התקנתי גם מנקה זכרון מטמון בהמלצת עמרי רז והמכשיר רץ סבבה כל היום...ובלי רוט והחלפת רום שאתה בעיקרון מאבד את אחריות אוראנג'.
מציע לקרוא בפורום הבא (אמנם פורום של מוסיקאים ואנשי סאונד אבל יש שם הרבה מידע בעניין) -
http://act.co.il/forums/viewforum.php?f=99
"אין לזה מנוע? ואין לזה שלט? אז מה כיף בזה?!"
"אין לזה מנוע? אבל יש לזה שלט? אז איך זה טס?!"
www.air-rishon.co.il - קלוב התעופה ראשון לציון
הערוץ שלי ב-Youtube
היום התעצבנתי והודעתי לשרות הלקוחות שאו שאני מקבל מכשיר חדש או שאני משלם 100 שקל ומבטל עסקה.
בדרך למרכז שרות בעוד הוויז מסרב לעבוד החלטתי להריץ במקביל את האורנג' גיפיאס. להפתעתי הוא החל בהורדת והרצת עדכון כלשהו.... אמרתי לעצמי המממ מעניין... והפעלתי את הוויז - הפלא ופלא התחיל לעבוד הניווט הקולי. - מרמז על איזו תקלה "מכוונת"???
בכל אופן לא ויתרתי , דרשתי מהטכנאי לבדוק - הוא מצידו הכריז על המכשיר כתקול ודורש ביקור במעבדה בפ"ת.
פניתי לשרות במקום ולפתע הסתבר שיש נוהל "החלפת מכשיר חדש תקול" או "החלפת מכשיר טרום מכירה" בשמו הרשמי (כאילו אם לא מכרתם אז איך אתם יודעים שהוא תקול???)
מכאן לכאן תוך דקות ספורות הגיע קופסה חדשה עם מכשיר חדש ונוצץ בצרוף "מתנת החודש" קייס קשיח ומגן מסך.
לא הספקתי לבדוק את הגיפיאס בדרך הביתה אבל נראה שמשהו השתפר בעבודת המכשיר בכל התכונות האחרות.
אגב, המגן מסך הזה זה חתיכת חר* לא משנה כמה תתאמץ לנקות לפני הדבקה תמיד ילכד גרגיר אבק באמצע המסך
אז המגן הלך לפח ודי (בשביל מה אני משלם על ביטוח- שיחליפו אם המסך ינזק!).
סיכום:
שעתיים המרכז השרות
עוד 3 שעות בהתקנות ובדיקות
=חצי יום עבודה על מכשיר תקול
ADVANCED TASK KILLER מומלץ
ASTRO - סייר קבצים משוכלל (המחביא בתוכו גם מנהל משימות)
COLOR FLASHLIGHT למי שחסר פנס
צביקה, למה אתה לא משתמש בתזכורן המותקן על המכשיר לצורך הקלטות?
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
עלילות בנצי את אורנג', אתה לא לקוח עיסקי ? אין להם שרות VIP ? בסלקום שולחים שליח לבית ...
תזכורן לא עוזר להקלטה דו כיוונית
גם אצלך הסוללה נופלת ל 85% שעה אחרי ניתוק טעינה ללא תפעול הטלפון ?
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
בנצי, כבר אמרתי לך - לווייז יש באגים.
גם היום לפעמים יש ניווט קולי ולפעמים אין - ואז אני יוצא מווייז ונכנס בחזרה וזה מסתדר.
אולי זו הסיבה שזה עבד לך - ולא בגלל שהפעלת את ה-GPS של אורנג'.
בכל אופן, אני מניח שאורנג' אולי התקינו לך גרסת rom חדשה יותר ולכן אולי יש שיפור.
אתה יכול לבדוק מה הגרסה שלך בהגדרות המכשיר.
הגרסה שלי היא:
Firmware version 2.2
Baseband ver I9000JHJP6
Kernel 2.6.32.9
release@sewa_andr_srv2 #1
מעניין מה הגרסה שלך?
אגב, הבוקר בדרך לתחרות, לא עבד לי האינטרנט הסלולרי בשום אפליקציה, פרט לווייז.
בהתחלה חשבתי שזה אולי בגלל שאין כיסוי 3G בשטח החקלאי שבו הייתי, אבל בגלל שווייז כן התחברה, החלטתי להפעיל מחדש את המכשיר, והפלא ופלא - האינטרנט חזר
באגים באגים באגים....
"אין לזה מנוע? ואין לזה שלט? אז מה כיף בזה?!"
"אין לזה מנוע? אבל יש לזה שלט? אז איך זה טס?!"
www.air-rishon.co.il - קלוב התעופה ראשון לציון
הערוץ שלי ב-Youtube
לא יודע להסביר לכם אבל המכשיר כרגע עובד חלק ללא תקיעות וללא בקשות מיוחדות - התקנתי את כל מה שהיה מותקן קודם.
את הוויז עוד לא בדקתי- מקווה לבדוק מחר.
ליאב הגרסה שלי אותו דבר,
אני סובר שהיתה תקלת חומרה כלשהיא במקלט הGPS כי גם בוויז וגם באורנג' GPS המכשיר היה מבקש ממני מדי פעם לחזור לדרך הראשית (היה מראה אותי בשטח) פעם הוא הראה שאני בכוון נסיעה שונה ממה שהייתי ופעם הראה אותי ברחוב המקביל במרחק של כ200 מטר ממיקומי. היות ולא סביר שביום אביבי יהיה מחסור בקליטת GPS לא הייתי טולרנטי לא לתוכנה ולא לחומרה. (אבל אם זה יקרה שוב אדע שהבעיה בדגם ולא במכשיר ספציפי).
אגב, למי שלא שם לב לוויז יש אופציה לבחור בקולות דיבור שונים ואם תגללו לסוף הרשימה תמצאו עברית (יורם) - חיקוי של יורם גאון ועברית (שימון) חיקוי לקולו של שמעון פרס. הבנות שלי אהבו את הקול של שימון (בN95 הישן והטוב שלי).
Boogle ולא Google קפיש?
ליפני כמה דקות גם אני קיבלתי גלקסי גם את הפלאפון וליפניי שבוע את הטיסן גלקסי מהסיני![]()
יהל מויאל
YAK54 CARDEN
DA50
FUTABA10C
YAK55 TELINK
דרימר אנו זקוקים לתת פורום תמיכה באנדרויד! המלצתי לפתוח כזה ודורון יהיה מנהלו. היום בשטח הוא נתן ל ו טיפים שוססס
המלצות שקיבלנו מדורון:
מקלדת מגניבה (קל יותר להקליד ועוד אפשרויות נוספות) - Smart Keyboard Pro - דרך applanet זה חינם וצריך גם להתקין את העיברית.
ווידג'ט שמזהה איפה אתה נמצא ונותן מזג אויר ושעון - Fancy Widget
אפליקציית SMS מגניבה - Handcent SMS
שעון מעורר - AlarmDroid
אנדרואיד שולטטטט!
![]()
עזבו האייפון ליד האוזן של בנצי לוקח את כולכם![]()
אייל הפוך ? כרגיל ?
רק מהקרינה שם אפשר היה להטעין סוללות בלי חיבור למתח
הצלחתי לעשות רוטינג לגלקסי שלי ועכשיו נשאר רק לראות למה זה טוב ....![]()
עכשיו אני יכול להיות SUPER....
צביקה
אני חושב שצריך לעבור להטיס עם הגלקסי במקום עם DX7![]()
Boogle ולא Google קפיש?
אגב, היום יצאה הגירסה הרשמית של ג'ינג'ר ברד 2.3.3 לגלקסי אס.
אחרי שכבר כמה שבועות מסתובבת הגירסת בטא (JVK) שהתבררה להיות גירסה מעולה היום סמסונג סוף סוף שחררו את הגירסה הרשמית (JVB) וכבר יש אנשים שמורידים אותה והבנתי שגם אפשר לסדר את התמיכה בעברית. אני עשיתי רוט למכשיר לפני שבועיים ומאז אני מתלבט איזה גירסה לצרוב וגם קצת משתפן.
אבל דייייי! נמאס לי מהתקיעות של המכשיר הזה, היום תכננתי לצרוב את הבטא של ה2.3.3 וכבר הורדתי הכל ואז נודע לי על הגירסה הרשמית והחלטתי לחכות עוד יום-יומיים וכנראה להתקין אותה.
מה שלא ברור לי זה איך הkies יודע לא לתת לי את העדכון הזה, אם בכלל (אולי הוא מכיר את המס' סידורי של המכשיר או משהו כזה ויודע שהוא של אורנג' ולא אמור לקבל עדכונים??)
כשהעלתי את הkies הוא נותן לי לעדכן לגירסת JPA של אורנג', כרגע מותקן לי JP8.
אני מניח שלמי שיש מכשיר שנקנה באופן פרטי כבר יכול להכנס לkies ולהוריד את הג'ינג'ר הרשמי
הJPA? ראיתי שאני יכול להוריד אותה דריך הkies אבל בינתיים לא התעסקתי עם זה כי גם ככה אני מתכנן לשים 2.3
אורנג' לא נראה לי ימהרו עם להוציא רום עם 2.3 ואני גם ככה אוהב את הטלפון באנגלית, ועם תמיכה בעברית אין בעיה
אהלן,
לא הייתי פה דיי הרבה זמן, תחביב אחר שלקח זמן, אבל רציתי לשתף בקצת ידע שלי.
לאחר כמה חודשים עם ה - SAMSUNG GALAXY S CAPTIVATE, שהוא הגרסא של AT&T לגלקסי העולמי, אני מוכרח לציין שאני מגיע ל -16-18 שעות של עבודה סבירה עם המכשיר וטוען ב - 25%.
איך?
פשוט, מותקן אצלי ROM לא רשמי שכולל LAGFIX (חשוב מאוד לכל מי שטוען שהמכשיר נתקע), בנוסף הקרנל של הרום הזה מאפשר OVERCLOCK ו- UNDERVOLT, מה שנותן לי להגיע ל -1.2GHZ (ניתן עד 1.4), ולהוריד את המתחים של כל אחד מה - STATES האחרים כך שבגדול אני חוסך בסוללה כל עוד הוא לא ב - 1.2. השימוש הסביר שאני מתאר הוא 16 שעות עבודה שמכילות: 2 -1.5 שעות דיבור, 2 מוזיקה, 3 שעות WIFI דולק - מתוכן חצי שעה גם המסך, 2 משחקים. זה סדר הגודל, ובסוף המכשיר נכנס למטען עם 25% לפחות.
האמת שיצא לי לסקור המון מכשירי אנדרואיד, וסדרת ה - GALAXY S נותנת את ה - VALUE FOR MONEY הכי גבוה לדעתי.
אפליקציות מומלצות בחום:
1. LAUNCHER PRO
2. nlackmart - רקט נוסף "חינמי".
3. cpu sy - תוכלו לדעת כמה זמן המכשיר נמצא בכל מהירות שעון - עוזר לגלות מה "אוכל" סוללה.
4. appmonster
5.camera 360 ultimate
6.documents to go
7.folder orgenizer
8.swiftp - גישה לזיכרון המכשיר מרחוק - טוב לעצלנים
9. titanium backup - גיבוי מלא של האפליקציות כולל DATA - מעולה לפני שדרוג.
10.vlc remote
11.voodoo control plus - מאפשר שיפור באיכות הסאונד של המכשיר.
יש עוד המון... אבל הרבה תלוי בצרכים ובטעם האישי של כל אחד.
ממליץ בחום לבקר ב - XDA DEVELOPERS, בפורום פיתוח של הגלקסי - להתעדכן.
אל תפחדו לעשות ROOT, יש גם אופצית UNROOTקשה להרוס את כך שאי אפשר יהיה לתקן אותו, והחוויה עם LAGFIX ו - ROOT שונה לגמרי.
ד"T אצלי מותקנים כ - 150 אפליקציות וזה לא מזיז לממשק כלל.
יצא פוסט ארוך, אבל אני מקווה שיעזור לחברה פה. אם יש עוד שאלות אנסה להכנס שוב בקרוב ולעזור.
בקרו גם ב - IANDROID יש שם גם לא מעט מידע.
חשוב לבדוק שיש גישה למצב DOWNLOAD ע"י 3 כפתורים - בצעו חיפוש- אם אתם יכולים, אין שום סיבה לא להתקין מה שתחפצו.
שיהיה שבוע טוב וחג שמח!
יוסי
טיפ קטן נוסף בנושא הסוללה.
במיוחד לבעלי חבילות 3G אינסופיות. שימו לב שאתם עושים SIGN OUT ל- SKYPE, התוכנה הזו "שותה" את הסוללה בקצב רצחני.
לגבי WHATS APP אני חושב חושב שהיא קצת יותר יעילה בצריכה. אני בכלל ממליץ להתקין EXTENDED CONTROLS ולשים TOGGLE של 3G, לכבות כשלא צריך. - זה עולם אחר מבחינת סוללה.
בעקבות עבודה מרובה מול חו"ל (שהגיעה בהפתעה) לא אוכל לעדכן פרטים לגבי טיפים ואפליקציות (שפירא עימך הסליחה), אך אני מבטיח לעדכן פה לגבי לגבי מידע פנימי (!) על האנדרויד בכלל והגלקסי בפרט.
שווה לבדוק, בקרוב...
דורון.
יוסי תודה,אכן הסקייפ טורף את הסוללה
צביקה