אגב, מצטרף להמלצות על האורורה 9. משדרמצויין עם ממשק משתמש נהדר. והבנתי ששדרוגי גרסא רק הופכים אותו לעוד יותר טוב.
לא שקלתי לקנות לו מקלטים זולים בשביל מסוק אלא אולי ביום מן הימים בשביל איזה ביקסלר או טריינר מוקצף דומה. אכן חשבתי על הפתרון של 9x כמשדר שני עבור כלי טיס זולים.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
אני חוזר ומוצא הודעות כאלו, בניסוחים שונים, בכל מיני שירשורים העוסקים במערכות רדיו. לא מובנת לי הגישה - אם המערכת טובה, הרי אפשר להשתמש בה לכל טיסן. אם היא לקויה, אז למה לסכן את הטיסן על ציודו, קל וחומר את האנשים בסביבה. הרי המערכת אינה מבחינה אם הטיסן נרכש במאה שקל או באלפים רבים. מבחינתה האפשרויות הן שתיים: אפשר לסמוך עליה או לא.
אני באופן אישי סומך עליה לגמרי ומטיס איתה את כל הטיסנים שברשותי, בינוניים וגדולים כאחד. עד כה, כשנה בערך, ללא סימן קל שבקלים לתקלה.
בתור אבא לבת כיתה ג ולבן כיתה ב ...
המורה אמרה לנו ביום ההורים במפורש !
אל תתקנו אותם ... זה יבוא לבד ..
שטויות !
זה משתרש וזה לא יוצא יותר ... אל / על - אם / עם - יגיד / יאמר - יבוא / אבוא .. כל מיני כאלו ...
וזה כל כך צורם בעין.
אני הודעתי ( ואיתי עוד הורים ) שאני בהחלט מתקן ואמשיך לתקן.
זה נורא מציק לי.
בענין השפה העברית.
שלא באשמתי הגעתי לעולם בזמן טוב. המורים היו מורים, המשמעת בבית הספר היתה ברמה הנכונה, המושג הפרעות קשב והשתוללות תלמידים לא היה בנמצא, ההורים טרם הבינו שאפשר להכות את המורים והמנהלים וגם האלימות טרם פשתה ברחובות (אולי במתי מעט, פה ושם). לא היו בזמני טלוויזיה ואייפדים למיניהם. כפועל יוצא קראתי הרבה מאד ספרים והעברית שקולחת מפי הינה עד היום ברמה גבוהה.
חורה לי עד מאד כאשר אני רואה איך הדורות הבאים אחרי מידרדרים, שפת הרחוב שולטת בכל פינה ועל נימוס ודרך ארץ איש לא שמע.
גועל נפש במלוא מובן המילה.
אה... סוף סוף אני מסכים עם הפונט הגדול וההדגשה שלך![]()
ארז
!!!BEWARE WE ARE IN THE AIR!!!
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
תודה עודד ,
ישנן בעצם 2 סיבות עיקריות : חוסר בערוץ אחד ( זה אולי נשמע קטנוני , אך בגדלי הטיסנים שהתחלתי להטיס זה חסר )
דבר נוסף הוא המוד המובנה לדאונים שלא קיים ( ואכן אין את הגלגלת בצד שיכולה לשמש גם כמדפים משתנים או לערוץ המנוע במידה והוא ממונע - במקרה זה המצערת היא המדפים )
בברכה ,
שחר ג.
ההבדל בין מי שאתה ,
לבין מה שאתה רוצה להיות ,
הוא במה שאתה עושה ...
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
אני לא בטוח שבשנים הקרובות אצטרך בכלל שלט כזה כמו האורורה וחבל על ההשקעה של ה 500 שקל האלו