לגבי הסוללות- 25C זה די גבולי וגם לטירקס 550. הם אולי יתאימו לטירקס 600. אבל זה יהיה כבד מאוד
לפני שאדבר על הבדלים וכו' בין ה-550 ל-600, אני חושב שאם כבר 600 אז כדאי לחכות איזה חודשיים כדי לשמוע דיווחים של אנשים מכל העולם לגבי ה-600 החדש (השם שלו הוא 600E-PRO). הוא הופך את ה-600 הישן ללא רלוונטי אם הביצוע של התכנון שלהם יהיה מוצלח. לכן כל התייחסות שלי ל-600 תהיה לדגם ה-600 PRO החדש
קודם כל יש הבדל לא מבוטל בהשקעה- 550 FBL כולל המערכת 3G של אליין יעלה לך בסביבות 700$. בעוד המחיר של ה-600E PRO FBL כולל מערכת ה-3GX הוא 1080$ (אני לא סגור לגמרי על המחיר)
מה שכן מערכת ה-3GX החדשה באה עם חומרה ותוכנה חדשה לגמרי, החליפו את החיישנים עצמם- ואפילו את המעבד (למעבד שמהיר פי 4 מהגרסא הקודמת) לכן יש פה פוטנציאל גדול מאוד
(רק להזכיר הכל עדיין בגדר פוטנציאל ולכן אם אתה חושב ללכת על ה-600 כדאי לחכות ולראות רשמים לגבי המסוק החדש הזה)
ה-600 החדש נועד לעבוד על סט אפ של 12 תאים בצורת 2 סוללות 6 תאים 3300MA מחוברות בטור לקבלת ביצועים אופטימליים- לפי הדיווחים הסט אפ שהזה מספיק לטיסה של 5 דקות של ALAN בכבודו ובעצמו. כלאמר שלבני אנוש
רגילים זמן הטיסה יהיה 7-6 דקות תלוי במטיס. קח בחשבון שזה יקר יותר מסוללה אחת של 6 תאים כפי שיש ב-550. ובנוסף הטעינה מתוסבכת יותר ואם אתה בקטע של לטעון בשטח דורשת מטען חזק.
בסופו של דבר, מדובר בכמה סבלנות יש לך (מכיוון שאני חושב שכדאי לחכות ותגובות על ה-600 החדש אם אתה מעוניין בו)
וכמה כסף אתה מוכן להשקיע- מכיוון שההשקעה ב-600 גדולה בהרבה