דבר ראשון תודה רועי , אתה מעלה כןא הרבה דברים לחשוב עליהם, לעומק . קשה מאוד להתווכח איתך =]

לארז , אני לא יודע להגיד כמה זה במעלות , אבל כמו שציינתי למעלה יותר זה בסביבות ה5 ממ בכל מרכז , לגבי הדהדרל והפיתול אני לא חושב שזה ישפיע אם בכלל כיוון והפיתול והדהדרל הם סטיים ומוכוונים מראש.

לגבי המרכז כובד אני לא חושב שיושפע כל כך גם כן , והקיזוזים גם לא , אולי הקיזוזים של הפיתול באחד המרכזים, כאן בדיוק הבעיה, שישנם הרבה דברים ואלמנטים שמשפיעים על מהלך הטיסה של הטיסנים האלה שיהיה מאוד מאוד
קשה להבין אם הדבר הזה עוזר לי או או מזיק לי, בדיוק המון כשהלכתי להטיס בבוקר , אותו חבר מה שנקרא חווה על בשרו , ובסופו של דבר המסקנה הסופית שאיכשהו הצלחנו להגיע אליה, שאולי בעקבות זה נוצרת הבעיה היא

שהדהדרל השלישי (כנף שישה פנלים למי שלא מכיר) אחרי התיקון הודבק טיפה עקום , כאשר השפת זרימה בקצה של הטיף עולה , וזה מה שמונע מהטיסן לסגור את הסיבוב בזמן הזריקה .

אבל שוב פעם , זה בין הדברים היחידים שעלו שיכולים להשפיע משמעותית על העיניין הבעיה שיש המון אלמנטים אחרים שקשה (ויכול לקחת המון זמן) לבודד בשביל להבין את הבעיה.