המחלף הזה נמצא לא רחוק ממנחת נען , באמת יש סיכוי סביר שהוא בא משם
המחלף הזה נמצא לא רחוק ממנחת נען , באמת יש סיכוי סביר שהוא בא משם
אדון איתן היקר, אין צורך לדבר כך אפילו שהילד לא הטיס בשטח מסודר אלא בשכונה שלו הוא דאג שלא יהיו אנשים ושהוא יהיה לבד בסביבה.
מה גם שאני בניתי לו את הטיסן ששוקל 132 גרם אם תעשה את המכפלה הפשוטה של מהירותXמשקל של הטיסן הטס נגיד במהירות של 10 קמ"ש לא תקבל עוצמת פגיעה יותר גדול מי קילו אחד ו 320 גרם. אני חושב שבאגרוף של אדם מבוגר יש הרבה יותר עוצמה מקילו וקצת, מה גם שאני אישית עצרתי מנוע של טיסן כזה ביד ובקושי המנוע גרם לי לכאב.
לסיכום באמת התחום שלנו מסוכן ויש אנשים שלא שומרים אבל יש מיקרים שאין שליטה בכלי אני בטוח שלפחות פעם אחת יצא לך לחוות מצב של הפרעות רדיו וזה באמת מצב שאין לך מה לעשות בו ולהיתפלל לה' שיעזור.
אליעד.
Eliad micaeli !.!.!.!.!.!
SU 26 MM H9
DA-85 (ON DRUGS!!!!)
זאת המחשבה המוטעית של המון אנשים - המשקל של הטיסן והטיסן לא הם הבעיה! הבעיה היא במנוע שמסתובב בכמה מאות\אלפי סל"ד! מספיק שבטעות הפרופלור יכנס לעין במהירות סיבוב שלו (אפילו שהוא שהפרופ שוקל 5 גרם) כדי לגרום לנזק בלתי הפיך!
אני "נטפל" רק לילד הזה כי במקרה השירשור הזה היה לי בראש והבאתי אותו בתור דוגמה, אבל יש מספיק דבילים שמטיסים בכיכר העיר בת"א ועוד מקומות כאלה ואחרים!
כשמטיסים באולם עם עשרות אנשים זה אומר שיש מפגן\תצוגה כלשהי, ובמקרים כאלה מגדירים למטיסים קווים שמעבר אליהם הם לא מטיסים ולא מתקרבים כדי למנוע את התאונות האלה.
לגבי המטיסים שגם נמצאים באיזור - הם מודעים לסיכון בניגוד לאלפי המכוניות שנוסעות על כביש 431 במהירות של למעלה מ100 קמ"ש.
מנועים שעובדים על סל"ד נמוך ועין שהיא אחוז קטן מאוד משטח גוף האדם מוכיחים שוב שהביקורת איזה צריכה לבוא עבור מטיסי השוקפליירים שנועדו לתת מענה למטיסי ה 3D שרוצים להטיס בסלון , ברחוב ובאולמות.
אם יש לך ביקורת כלפי מטיסים אחרים בבקשה תקשר לשרשורים שלהם ולא של הילד הזה , מה גם שמנהל פורום מכובד כמו EFLY מכנה אותו אידיוט ואחרים בתור אידיוטים ודבילים זה לא מוסיף כלל.