לחברים פה יש הרגשה פשוט שזרקת כלי לאויר בלי לדעת להטיס כ"כ ...שזה בסדר גמור,אם אתה לבד לגמרי ומרוחק 20 ק"מ רדיוס מכל נפש חיה
אבל אם אתה ברשל"צ ליד כביש איילון ..ו 50 מטר ממך יש מגרש כדורגל ...אז זה ממש לא בסדר...
לחברים פה יש הרגשה פשוט שזרקת כלי לאויר בלי לדעת להטיס כ"כ ...שזה בסדר גמור,אם אתה לבד לגמרי ומרוחק 20 ק"מ רדיוס מכל נפש חיה
אבל אם אתה ברשל"צ ליד כביש איילון ..ו 50 מטר ממך יש מגרש כדורגל ...אז זה ממש לא בסדר...
052-3200015
שלט טורניג'י 9X
בעת כיבוי הטיסן מפסיק את פעילתו
הטיסן לא איבד קליטה מהתחלה, הייתה לי שליטה על טיסן,ביצעתי לפניכן בדיקות טווח. ניסיתי לסובב אותו לכיוון שלי, הוא היה מסתובב לכמה רגעים וחוזר לכיוון ההפון - אבל זה נראה לי בגלל שלא הייתי רגיל לתגובות מהירות שלו, בטיסן קטן זה הרבה יותר איטי. (הTRIM בקרניים היו על לפני אחרונים מתוך 4 - אכן הייתי צריך לשים אותם על האחרונים)
איבדתי קשר עין איתו כשהוא התחיל לצנוח מאטה בגלל שיחים ועצים בדרך.
לפעמים עוברים שם טרקטורונים, לא ראיתי חיות בר, באותו יום היה שם בסביבה משחק בשדה השמאלי ביותר, אז היו אנשים שכן היו יכולים לאסוף אותו.(אני לא מכחיש שזה "לא אחראי וחוסר זהירות"), אבל כפי שאפשר להבין זה לא היה בתכנון.
בעת איבוד קשר עין הורדתי מצערת וניסיתי למשוך את הגה גובה למעלה.
אכן אני לא כ"כ יודעה להטיס דברים גדולים, לכן רציתי לנסות.
הייתי לבד ברדיוס כחצי קילומטר, אין לידי מקום מרוחק 20 ק"מ רדיוס מכל נפש חיה.
נערך לאחרונה על ידי mblsha; 18-12-2011 בשעה 12:14:05.
האם זה היה עם הסוללות המקוריות?
מסכים שלא צריכות להיות שום בעיות עם השלט, אלא אם כן הסוללות המקוריות בשימוש ואז לעיתים תזוזה במנשא שלהם עלולה לגרום ניתוק קשר עם הטיסן (ואין fs במודול המקורי).