שלום
צחפש להזמין ציפוי לגיהוץ לטיסן רצוי של סוליבן אבל אם יש משהו טוב אחר אז גם אפשרי .
מישהו מכיר?
שלום
צחפש להזמין ציפוי לגיהוץ לטיסן רצוי של סוליבן אבל אם יש משהו טוב אחר אז גם אפשרי .
מישהו מכיר?
rich model יש להם ציפוי מעולה-קל מאוד בפינות וקצוות מעוגלים לא מצריך חום גבוה מתכווץ במידה ניכרת ונמתח כראוי ושומר על מתח ולא מגיע למצב רפוי גם לאורך זמן
ממש תענוג לעבוד איתו---תמצא כזה בטיסן פתח תקוה
פתח תקווה רחוק לי האם יש משהו באתרים מחו"ל שניתן להזמין
מישהו מכיר את האיכות של הציפוי שהסיני מוכר?
אני הזמנתי את של הסיני עדיין לא הגיע.
ע"פ התגובות רומשים שהוא מעולה
הציפוי של הסיני מעולה. ממש עושה את העבודה לבד
ס - ת - ם
יש לי נסיון טוב עם הציפוי הזה. הוא נוח לעבודה, מתחבר חזק למשטחי העץ ונמתח היטב מעל חללים פתוחים. כמובן שתוצאת העבודה תלויה באופן ישיר ביכולתך ובנסיונך המוקדם. אני מאמין שתקבל ממנו תוצאה טובה, לא פחות מאשר מכל חומר ציפוי מתוצרת אחרת.
ממליץ בכל פה.
שאלה קצת לא קשורה.
שמעתי שיש אנשים שמגהצים ציפויים עם מגהץ בגדים רגיל.
מה אתם אומרים לגבי זה, או שחובה מגהץ ייעודי?
אין שום בעיה להשתמש במגהץ רגיל להדבקה\מתיחה של ציפוי טיסנים.
החיסרון היחיד הוא שאין למגהץ כזה קצוות חדים, כדי להגיע לפינות וזויות מסוימות בטיסן, על מנת להדביק שם את הציפוי.
אפשר לקנות מגהץ כזה (אפילו יותר בזול ממגהץ יעודי), ואולי אפילו לחדד חלק מהקצוות ואז הוא טוב מאוד לצרכי טיסנאות.
אני מדבר על הציפוי הזה.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...5&ParentCat=58
אני מבין שאתם ממליצים עליו.
אבל יש שם קטע בזמנה הוא מכניס לך לחשבון קרטון במשקל של 300 ומשהו גם ואז המשלוח יוצא יותר יקר , מישהו מכיר?
הוא מוסיף לך חבילה גדולה יותר שמתאימה לציפוי-שמין הסתם מוסיפה למחיר המשלוח.
אותו דבר קורה אם אתה מזמין מוצר גדול אחר.
אם וכאשר אתה קונה מספר גלילי ציפוי בגוונים שונים ומחיר האריזה מתחלק על כולם, מתקבל מחיר יחידה שווה לכל נפש
[B]רק השבוע מצאתי משהו טוב בציפוי הסיני,אבל עם החלק השקוף שמתנתק והציפוי עצמו...
רמז קשור לחג...B]
לגבי הציפוי עצמו, לא הכי זה בעדינות!
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
מה הציפוי מתקלף?
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
האם הציפויים של HK חמים או קרים? (נמתחים בחום נמוך או גבוה?)
אני אוהב את אלה שנמתחים בחום גבוה (מונוקוט למשל) כיוון שניתן לעבוד איתם ללא חשש.
אינני יודע למה אתה מכוון כשאתה אומר חום גבוה. אני מניח שהם בקטגוריה הזו. אני מכיר ציפויים אחרים המגיבים לטמפרטורות יותר נמוכות.
כעקרון, ציםוי 'חם' הוא יותר חזק. והציפוי הסיני ממש חזק, לדעתי.