שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

נושא: מערכת BEASTX Microbeast

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    146
    הודה 63 פעמים ב 38 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מערכת BEASTX Microbeast

אני הזמנתי את המערכת מחול והגעתי כמעט למחיר שהיא עולה פה בארץ!
    אני באופן אישי לא דוגל בשיטה של להזמין מחול כשיש פה בארץ יבואנים שמשתדלים לצמצם את פער המחירים ולכן מצטער על ההחלטה שעשיתי שלא קניתי אצל ליאור בדיעבד.
    אני חושב ומאמין שכדאי לכולם לקנות חלקים בארץ אם המחירים ריאלים ואני יכול לומר לך שהיום אני מוצא שאני מקבל בחלק מהמקרים מחירים טובים יותר פה בארץ מ-שי הובי מאסטרס מאשר בכל האתרים המוכרים בחול שיצא לי להזמין מהם!
    מעבר לזה אני חייב לציין שמדובר על מערכת אחת הטובות בעולם אם לא הטובה בעולם נכון להיום.
    היו שאמרו לי שהיא לא עמידה בריסוקים....... אני כמעט בטוח ויש שיעידו שבחצי שנה האחרונה היא עברה אצלי למעלה מ-100 ריסוקים אכזריים ביותר במצבים שבורות נפערו באדמה והמסוק נגזר לחתיכות והיא עדיין עובדדדדת!

תודה!
    10
    הודה 20 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מערכת BEASTX Microbeast

ציטוט נכתב במקור על ידי shirankaner צפיה בהודעה
    אני הזמנתי את המערכת מחול והגעתי כמעט למחיר שהיא עולה פה בארץ!
    אני באופן אישי לא דוגל בשיטה של להזמין מחול כשיש פה בארץ יבואנים שמשתדלים לצמצם את פער המחירים ולכן מצטער על ההחלטה שעשיתי שלא קניתי אצל ליאור בדיעבד.
    אני חושב ומאמין שכדאי לכולם לקנות חלקים בארץ אם המחירים ריאלים ואני יכול לומר לך שהיום אני מוצא שאני מקבל בחלק מהמקרים מחירים טובים יותר פה בארץ מ-שי הובי מאסטרס מאשר בכל האתרים המוכרים בחול שיצא לי להזמין מהם!
    מעבר לזה אני חייב לציין שמדובר על מערכת אחת הטובות בעולם אם לא הטובה בעולם נכון להיום.
    היו שאמרו לי שהיא לא עמידה בריסוקים....... אני כמעט בטוח ויש שיעידו שבחצי שנה האחרונה היא עברה אצלי למעלה מ-100 ריסוקים אכזריים ביותר במצבים שבורות נפערו באדמה והמסוק נגזר לחתיכות והיא עדיין עובדדדדת!
    איפה אתה מטיס ???
    שנשמור מרחק...האא ?
    עוזי

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •