שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 23 מתוך 23

נושא: שאלה למומחים , ELEVON עם ג'ירו

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 17 פעמים ב 8 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: שאלה למומחים , ELEVON עם ג'ירו

נראה לי שעם חלוקת משקל מתאימה המביאה למרכז כובד נמוך (סוללות בחלק התחתון של הגוף) וכנפיים עיליות וללא דיהדרל ( אפשר לשקול משיכה קלה קדימה לביטול נוסף של דיהדרל ) לא יהיה צורך בג'ירו בכלל.

היכן הולכת להיות המצלמה מעל הגוף ?
    לאיזה יחס גלישה בערך הגוף מתוכנן של דאון או של פצצה ?
    אביב

תודה!
    0
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

:
    ציטוט נכתב במקור על ידי blacksea צפיה בהודעה
    נראה לי שעם חלוקת משקל מתאימה המביאה למרכז כובד נמוך (סוללות בחלק התחתון של הגוף) וכנפיים עיליות וללא דיהדרל ( אפשר לשקול משיכה קלה קדימה לביטול נוסף של דיהדרל ) לא יהיה צורך בג'ירו בכלל.

היכן הולכת להיות המצלמה מעל הגוף ?
    לאיזה יחס גלישה בערך הגוף מתוכנן של דאון או של פצצה ?
    - המצלמה הולכת להיות בתוך הגוף ופונה החוצה למראה שמוצבת בזווית בבטן הכלי (התמונה שתתקבל תהיה הפוכה אבל ניתן להתגבר על זה - הופכים את מסך הצפיה ) ככה המצלמה עצמה לא תחטוף בפגיעה.

- יחס גלישה , משהו בין "פלדה" ל"נאה" , יותר קרוב לפצצה מאשר לדאון , השאיפה ליעף נוח בזווית של 45 מעלות (הטלה סביב ה25-30)

כל הרעיון נולד מתוך ניסיון בהטלות פצצות טפשות מטיסן עם אחוז פגיעה לא גבוה אבל בהחלט באיזור - עכשיו הכוונה היא טיוב הפגיעות ע"י שימוש בניהוג הפצצה , אבל פטארן התקיפה של הטיסן לא הולך להשתנות יותר מידי !

טוב כניראה שאני מקריב פה ג'ירו - יש תורמים ?!?!
    נערך לאחרונה על ידי flybywire; 05-01-2009 בשעה 23:17:07.

תודה!
    2
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברכותיי, עלית על אחת הבעיות הבסיסיות בטילאות, כלומר, איך מייצבים את העסק בגלגול.

יש כל מיני פתרונות לעניין הזה, ג'יירו הוא רק אחד מהם. אם בא לך ממש להתפרע, גש להסתכל מקרוב על AIM-9 כלשהו, במיוחד על מה שיש בקצות הסנפירים האחוריים. אחרי שתברר מה זה ואיך זה בדיוק עובד, תוכל לנסות אולי לבנות כזה בעצמך. סתם רעיון פרוע, לא יודע אם זה יעבוד בסקלה כל כך קטנה. (הערה לקוראים המודאגים: מדובר בטכנולוגיה בת חמישים שנה ובלתי מסווגת לחלוטין).

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי flybywire צפיה בהודעה
    :

- המצלמה הולכת להיות בתוך הגוף ופונה החוצה למראה שמוצבת בזווית בבטן הכלי (התמונה שתתקבל תהיה הפוכה אבל ניתן להתגבר על זה - הופכים את מסך הצפיה ) ככה המצלמה עצמה לא תחטוף בפגיעה.

- יחס גלישה , משהו בין "פלדה" ל"נאה" , יותר קרוב לפצצה מאשר לדאון , השאיפה ליעף נוח בזווית של 45 מעלות (הטלה סביב ה25-30)

כל הרעיון נולד מתוך ניסיון בהטלות פצצות טפשות מטיסן עם אחוז פגיעה לא גבוה אבל בהחלט באיזור - עכשיו הכוונה היא טיוב הפגיעות ע"י שימוש בניהוג הפצצה , אבל פטארן התקיפה של הטיסן לא הולך להשתנות יותר מידי !

אם זה עוזר לך יש לי אחד מכאני עם הסרוו שלו...

ואם לא יש בסיני בזול.
    להנות עם האצבעות, זה לא סטייה, זה דרך חיים...

תודה!
    2
    הודה 155 פעמים ב 138 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי flybywire צפיה בהודעה
    :

אם המטרה היא לשפר אחוזי פגיעה אולי כדאי לשקול לשפר מערכת כינון בטיסן ע"י הוספת מצלמה בטיסן ולהשאיר את הפצצה טפשה.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •