אני מיתלבט מה ליקנות טנדר טייגר,או asp,לטיסן אקסטרה 300s של סיגוול
(כמה שפחות התעסקות יותר טוב)חדש בתחום..
תודה מיקי![]()
אני מיתלבט מה ליקנות טנדר טייגר,או asp,לטיסן אקסטרה 300s של סיגוול
(כמה שפחות התעסקות יותר טוב)חדש בתחום..
תודה מיקי![]()
ישנו ביטוי הולם לדילמה שלפניך, והוא: "זה טריפה וזה נבלה".
אם אתה מבקש מנוע שכמעט ולא יחייב התעסקות, .O.S הוא המנוע המתאים. מנוע אמין לאורך ימים.
אם נכנס שיקול מחיר, זה כבר סיפור אחר.
לא משנה בכלל איזה מנוע תבחר לקנות, העיקר שיהיה רשום עליו o.s...........![]()
עוד יתרון ב OS זה חלקי חילוף זמינים
לפני כשבועיים נשבר לי הטלטל ב SAITO 72, ואני עדיין מחכה שיחזור למלאי בסוף אפריל !!!
חבל שלא הקשבתי למוכר כשהציע לי OS 82
![]()
אחרי הצונמי לא בטוח שה OS ימשיך להיות כזה זמין בחלקים
מנוע ASP שליש במחיר מ O.S וכל עוד לא נידרש ביצועי 3D מספיק בהחלט - יש לו גם חלקים בסיני
למרות שבמחיר שלו מי צריך חלקים ? מזמינים חדש .![]()
תודה על העצות,אבל המטרה היא גם 3d ולפי הפורומים בחו"ל אין איתו שום בעיה ואפילו המלצות לרוב
אני מיכוון לasp
asp הוא קלון של OS לרוב מוחלט הם עובדים מצויין- ואני מתכוון לארבע פעימות בלבד-וצורכים רק שליש כמות דלק--לי יש מנוע כזה אבל 61 ארבע פעיצות- ועם מיכל של 300 אני מחזיק כמעט חצי שעה שגם זה כמעט ונהיה למיותר- גם עובדים עם דלק זול של 10 אחוז שתי פעימות- או 15 ארבע פעיצות--אוכלים הכל--משתלם הרבה יותר--או אס יקר כי הוא רק מותג--עדיף רק אם אין כאן עניין של כסף........
לא מדויק, אסף.
מנועי ארבע-פעימות יעילים יותר בצריכת-הדלק הסגוּלית שלהם; כלומר בכמות הדלק שהם צורכים לכל יחידת הספק שהם מפתחים - אבל לא בשיעור כה ניכר, כמשתמע מהודעתך.
בגדול, מנוע שתי-פעימות פשוט (כל מנועינו הינם כאלה), צורך בין 30% לבין 50% יותר דלק שווה-ניטרו, לכל כוח-סוס (או קילוואט), ביחס למנוע ארבע-פעימות - לא פי שלושה.
מה זה 'פעיצות'??
פעיצות הכוונה לפעימות--ברחו לי אותיות קצת דיקלסט אין מה לעשות...
יש לי טיסן עם מנןע איי אס פי 4 פעימות--ואני מסוגל להחזיק אותו באוויר עם מיכל של 300 כמעט חצי שעה--והביצוים שלו מעולים-הוא מהיר וחזק שלא לחשוב שהחיסכון בא על חשבון כוח מומנט......
אסף,
לי יש טיסן שהיה ממונע באמצעות MVVS בנפח 8 סמ"ק (49.), שתי-פעימות כמובן, כי חברה זו לא ייצרה מעולם מנועי ארבע-פעימות.
על המיכל הסטנדרטי (380 סמ"ק), טסתי במשך 48 דקות וכשנחתתי, המנוע עדיין פעל.
רוב הטיסה הייתה בשליש מצערת, לערך.
אני מניח ש-ASP.61FS יגלה צריכת דלק די דומַה, אלא שעכשיו יש בו סאיטו 72..
ה-MVVS הזה עדיין אצלי ובמצב נהדר, אלא שהייתי חייב לחוות את מנוע הארבע-פעימות הראשון והיחיד עד כה שהיה בבעלותי.
זה בסדר; דיסלקסיה אינה פשע... יש לי אחות דיסלקסית; והיא עורכת-דין.
זה היה בהומור--אני לא דיקלסט........
אסף,
רק ביקשתי להדגיש את העובדה שמנועי ארבע-פעימות הינם חסכוניים, אבל זה לא שהם יכולים לחיות מהאדים של הדלק... זמן הטיסה למיכל יתארך בכמה דקות - לא פי שתיים.
מה קורה עם הרוֹסי?
מה קורה עם הרוסי--כמה סיבות שלא היתה לי תוכנית לקנות פיילון אבל מחוסר מסלולים מתאימים וגם המודל שחיפשתי לא נמצא בארץ והיה מאוד יקר להזמין מחול וויתרתי על הרעיון-במקום זה אני בחרתי להכנס לתחום המסוקים........
אין בעיה, אסף.
אין שום קושי; רק תהיתי.