היי
יש לי כנף מקלקר מצופה בבלזה ויש לי צירים למאזנת מפלסטיק ורציתי לדעת עם איזה דבק להדביק את הצירים לכנף כי עם דבק מהיר אנילא יכול כי הוא אוכל את הקלקר ..
תודה
היי
יש לי כנף מקלקר מצופה בבלזה ויש לי צירים למאזנת מפלסטיק ורציתי לדעת עם איזה דבק להדביק את הצירים לכנף כי עם דבק מהיר אנילא יכול כי הוא אוכל את הקלקר ..
תודה
אני לא מומחה דבקים גדול אבל יש דבקים מהירים Cyano-Acril שהם Foam safe
חפש ב http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...idCategory=127
מה שלא יהיה - תעביר סיכות/מסמרים דרך הכנף והצירים וכמו כן דרך המאזנות והצירים.
מנסיון - אני איבדתי בגלל זה הגה גובה וטיסןהצירים פשוט נתלשו מהטיסן ואיתם ההגה גובה
דבר ראשון-
מה גודל הכנף ומה העובי של מוט הבלזה המצפה את צד הזרימה של הכנף?
אני לא יודע איזה צירים יש לך ספציפית, אם אלו צירים שטוחים אני ממליץ "לשרוט" אותם בעזרת סכין לרוחבם (בכדי לעזור לדבק לתפוס את הציר), והמקפידים יוסיפו ויחדירו סיכות דרך הציר (כמו שנכתב מעלה)
בנוגע לדבק-
אם אלו צירים עם פין הייתי ממליץ על אפוקסי בלבד, כי יש לך את האפשרות "לשלוט" בדבק עד הייבוש, CA עלול (וזה מה שקורה לרוב) לחדור לתוך התעלות של הפינים ולנעול את הציר.
צירים בלי פין ("אלסטיים") אפשר לתפוס עם CA FOAM SAFE, אך אני ממליץ על אפוקסי
צירי "מוט" ההעדפה היא עוד פעם, לאפוקסי. השיטה היא לעשות את החורים לפני, להחדיר דבק לחורים (ולמרוח אותו בפנים), יש לשים לב לא לשים יותר מדי, אחרת הדבק ינזל החוצה כאשר תכניס את הציר.
ייתרון נוסף לאפוקסי הוא (במידה ואתה מהיר, או משתמש באופוקסי 15-30 דקות) היא האפשרות להרכיב את ההגה ולעשות תיקונים, כל זה לפני שהדבק מתייבש. עם CA זה יותר בכיוון של שברת שילמת...
נערך לאחרונה על ידי valaza; 10-04-2011 בשעה 23:31:49.