ציטוט נכתב במקור על ידי MDreamer צפיה בהודעה
היי חברים,
זוכרים את זה?
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=9702

אני עובד על הדור הבא לאחר הסקת המסקנות.
אני רוצה שיתפתח דיון של מה צריך להיות ואיפה.
מה כרגע בקופסה?
2 מקלטי וידאו+אודיו
1 דיברסיטי
הקופסה מקבלת מתח של 12V ומוציאה וידאו מהדיברסיטי

המצב הקיים: הופסה מנוחת בכיף על חצובה כמו שיש בלינק המצורף למעלה:

מצב רצוי/שימושים בשטח:
1. אפשרות לחצובה
2. אפשרות להכניס את ה GST V2 לתוך תיק גב קטן ולהטיס ללא חוטים שקושרים אותי למקום, דומה לפוטצ' של איציק.
3. אפשרות למקם את הקופסה על גג האוטו ורק להוריד וידאו לתוך הרכב דרך ה SUNROOT (או בבת ימית מדוברת SUNגג)

תוספות/תהיות:
1. מסך LCD שיראה VOLTS שמייצגים RSSI מהמקלטים לצורך משחקי אנטנות, לא מספיק לדעת שאחת טובה מהשניה, אני רוצה כימות מספרי. המסך יציג ערך VOLT בטווחי הערכים של ה RSSI. מה אתם אומרים? להשאיר את ה LCD על ה GST או להוריד את הערכים לתחנת הקרקע? לא תהיה בעיה של מפל מתח כתוצאה מאורך החוטים במתחים הקטנים הללו? (עד 5V)
זה מגדיל את מספר החוטים שיצאו/יכנסו ל GST

2. איך אני יכול לעגן את הקופסה לגג בלי לעשות שינויים ברכב? מגנט חזק? זה לא יפריע לציוד?

3. אני רוצה להכניס אנטנת PATCH לתוך הקופסה מבפנים. בתמונה למעלה רואים את הPATCH צמוך לגב של ה GST חשבתי שהוא יהיה נסתר בפנים עם יציאה של חוט כדי שיהיה אפשר לנתק אותו ולהחליף אנטנות כשרוצים אבל באופן קבוע הוא ישב בפנים מאחורי הביפרגלס.

4. מה הצורה של ה GST V2? חשבתי על אותו עיקרון אבל קצת יותר שטוח כלומר שהרכיבים לא יהיו בפנים אחד על השני אלא על משטח. זה יגדיל את שטח הפנים אבל יהיה עמיד לזעזועים ויהיה קל לתחזק כלומר החלפת תדרים, עבודה עם הדבירסיטי נורות חיווי וכו'.

5. מתח סוללה על גבי מסך LCD - גם כדי שיהיה בעוד מקום בולט בנוסף לתחנת הקרקע וגם שיהיה כאשר אני עובד איתה בצורה LITE. אפשר גם להוסיף זמזם מתח נמוך.

מה עוד הייתם מוסיפים? יש לכם עוד רעיונות או מחשבות?
שרשור יפה, רק עכשיו ראיתי אותו.

מאיפה משיגים מאגד חוטים כמו שיש לך על החוטים שיוצאים לחצובה ?