תודה על התגובות דבר ראשון
נכון שחכות פיבר הן גמישות מאוד, למעשה יש לי קשת חיתוך משלב של חכת פיבר בגודל דומה אשר מכופף מאוד, אבל שלב הקרבון שבחרתי קשיח באופן מפתיע, כיוון הסיבים הוא נכון, וכאשר שמתי צד אחד של החכה על משקל והחזקתי בצידה השני (70 ס"מ מהנקודה, כאורך הבום שיהיה) לחצתי על נקודת האמצע, נדרש לחץ של כ1 ק"ג בכדי לגרום לכיפוף מיקרובי של אולי מ"מ 1.
אז לגבי השלב הזה, אני מבין כיצד אפשר לחשוב שזו טעות, אך להערכתי החכה תהיה בסדר....
12-14 מעלות? זה נראה "פרוע" מאוד, אבל "נעשה ונשמע", הכנפיים שלי יהיו מתפרקות כך שלשחק עם זוית הדיאדרל לא תהיה בעיה, כרגע אני מכוון ל12, אבל "לפי העין"
לגבי חיבור הכנפיים (בדגש על ה"ים", כמו שכתבתי, אני עושה 2 כנפיים נפרדות), נסגרתי על השיטה הקונבנציונלית יותר-
מוט אלומניום יוצא מקדמתה של כל כנף לחור תואם
כל כנף נתפשת עם בורג אחד (אפשר לראות בתמונות את הקרבון שדרכו יעבור הבורג)
מוט פלדה 2 מ"מ 20 ס"מ (10 ס"מ לכל כנף) יחזיק חלק מהעומס של הדיאדרל.
הכנף "תשב" על תושבת קרבון קטנה (4X2 ס"מ לכל כנף) המחוברת ישירות לבום (עם החיזוקים הנדרשים) ותעזור לתמוך בדיאדרל, ומלפנים צלע קרבון מהבום עם 2 חורים למוטות מהכנפיים.
בגלל שהכנף אצלי תתחבר כמעט ישירות לבום, אני רואה את הגוף ככיסוי לאלקטרוניקה בלבד (כמובן שצריך לעמוד בעומסים....)
כמו שאומרים "נגיע לגשר..."
התייחסות לROYDOR (דור?)
1. מבחינת הפרופיל כבר אין לי דרך חזרה, אבל כטיסן ראשון (ולא שאני מתכוון להתחרות איתו) אני חושב שנשרוד
2. אני מסכים לגבי ה"חלש לפיתול", אבל העניין יחסי, אני מאמין שזה יהיה די קשיח, אמנם לא קשיח "סלע" (ז"א פיתול מסויים יהיה, אבל נסבל ביותר).
לגבי כבד- אני מעריך שהכנפיים "כולל הכל" יהיו 150-160 גרם (מצופות בבלזה), משקל סביר, לא?
בכל מקרה אני כבר בחרתי להשתמש בשיטת הבלזה, בגלל יתרונות אחרים-
*מכסה אי שלמויות בקלקר
*יש לי נסיון בשיטה הנ"ל
*ניתן להוריד במשקל ע"י שיוף
*ניתן לצפות בציפוי קליל, ובכך להמנע מצביעה (שה' יודע כמה משקל תוסיף)
*העבודה קלה יותר בתנאים ביתיים (בניגוד לכמעט בלתי אפשרית ואף מסוכנת) בשיטת המרוכבים
3. סגור, אני הולך על 12
4. כבר נסגרתי על שיטה האמת, וכבר עברתי את נק. העל חזור איתה (אפשר לשנות, אבל לא כדאי כבר)
5. כן יש עם זה וויכוח די קולח... אני עוד חושב מה לעשות לגבי זה
6. לא יהיה כבד יותר? מה המשקל של סוללה כזו, והיכן קונים? חשבתי על האופציה הזו, אבל חיפוש באיביי לא העלה לי יותר מדי תוצאות ענייניות (אין לי בעיה להלחים לבד, אבל זה לא מצאתי תאים בודדים במשקל סביר)
7. כמו שאמרתי קודם.... כרגע יש לי בראש את הכנפיים, כשנגיע לגוף... נשבור את הראש איתו
בכל מקרה, יש לי התקדמות די יפה להציג בשביל יומיים (בתמונות)
הכנפיים כרגע כבר מחוברות עם ספאר בלזה 3 מ"מ באמצע
הכנפיים מציגות התנגדות יפה מאוד לכיפוף (יחסית למשקל והעובי שלהן), הלוואי שהייתי יכול להגיד אותו דבר לגבי הפיתול (אבל היי, זה עדיין קלקר עם חיזוק אורכי בלבד)
כרגע אני ב 68 גרם, יש עוד מספר חיזוקים להכניס, אני מקווה כרגע לסיים עם 80 גרם לפני ציפוי, מה שישאיר לי 70 גרם לציפוי, מתוך זה 50~ גרם הבלזה ו20~ גרם הדבק, נשמע הגיוני?
שאלות\תהיות-
1. חשבתי לעשות איקסים (X) מסרט פיברגלס בכנף
כמו שמופיע כאן (בקרבון)-
http://static.rcgroups.net/forums/at...g?d=1302004607
כל זה לפני הציפוי בבלזה כמובן, כדי לתת לכנף עוד עמידות לפיתול, מה דעתכם? רעיון טוב? לא טוב?