אם יש גוברונר אז למה אני צריך לכוון את הגרף כדוגמה לפי הספר של אליין במצב אידל לדוגמה תודה מראש לעונים
אם יש גוברונר אז למה אני צריך לכוון את הגרף כדוגמה לפי הספר של אליין במצב אידל לדוגמה תודה מראש לעונים
נערך לאחרונה על ידי paylot; 27-08-2011 בשעה 20:46:36.
אם יש גוברנור אז במצב אידל לדוגמא אפשר לשים קו ישר על 100% או 90% (בהנחה שהגוברנור מוגדר למקסימום סיבובי ראש).
בנורמל שמים בד"כ גרף לינארי מ0 ל100. אין לי אליין (מטיס עם רבמקס) אבל אני מאמין שזה אותו דבר בגדול.
תודה על התגובה אבל עדיין, אני מבין שאין התיחסות מצד הגוברונר אל הגרף ,שאם הגוברונר מוגדר לדוגמה 2100
RPM ,ובגרף כשאני על 50% עדיין הגוברונר יתן לי 2100 מבלי שום התיחסות אל הגרף , אם כן למה אני צריך להגדיר את הגרף,תתקנו אותי אני רק רוצה לדעת האך עובד כל המכלול הזה
לא לא ידידי.
הגוברנור הוא למעשה בקר שנותן למנוע סל"ד יחסי למה שהגרף מוגדר.
כדי לפרש את הסינית שלי:
נניח שהוגדר 2100 סל"ד ראש מקסימלי. הכוונה שב100% מצערת הגוברנור ידאג שהמנוע יביא שווה ערך ל2100 סל"ד ללהבים (יותר נכון לקלאץ אבל נניח לזה כרגע).
עכשיו - השלט שלך (או הגרף) מעביר פיקוד לTHROTTLE של המסוק מ0 עד 100 מה שגורם למיקום על גרף המצערת לזוז בהתאם (למשל ב50 אחוז מצערת הגרף של הנורמל ב50% כי הוא ישר מ0 עד 100% והגרף של האיידל על 100% כי יש בו קו ישר על 100%).
הגוברנור ינסה להצמיד את הסל"ד לגרף שלך (כלומר ב50% מצערת בנורמל 50% סל"ד).
הגוברנור בסה"כ הוא כלי שדואג להצמדה של הסל"ד שלך לגרף המצערת שהוא מקבל (כי המנוע לא לינארי והשלט כן).
הסבר מעולה לנושא יש בסרט הבא: http://video.helifreak.com/?subpath=...vernors101.wmv
אגב - ממליץ בחום על כל הסידרה של בוב שם (חינם) - חרשתי אותה והיא ממש שיפרה את הידע שלי בתחום.
תודה גבר עשיתה לי סדר בראש