אני צריך כזה, איפה אפשר להשיג בארץ במרכז? (אזור רחובות)? חיפשתי באתרים ולא מצאתי.
תודה !
אני צריך כזה, איפה אפשר להשיג בארץ במרכז? (אזור רחובות)? חיפשתי באתרים ולא מצאתי.
תודה !
Tx - Futaba 8FG
Multiplex ParkMaster 3D
Align Trex500e
בחנויות לציוד חשמל.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
זה נקרא סליב.
במקומות עם ציוד למודינג (מה שפעם היה נפוץ, היום הכל מגיע מוכן מסין, ואנשים לא בונים כלום)...
ובאיבי, זה עולה גרושים.
אני מנסה לחשוב למה זה טוב בטיסנים..
אשמח אם תאיר את עיניי.
זה טוב כדי להגן על החוטים של הסרוואים מחיכוך עם השלדה , וזה גם די יפה.
דוגמאות שלי:
![]()
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
סליב.. ולהגן.. באותו משפט.
מהניסיון שלי זה אחד החומרים הכי ניקרעים שיש, ומלבד יופי לא הייתי קוראת לזה הגנה.
אני מתכוונת לשרוולים הסיניים, שמלבד יופי הם לא נותנים הרבה.
אםא תה באמת רוצה להגן על החוטים עדיף להשתמש בשרוול רשת כמו זה:
http://mai-tec.com/page.asp?page_parent=841
אני קניתי בחנות לציוד חשמל שרוולים כמו אלו שרשמת (אמרו לי שהם עשויים מסיבי זכוכית?), די עמידים ועלו די זול
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
ככל הנראה מדובר בשרוולי שרוולי פיברגלס, הם מיועדים לטמפרטורות גבוהות. ולרוב באים על חוטים חשופים שצריכים בידוד לייד מקורות חום, כמו גופי חימום.
תודה אני מחפש כאלו נטו בשבל להגן, אני יחפש שרוול רשת כזה באחת החנויות פה,
תודה רבה!
Tx - Futaba 8FG
Multiplex ParkMaster 3D
Align Trex500e
איזה באסה, ): קיווצתי את השרינקים, ובלי לשים לב חיממתי יותר מידי, הכבל של השרינק נמס , אחד מהם נחשף והם דבוקים אחד לשני, בצד הקרוב לסרבו ):,אני מפחד לחבר אותו לבדוק מה איתו, מה עושים ?
Tx - Futaba 8FG
Multiplex ParkMaster 3D
Align Trex500e
לא הבנתי מה נמס על מה ומה נחשף..
תעלה תמונה.
בכל מקרה, הכי נוח לקווץ שרינקים עם מצית פשוטה כך שאתה מכניס את השרינק לאיזור של מעל הלהבה לשבריר שניה כל פעם, מכל צד. (זה דורש קצת מיומנות, אבל זה עובד הכי טוב)
יש אצל הסיני
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...3mm_1mtr_.html
אבל כרגיל לא במלאי
טוב לפי הנזק, נראה שהחוטים נמסו קצת ויש חשש לקצר בינהם..
אני הייתי מפרידה בזיהירות את החוטים באותו שנמס אז מבודדת נקודתית כל חוט עם איזולירבנד איכותי. (אתה יכול לתת סיבוב - 2 של איזולירבנד על החוט הראשון, ואז להוסיף את השני, ולתת עוד סיבוב - 2, ואז את השלישי, וכך כולם יהיו מחוברים יחד, אבל מבודדים זה מזה.
ועל זה את השרוול רשת..
עכשיו שאני חושבת על זה - יש לפלף קפיצי מפלסטיק (אני לא יודעת אם יש בעוביים כאלה דקים)
הוא בטח שוקל יותר מהבידוד רשת, אבל למסוק הזה לא נראה לי תהיה בעיה של משקל הלפלף..
בכל מקרה, היתרון שלו זה שלא צריך לחמם כלום, ושאפשר לאגד כמה חוטים ביחד.
(פעם הייתי מעגלת כבלי IDE עם צינור מזגן שהיה חתוך בצורה ספירלית - זה על אותו עיקרון)
בבידודי רשת הבאים שאני אשים אני כבר אעטוף את זה באיזו, מטעויות לומדים.
הבידוד עם האיזו יהיה מספיק טוב ?
Tx - Futaba 8FG
Multiplex ParkMaster 3D
Align Trex500e