מצאתי לעצמי באתר של הבויקינג טיסן ואני רוצה לרכוש אותו .
איך אני נרשם ואיך אני עושה את כל הפעולה של הרכישה מהתחלה ועד הסוף ?
נכנסתי ללינקיה ולא מצאתי שום דבר מלבד הסבר על תנאי המשלוח .
אשמח לתגובות![]()
מצאתי לעצמי באתר של הבויקינג טיסן ואני רוצה לרכוש אותו .
איך אני נרשם ואיך אני עושה את כל הפעולה של הרכישה מהתחלה ועד הסוף ?
נכנסתי ללינקיה ולא מצאתי שום דבר מלבד הסבר על תנאי המשלוח .
אשמח לתגובות![]()
כן ..
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
תודה ^^
עכשיו יש לי שאלה קטנה .
נגיד ואני רוצה לרכוש את הטיסן הזה - http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...R_C_Plane.html
כשאני יזמין אותו אני צריך גם להזמין מנוע וסוללות והכול בנפרד או שזה בא קומפלקט ביחד עם הטיסן ?
רשום שהוא בא בלי אלק' עליו...
לפי הקישור אתה צריך את הדברים הבאים:
Required.
Motor: 35xx ~1400kV Brushless outrunner
Propeller: 10x6 slow flyer
Battery: 11.1V 3S 2200mah 20C
Servo: 4 x 9g
ESC: 40A
Your own TX & RX
בהצלחה![]()
אה תודה רבה .
וכל זה מופיע למטה איפה שרשום את הדגם של הטיסן ואז Combo ?
או שאת זה אני מחפש ללא קשר לעמוד הזה ?
דרך אגב , כשאני יזמין את הטיסן איך אני מרכז את כל ההזמנות של המנוע והסוללות ביחד עם הטיסן ? (אם יש אופציה כזו בכלל ... )
אנסה לפשט לך את העניין:
1. פצל את ההזמנות כך שאף אחת מהן לא תעבור את ה50$ לפני המשלוח. חבילות שערכן מעל 50$ חייבות במיסי מכס ומע"מ בגובה של בערך 30%!
2. בתחתית העגלה מופיע לך כמה גרמים נותרו לך למחיר המשלוח הנוכחי. תתייחס לשורה שנקראת Air Parcel (Israel)
3. בChekout בחר (Air Parcel (Israel כשיטת המשלוח, Declared Value בחר 100%, Payment Type בחר PayPal וסמן את התיבה ליד I agree to HobbyKing's terms and conditions and safety warning.
4. אין שום משמעות לסעיפים Discount code ,Parcel Contents, או לבחירה של Gift / Other
5. אחרי אישור ההזמנה תועבר לעמוד התשלום של פייפאל. בסוף ההזמנה תקבל בערך 4 אי מיילים, אחד מהחנות על אישור ההזמנה, אחד על אישור התשלום לפייפאל, ועוד שניים מהחנות על אישור התשלום ופירוט ההזמנה. שמור רק את הקבלה מפייפאל ופירוט ההזמנה, למקרה שתצטרך אותם למכס.
טיפ - בחלק מהמוצרים של הוביקינג אם אתה עומד על עמוד המוצר במשך דקה - דקה וחצי בלי ללחוץ על כלום, תופיע לך חלונית קטנה שתציע לך את המוצר במחיר זול יותר.