ראיתי אחד בשטח עם JR9503 והיה לא קאט קשר וזה היה מסוק.
מסוכן מאוד.
והוא לא עשה כלום והמקלט היה מחובר טוב מאוד
ראיתי אחד בשטח עם JR9503 והיה לא קאט קשר וזה היה מסוק.
מסוכן מאוד.
והוא לא עשה כלום והמקלט היה מחובר טוב מאוד
לא מפתיע, הרי JR עובדים עם הטכנולוגיה של ספקטרום.
אגב, מישהו שפגשתי העלה תאוריה מענינית. לטענתו JR "יצרו" את חברת הבת שלהם ספקטרום
כדי שיהיה להם את מי להאשים כאשר יהיו תקלות עם ה DSM2.
מרכז
מסכים ב 100 אחוז
אחר כך אותו בנאדם מסכן לקח פוטאבה 8 אחרי שאיבד טירקס 600 ומרוצה עד הגג
אני שמח לראות שיש כאלה שהתפקחו
היתה תקופה שתקפו אותי ללא הרף על כך שאני משמיץ לשווא את ספקטרום
לא קל להיות נביא זעם, אבל לפחות המצפון שלי שקט...![]()
בשעה טובה התחדשתי במשדרפוטבה
8
חייב לציין שהייתי היום פעם ראשונה בהובי מאסטר ומאוד נהנתי מהאנשים ומהמקום .
לא יודע למה אתה חושב פעמיים רק אורורה 9 של הייטק
בחיים לא ראיתי בעיה עם ספקטרום ואף אחד מחבריי מעולם לא דיווח לי על שכזו, הכל נוגע לקריאת הוראות והתקנה נכונה
עריכה: כן ראיתי בעיה אחת בודדת עם שלט ספציפי
נערך לאחרונה על ידי Shay; 23-05-2011 בשעה 19:58:03.
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
קוראים לזה הבנת הנקרא וברוך השם אני מבין את מה שאני קורא כך שלא מדובר על לפתוח מלחמות סתם וזו גם לא היתה הכוונה.
ELI-F תיאר בעיה כללית שבכלל לא קשורה לשום אחיזה במציאות, לא נראה לי שיש לו אפילו קצה חוט של הבנה מה ההבדל בכלל בין FASST לבין DSM2 (שמונים ערוצים ? נו באמת...).
אם שוללים שימוש בטכנולוגיה מסויימת כדאי גם להסביר או לפחות להבין למה.
ראית מישהו מרסק מסוק עם JR אז הסקת מסקנות? אני ראיתי ריסוקים עם פוטאבה, יותר מפעם אחת ואני עדיין סבור שמדובר באחת מהחברות המובילות, למה? אני פשוט דואג להבין מה קרה ולמה והכי חשוב לקחת הכל בפרופורציה נכונה.
הבנו כבר שיש כאן מספר אנשים שאינם מעריצים של ספקטרום JR ובכלל DSM2, יש כאן אחד שעדיין מחפש ב DX7 את סוללת הגיבוי שאיננה קיימת בשלט, הוא אפילו שילם לחנות שיחליפו לו אותהועוד כמה ששמעו סיפורים ואגדות אבל לא באמת מבינים על מה ולמה הם משמיצים טכנולוגיה שעובדת מעולה בעוד שהם מתגאים בכך שהצטיידו בזבל סיני המכונה 9X שעולה שקל תשעים.
עכשיו דואגים להפיץ שמועה שספקטרום זו חברה פיקטיבית לצורך הטלת האשמה על הכשלים הטכנולוגיים עליה (כמה נמוך עוד אפשר לרדת).
שמישהו יביא לי עוד דוגמא לחברה שמבחר המקלטים שיש לה לכל מטרה וכלי טייס הוא כזה גדול ושלא לדבר על המחיר.
עובדתית, ישנם מטיסים מהטובים בעולם שמטיסים עדיין עם הDSM2 ומתחרים איתה ולא לצרכי פרסום לכן אני סבור שאם להם זה טוב ובטוח אז גם אתם יכולים להרגיש איתה בטוחים לגמרי.
אפשר להטיס גם עם שלטים אחרים אבל לפחות תהיו הוגנים כלפי עצמכם.
צחי אל תדאג, אני לא מתעייף כל כך מהר![]()
נערך לאחרונה על ידי ziki; 23-05-2011 בשעה 19:52:24.
Futaba 8FG Super 2.4GHz FASST -1
אחי אני הכי מאושר מימנו עושה את העבודה קל נוח גם מוטי בר טוב אשף המסוקים ועוד רבים עובדים אתו ומאושרים![]()
אני קניתי בטיסני פתח תיקווה תיראה באינטרנט אני מאמין גם שהוא יעשה לך הנחה אני קניתי אותו ליפני 9 חודשים בתשלומים ללא ריבית
אני עשיתי לדעתי את העסקה הטובה ביותר בשבילי ...אני מטיס מסוקים בלבד עם תירצה עזרה בתפריטים אתה מוזמן אני יעזור לך בכייף.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי ohadsh; 23-05-2011 בשעה 20:28:15.
עובדתית, על הטכנולוגיה המהוללת שעובדת מעולה יש ים של תלונות ועל מה שאתה מגדיר "זבל סיני" עדיין אף אחד לא התלונן.
שים לב שאתה עושה מה שאתה טוען שאחרים עושים: אתה משמיץ שלט שהוא כנראה מעולה (מעולם לא החזקתי אותו ביד) סתם כי הוא לא עולה 3000 ש"ח ומבטל את דעתם של עשרות אנשים.
אני אישית איבדתי קליטה עם ספקטרום 3 פעמים שנגמרו בטוטאל לוסט (פעם אחת כמעט עם נפגעים). אני לא ילד, מטיס את כל סוגי הטיסנים מחשמליים קטנים ועד 50CC וריסקתי טיסנים גם באשמתי ואני יודע להבדיל בין אובדן קליטה לבין תקלות מטיס.
מה אתה חושב שיש למישהו פה מניות בפוטאבה? (אני אגב עם סנווה...)
נ.ב. הFASST כן מדלג בין עשרות תדרים (אין לי מושג אם 40 או 80) לעומת הDSM2 שמדלג על 2 תדרים שבהנחה שיש הפרעה קבועה באחד מהם תאורטית אתה חצי מהזמן בלי קליטה.
נערך לאחרונה על ידי מני2000; 23-05-2011 בשעה 20:57:29.
חצי מהזמן אתה בלי קליטה?
40 -80 תדרים?
קרא בבקשה את הקישור הבא, זה יעשה לך קצת סדר בנושא:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...ght=dsm2+fasst
ולקרוא ל 9X שלט זה בדיחה ללא קשר לשיטת השידור, פשוט כי מדובר במכשיר שבנוי מחומרים זולים רכיבים נחותים ולא אמינים כולל התוכנה שלו שמדובגת כמו שהשלט הזה נראה.
צחי, תמשיך לעקוב אני רק מתחמם![]()
נערך לאחרונה על ידי ziki; 23-05-2011 בשעה 22:18:56.
אמיתי לגמרי
אם יש לך זמן אז לך תכין לעצמך פופקורן ושב קרא את השירשור המצחיק הבא (ההמלצה שלי לדלג ישר לתגובה 49)
http://www.efly.co.il/forums/showthr...E2%E9%E1%E5%E9
בכל מקרה קנית יופי של שלט, תתחדש.
נערך לאחרונה על ידי ziki; 24-05-2011 בשעה 08:31:34.
זה יפה שאתה שולח אותי לפוסט שאתה כתבת, גם שכחת לכתוב שם מה המקורות למה שכתבת. בכל מקרה קראתי אותו בעיון ולא הבנתי איך זה משנה את מה שאמרתי. אין לי כרגע זמן אבל אני אחפש מחר כתבה מעולה שקראתי על העניין.
לגופו של עניין אני מעדיף שלט שעשוי מפלסטיק לא איכותי (בדקת את זה במעבדה?) על פני שלט שעשרות אנשים "משוחדים - סוכנים של פוטאבה" טוענים שריסק להם את הטיסן.
קוריוז קטן: את הספקטרום שלי קניתי בחנות טיסנים באנדורה, כששאלתי אותו לגבי הספקטרומים הוא אמר לי שיש להם שם מעולה אבל הוא רק התחיל לייבא אותם ואין לו מספיק ניסיון.
לאחר 3 איבודי רדיו התקשרתי אליו להתלונן, הוא הודה שזה קרה בינתיים בעוד 2 מערכות שהוא מכר ופשוט אמר לי לזרוק את המערכת לפח ושלח לי חדשה של סנווה - זה שירות!
בשורה התחתונה: אני ממש לא רוצה להיכנס לוויכוחים האלה, הם מיותרים. הסיבה היחידה שאני מגיב וימשיך להגיב כל פעם שמישהו שואל זו אותה תחושה נוראית שהטיסן עושה מה בא לו ואין לך שליטה עליו, להפסיד מאות שקלים סתם. כואב לי הלב על מי שיפול לזה סתם כי לא הזהירו אותו.
מני מני מני, מה יהיה?
אתה מתעקש לא לקרוא?
נראה לך שאני ממציא או מפתח תאוריות?
בפוסט שכתבתי יש לינק קטן ונחמד לאתר רציני ביותר של בחור לא צעיר עם ניסיון של עשרות שנים בתחום וידע טכני נרחב ביותר.
שם תמצא את המאמר במלואו עם ניתוח מעמיק כולל בדיקה יסודית שנעשתה ממש במקרה ל 9X על כל ממצאיה.
לא להתעצל, להקיש על הלינק ולקרוא.
נערך לאחרונה על ידי ziki; 23-05-2011 בשעה 23:15:34.
וואלה, פיספסתי את זה איכשהו... אבל קראתי ומכיר... לילה טוב!
חברה - אני מבקש להתייחס ברצינות להבנה של ציקי באלקטרוניקה, אחרי הכל הוא טכנאי אלקטרוניקה מוסמך עם עבר מפואר בחיל המודיעין.
מה גם שאני במקרה מכיר את המורים שלו ואני יכול להגיד לכם שהיינו באחד מבתי הספר הטובים יותר בתחום ולא סתם היינו מוכוונים למודיעין.
- נכון שזה היה לפני 20 שנה, אבל, קצת כבוד.
תאמין לי צחי, צריך לשים ברקע את המנגינה של עמוד האש ולתת לך להדליק משואה ביום העצמאות הבא
אז באותה תקופה ידעו ללמד והוציאו לך את הנשמה בשביל שתדע את החומר בע"פ וגם תבין מה למדת.
מאז הספקנו כבר ללמוד גם תחומים חדשים, להוציא עוד כמה תעודות על הדרך וגם לעבוד בתחום תקופה לא קצרה עם ציוד תקשורת שנמצא בטופ של הטופ אבל הבסיס הטוב אכן בא משם.
יאללה 20 שנה עברו, חפרת לי כבר את הקבר, מה שנשאר זה רק לתת דחיפה קטנה ו ...
נערך לאחרונה על ידי ziki; 24-05-2011 בשעה 07:45:11.