אדי שים לב .אל תעמיס יותר מידי על המנוע אחרת יתפחלץ.לי נישרפו הקונקטורים מהתחממות. בהוק.וגל ב 4 תאים הוא לוקח 80 אמפר וב5 לא בדקתי ישר עליתי,קצת נימאס לי מההוק ולכן הוא הפך לטיסן ניסויים.
אדי שים לב .אל תעמיס יותר מידי על המנוע אחרת יתפחלץ.לי נישרפו הקונקטורים מהתחממות. בהוק.וגל ב 4 תאים הוא לוקח 80 אמפר וב5 לא בדקתי ישר עליתי,קצת נימאס לי מההוק ולכן הוא הפך לטיסן ניסויים.
חיים גיל תעשה תרגיל
הF15 היום תוקן במקצועיות רבה וכמעט ולא רואים כלום.זקוק רק לצבע כי העפתי את המדבקות.יש מתנדבים ?
חיים גיל תעשה תרגיל
ניראה לי שאצבע עם איזה ספריי.מישהו יודע מה הכי טוב וגמיש לEPO.
חיים גיל תעשה תרגיל
תן לאדי וקבל טיסן אספנים
המנוע אבל מחזיק טוב על חמישה תאים זה טיסן שספציפית לא בא לי לאבד
לא יודע גל,לא בטוח כמה זמן יחזיק.קח בחשבון שאתה לוקח סיכון.המניפה חייבת להיות מאוזנת פיקס אחרת היא תתפרק.אני אישית הפעלתי עם גאנ סאן 4 להבים.מומלץ ליבדוק טמ"פ על המנוע לאחר כמה דקות של עבודה על הקרקע.לפי הנתונים של המנוע הוא אמור להחזיק עד 180 מעלות C.השאלה עם המניפה לא תימס.
חיים גיל תעשה תרגיל
הזמנתי את לF18 החדש שליhttp://www.hobbyking.com/hobbyking/s..._1200watt.html.
זה הטיסן:http://rc-castle.com/shop/product_in...oducts_id=1741
חיים גיל תעשה תרגיל
חיים, הסוללה 1800 כך שאני נותן 3 דקות טיסה ושעה מנוחה(), בסרטון שהעלת של ההוק 5 תאים אתה "לא ממש מרחם" על המערכת, כך שאני מקווה לטוב, בכול מקרה הטסט מתוכן ל-4 תאים,
האמת שאני קצת חושש מחוסר בדחף סטטי, הטיסן קטן מאוד במיוחד הכנפיים שלא מייצרות ממש "עילוי היסטרי" והטיסן גם די כבד,
"כוח" זה משהו הכרחי מאוד פה, בדקתי את הדחף של הטיסן ב-90 מעלות עם 3 תאים והוא לא הרים את עצמו אלא די שקע, יש לו נחיר פליטה בקוטר די קטן מה שבא על חשבון הדחף הסטטי,
אולי שיפתח מהירות יבוא הפיצוי, בינתיים אנסה לראות איך 4 תאים עובדים עליו, בתקווה שיהיה סרטון![]()
איפה אתה מטייס? (בבית אריה?)
כן שישי מ1430 עד 2000 ושבת מ0800 עד 1400
חיים גיל תעשה תרגיל
לפני בית אריה ולפני הבסיס.על הכביש החדש שמעולם לא ניפתח
חיים גיל תעשה תרגיל
חיים איזה סט של גלגלים קנית? האם כמו שמומלץ שם?
המנוע שקנית נראה אחלה..אני אישית אוהב את הסוג הזה.
בסוף אני עוד אצליח
******* לעולם אל תפחד לעשות דברים שאתה לא יודע. זכור, תיבת נוח נבנתה על ידי חובבנים. מקצוענים בנו את הטיטאניק! ******
קניתי סרוו לסים מהסיני.הקטנים כמובל.את הגלגלים אני מייצר בעצמי
חיים גיל תעשה תרגיל