שלום רב,
אבקש לדעת מבעלי נסיון עם trex 550 ,האם הבקר שאיתו הוא מגיע(70) מתפקד כראוי בטיסות מאומצות ובתצורת הסטוק שלו? יש סיבה לחשוש ממנו?
אשמח לפידבקים
תודה מראש
שלום רב,
אבקש לדעת מבעלי נסיון עם trex 550 ,האם הבקר שאיתו הוא מגיע(70) מתפקד כראוי בטיסות מאומצות ובתצורת הסטוק שלו? יש סיבה לחשוש ממנו?
אשמח לפידבקים
תודה מראש
Kalderon Dotan
לפעמים עובד ולפעמים לא.
אצלי נשרף בטיסה הרביעית.
אצלי עובד מצויין כבר המון זמן,בשטח של אשלצ יש לפחות 4 מסוקים כאלו.
לא מכירים בעיות בבקרים,ממליץ בחום!!!
תכוון לפי החוברת בזוויות והסלד הנכון ,הוא יחיה אחריך
שלום
אצלי הבקר עובד בלי בעיות, מטיס את 550 מעל 4 חודשים.
yaron mor
trex 550e
trex 450 v2
easystar fpv[/COLOR][/B]
http://www.runryder.com/helicopter/gallery/31926/
אם הגדרות הבקר שלך מתאימות למסוק ולהטסה שלך ואם (כמו ש Align Israel אמר) ההתאמה בין זויות הלהבים הראשיות לבין הסל"ד המוגדר נכונה - אתה לא תיצור עומס מיותר על הבקר והוא יחיה שנים ארוכות, אלא אם יש פגם בייצור ותקלה מכאנית.
כדוגמה אני יכול להביא את הבקר 60A של אליין המקורי של טירקס 500 שיש אצלי. הרבה אנשים אומרים שהוא לא טוב ולא מספיק, במיוחד אם מחליפים את המנוע למנוע של סקורפיון כמו שאני עשיתי.
העובדה היא שאצלי כבר כמה חודשים טובים, הבקר המקורי הזה מתפקד מצויין עם מנוע הסקורפיון, לא מתחמם מאוד והמסוק פשוט חזק וטוב.
לסיכום - הכל עניין של כיוונים נכונים.
אתה מבין שצחקתי..., אבל יש עוד כמה פרמטרים במשוואה ששניכם לא לקחתם בחשבון, למרות שהשאלה הייתה על איכות הבקר.
בסט-אפ סטנדרטי לפי הוראות היצרן הבקר אמין ויעשה את העבודה ואפילו יותר....
אבל מעבר לשינוי מהירות הראש או הגדלת טווח הפיטץ , בדר"כ צריך לקחת בחשבון את הספק המנוע, גודל הפיניון או\ו גודל גלגל השיניים הראשי , נפח ומתח הסוללות בשימוש , הספק הבקר בקיצון ועוד...
תודה לכולם על התשובות!
האם בכדי להסיר ספק כלשהו יהיה נכון להרכיב בק חיצוני ובכך בעצם להוריד עומס מהבקר?
דרך אגב,מדובר על המנוע מהסדרה החדשה (כסוף עם פסים) ונראה שהנתונים שלו מול הבקר די גבוליים ולכן אני מקווה שיחיו יחדיו בשלום.
Kalderon Dotan