תשובה לבעיה השניה שהעלת- אם יהיה יחס נכון בין גודל המצנח (ונקודת חיבור נכונה לגוף הכלי) למשקל הכלי, מהירות הנפילה תהיה מספיק איטית על מנת למנוע מצב של צלילה.

לגבי פול מנוע- חוץ ממערכת ניתוק למנוע אני לא יודע מה ניתן לעשות... מצנח יביא להאטה מסויימת אבל מכיוון שגודלו ע"פ היחס למשקל גוף הכלי- הוא לא יהיה יעיל מספיק (אבל בטוח יאט).

לגבי השתלטות על המצב- אנחנו מדברים על כלי שהיעוד שלו במקור אינו צניחה... מצנח במקרה הזה בא כאופציה אחרונה לפני ריטוש.

אם אתה מאמין שתצליח להשתלט פשוט אל תפתח מצנח אבל במקרה בו אתה מטיס כלי שאינו חשמלי (אין לך דרך לפתוח מנוע חזרה) או שקרתה תקלה פטאלית (כמו התנתקות הגה למשל) או בכל מקרה אחר בו אין שום סיכוי להוציא מזה את הכלי- פתח מצנח מה יש לך להפסיד?

כמו שכתבתי למעלה הבעיה העיקרית היא הנפח, המשקל (לדעתי) זניח.

מה שאני עשיתי בטריינר הישן שלי (ובאמת לא יתאים לג'ימני) היה פתיחת "כבש" באחורי הטיסה אבל ממש קרוב לזנב. כל הסיפור היה סגור עם 2 גומיות שישבו על סרוו. מה שסגר את הכבש היה חתיכת בלזה קשורה בחוט דייגים לראש המצנחון ששמתי שם. כשהסרוו פתח את הגומיות, הלחץ העיף את הבלזה שיחד עם התנגדות האויר שלפה את המצנח.

זה היה לפני הרבה שנים ואת הטריינר הזה מזמן מכרתי. אני אנסה למצוא תמונות היסטוריות של החיה הזו.

המצנח נשמר למזכרת :-)