שמות משתמשים לתיוג

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 51 עד 57 מתוך 57

נושא: פרוייקט הפאנג'ט המהיר בעולם

תודה!
    2
    הודה 35 פעמים ב 27 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: פרוייקט הפאנג'ט המהיר בעולם

חיים, אתה מתנהג כמו טיסנאי בינוני סוג ד'. לקנות טיסן 50 סמ"ק 3D מוכן לטיסה ולרחף איתו, זה mainstream ומה שרוב ה"טיסנאים" רוצים ועושים. אני מציע שתפתח קצת אופקים, תלך לראות כמה תחרויות של דאוני F3B או F3J, תראה מה זה לחפש תרמיקות (זה מה שעושים עם דאונים כשאין רוח), תראה את הרמה התיאורטית, רמת הבנייה וההטסה שדרושות, ואז אולי תבין, שלגהץ את השמיים ולערבל את הסטיקים עם משהו קנוי שנראה כמו מטוס, זאת לא חוכמה גדולה, גם הדלת של החדר שינה, אם תוסיף לה מנוע והגאים, תעשה 3D.
    לגבי המורכבות של לבנות ג'ט ? נדירים האנשים בעולם שבונים ג'טים ו 3D בעצמם, הרוב המוחלט זה קיטים קנויים. אני מבטיח לך שהמאמצים שהדאון חווה ב DS קרובים מאוד אם לא גבוהים מג'ט ממוצע...
    דרך אגב, אני לא מבין איזו מומחיות באווירודינמיקה צריך בשביל להטיס 3D. לעומת זאת, בדאונים, זה עולם אחר.
    גיא.

תודה!
    3
    הודה 34 פעמים ב 32 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי master_bebe צפיה בהודעה
    חיים, אתה מתנהג כמו טיסנאי בינוני סוג ד'. לקנות טיסן 50 סמ"ק 3D מוכן לטיסה ולרחף איתו, זה mainstream ומה שרוב ה"טיסנאים" רוצים ועושים. אני מציע שתפתח קצת אופקים, תלך לראות כמה תחרויות של דאוני F3B או F3J, תראה מה זה לחפש תרמיקות (זה מה שעושים עם דאונים כשאין רוח), תראה את הרמה התיאורטית, רמת הבנייה וההטסה שדרושות, ואז אולי תבין, שלגהץ את השמיים ולערבל את הסטיקים עם משהו קנוי שנראה כמו מטוס, זאת לא חוכמה גדולה, גם הדלת של החדר שינה, אם תוסיף לה מנוע והגאים, תעשה 3D.
    לגבי המורכבות של לבנות ג'ט ? נדירים האנשים בעולם שבונים ג'טים ו 3D בעצמם, הרוב המוחלט זה קיטים קנויים. אני מבטיח לך שהמאמצים שהדאון חווה ב DS קרובים מאוד אם לא גבוהים מג'ט ממוצע...
    דרך אגב, אני לא מבין איזו מומחיות באווירודינמיקה צריך בשביל להטיס 3D. לעומת זאת, בדאונים, זה עולם אחר.
    תשמע,להטיס 3D זה משהו בלתי נגמר ....תמיד יש לאיפה להתקדם..וזה לא משעמם אותי לרגע,ואני מאמין שגם רבים אחרים,וזה באמת מיינסטרים,אז מה...

אני מאמין שיש הנאה בלרדוף אחרי תרמיקות,ולנסות לבנות דאונים יעילים ככל שיהיו,תאמת שאף פעם לא התנסתי בתחום הזה,וזה יכול להיות מעניין....אבל יש לי שאלה..
    מה אני עושה עם הדאון שאין לי רוח ואין לי צוק ליד הבית ??
    052-3200015

תודה!
    6
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי haimgil צפיה בהודעה
    טלטל לא רק שאני מבין באוירודינמיקה אני מומחה .ואם מדברים על קישיקוש מה שרשמתי היה לצורך השוואה וכן ג"ט זה מטוס אמיתי ולא איזה חתיכת קרש עם כנף שחוץ מלהסתובב על איזה הר אין מה לעשות איתו.אני מסכים איתך לגבי אופי הבניה והמורכבות שבדבר אבל בנית פעם ג"ט ?אתה יודע מה זה בכלל?אתה יודע איזה מורכבות זה ליבנות כנף שתוכל להחזיק טיסן במישקל של 20 קילו ולהביא אותה למהירות של 500 קמ"ש ולעשות איתה תרגילים אווירובטיים.אז אני כן יודע והרבה.כנראה שאתה זה שמקשקש.וכן דאונים זה משעמם לטעמי כמובן.אתה רוצה להטיס דאון לך תטיס תהנה.מעניין מה תעשה ביום שישי שבת שאין רוח.תחפש הר אחר.חוץ מזה במחיר שהדאו הזה עולה כבר אפשר ליקנות היום ג"ט או אחלה טיסן 50 סמ"ק 3D.ועוד מוכן לטיסה.
    ומה אתה חושב?! שלהביא דאון למהירות של יותר מ600 קמ"ש זו משימה פחות מסובכת??? אז לך תטיס תטיס בלטות עם מנוע סילון ושיהיה לך בכיף, כי זה כל השעמום.
    ואני בזמן הזה אתפנק על איזה טיסן אמיתי (דאון) ואטיס אותו בכיף
    דרך אגב פרופיל של דאון כזה הוא דק ביותר ובגלל זה הכנף כל כך מסובכת לבניה.
    וחוץ מזה אתה מתעסק בתחומי האוירו בכלל או שסתם.......... "מומחה"

תודה!
    6
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי master_bebe צפיה בהודעה
    +1 יופי של הסבר

תודה!
    341
    הודה 171 פעמים ב 122 הודעות
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי ofir181 צפיה בהודעה
    מה אני עושה עם הדאון שאין לי רוח ואין לי צוק ליד הבית ??
    תופס טרמיקות
    "אין לזה מנוע? ואין לזה שלט? אז מה כיף בזה?!"
    "אין לזה מנוע? אבל יש לזה שלט? אז איך זה טס?!"

www.air-rishon.co.il - קלוב התעופה ראשון לציון
    הערוץ שלי ב-Youtube

תודה!
    2
    הודה 35 פעמים ב 27 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

לא כל דאון זה דאון צוקים ולא לכל הדאונים צריך רוח, אפילו להפך, כשהרוח חלשה מאוד, ביום חם, יש אחלה תרמיקות וקל לתפוס אותן.
    גיא.

תודה!
    7
    הודה 216 פעמים ב 154 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

חיים,

כבר עשינו את הדיון הזה מספר פעמים והגענו למסקנה שאין לך עניין בדאונים ושזו זכותך המלאה, אבל גם אין לך מושג בדאונים ואין לך רצון או כוונה לשמור על ראש פתוח וללמוד משהו חדש.

אני לא מכיר אותך אישית ואין לי כוונה לתקוף אותך או את דעותיך, הם שלך וזכותך. בקשתי היחידה היא שתיתן כבוד לטיסנאים אחרים ולתחומים אחרים.

לגבי אווירודינמיקה, תכנון ביצוע וכל מה שביניהם, אני בספק אם ישנם טיסנים בעולם הטיסנאות הרחב שלנו שמשקיעים בהם כל כך הרבה תכנון אווירודינמי ומבני כמו בדאונים.
    לדוגמה, ראה את דאוני הרדיו של חברת SAMBA הצכית:
    PIKE PRECISION - דאון F3B חדש, ראה את התכן האווירודינמי שלוקח בחשבון שיקולי מבנה ואווירודינמיקה, שמונה חתכי כנף לאורך המוטה לצורך מיקסום הביצועים, תכן מבני שלוקח בחשבון את החומרים המתקדמים ביותר כגון סיבי פחמן HMS לקורה ראשית ובד Spread Tow לסקין, תיכון אווירודינמי בתוכנות מתקדמות של אלמנטים סופיים למבנה ותוכנות חישוב זרימה לאווירודינמיקה, תכן וייצור תבניות ב-CNC ועוד.
    http://www.f3j.com/precision.htm

PIKE PERFECT - דאון F3J וותיק מבית SAMBA אשר תוכנן כבר בשנת 2006. גם הוא תוכנן בכלי תכנון אווירודינמי מתקדמים וכלל תכן וייצור תבניות ב-CNC. מאז תחילת ייצור הדאון משקלו ירד ב-15% וחוזקו עלה בעקבות שימוש בטכנולוגיות בנייה חדשות וחומרים מתקדמים.
    http://www.f3j.com/perfect.htm

בתור מהנדס אווירונוטי שעובד בחברת מל"טים גדולה בארץ אני מתרשם כל פעם מחדש מכמות העבודה, המחקר וכלי התכנון שבהם עושים שימוש בתכנון של דאון רדיו תחרותי וקפיצות המדרגה בביצועים בין דאון לדאון הן מאד מרשימות. לפני מספר שנים אני בעצמי תכננתי וייצרתי דאון כזה בעזרתם של מספר טיסנאים פה בארץ. מדובר בהמון עבודת תכן ואני בספק אם אי פעם אשב לתכנן ולייצר דאון נוסף באותו היקף. http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?22191

תכנון דאוני דיסקוס כולל ניתוח ביצועים לגובה הזריקה, ביצועי הגלישה וחדירות ברוח –
    http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1348570
    http://www.rcgroups.com/forums/showt...1139965&page=2

וישנן עוד דוגמאות רבות.

לגבי מזג האוויר, לא נדרשת רוח להטסת דאונים, טרמיקות יש תמיד, עם או בלי רוח, צריך רק מקור חום (שמש) ולא מחויב שיהיה ישיר (גם בעננות כבדה)
    לגבי כישרון, יכולת אישית וקושי בהטסה, שליטה מוחלטת בדאון ורכישת יכולות הטסה בדאונים כדי לעשות איתם "כל מה שרוצים" דורשת לא פחות מחויבות ויכולות אישיות מאשר בהטסת טיסני 3D. זו יכולת נרכשת שדורשת שנים של אימון, לימוד והתמקצעות כדי להגיע לרמה הגבוהה ביותר.

בכל מקרה, מי שרוצה ללמוד על דאונים מוזמן להפסיק להתקשקש על דפי הפורום ולהצטרף אלי להטסות, אולי ימצא חן בעיניכם ואולי לא, לפחות תוכלו לקבל מידע ממקור מוסמך.

בינתיים תעיפו מבט על סרטוני דאוני הרדיו בשירשור הבא:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...וני-דאוני-רדיו

ולסיום, משפט בו נפגשתי לאחרונה:

If flying were the language of man, Soaring would be its poetry!

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

נושאים דומים

1. [אוף!] בצער רב ויגון עמוק!!! הלך הפאנג'ט
    על ידי Shlomi4046 בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 20-06-2011, 06:30:46
  2. [מדליק] המסוק המהיר בעולם - קונספט עיצובי חדש
    על ידי MDreamer בפורום לא להבים ולא כנפיים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-01-2011, 22:25:06
  3. [מדליק] הדאון המהיר בעולם 400 מייל לשעה!
    על ידי tomer_inbar בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-06-2010, 22:49:51
  4. [מדליק] האיש המהיר בעולם !!
    על ידי אליקופטר בפורום לא להבים ולא כנפיים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 25-04-2010, 17:11:27
  5. הפאנג'ט הכי מהיר שיש !!!!
    על ידי Marknopfler בפורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-07-2009, 11:28:57

הרשאות פרסום