היי כולם!
נכון לעכשיו אני בכיוון לקנות מערכת יד שניה, רציתי לדעת מהם הדגשים שאני צריך לבדוק.
הייתי נותן דוגמאות אבל באמת שאין לי מושג, נניח שאתם באים לקנות מערכת שלט יד שניה (כלל מקלט והכל), על מה אתם מסתכלים?
תודה!!![]()
היי כולם!
נכון לעכשיו אני בכיוון לקנות מערכת יד שניה, רציתי לדעת מהם הדגשים שאני צריך לבדוק.
הייתי נותן דוגמאות אבל באמת שאין לי מושג, נניח שאתם באים לקנות מערכת שלט יד שניה (כלל מקלט והכל), על מה אתם מסתכלים?
תודה!!![]()
1. מראה חיצוני, נפילות, שריטות, חול וסדקים
2. עבודה תקינה של כל הערוצים ע"י חיבור סרוו וניסוי (לא לשכוח לקחת איתך סרוו וסוללה)
3.תקינות האנטנות
4. בדיקת טווח
איך בדיוק בודקים טווח?
שלום יש לי בשבילך שלט חדש בקרטון k-7x של kds ערוצים 7 חדש.. כולל מקלט חדש במחיר מציאה!!!!!!!!!!!אם אתה מעונין תתקשר אלי משה 0528087686 אני מתל אביב השלט דיגיטלי מלא.
לראות שהבית של הסטיק לא סדוק
לעיתים יד שנייה יכול להיות מציאה מעולה, זה עניין של מזל. אני אישית מעדיף שלא לקנות שלטים מיד שנייה. אני מעדיף להשקיע ולהטיס עם ראש שקט
לבדוק שתנועת הסטיקים חלקה, שאין חופשים בסטיקים, ובמתגים.
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
תתחיל מכך שהמערכת שאתה קונה מוכרת לטובה בענף.
תסתכל על המוכר ... אדם אמין לא ימכור לך סיפור
קח בחשבון שעלולות להיות תקלות חבויות, שעלולות להתעורר אחרי שתקנה, ולא באשמת המוכר, זה יכול גם לקרות במערכת חדשה.
בהצלחה ...
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות מערכת של הייטק אורורה 9 יד שניה, אוכל לקבל חוות דעת על השלט?
חפש בפורום, יש עליו לפחות סקירה מקיפה אחת ועוד לא מעט דיונים.
(ספוילר: הוא מעולה)
מערכת רדיו מעולה לטעמי.
קח בחשבון שמחירה בארץ כרגע די זול אולי שווה לך להשקיע בחדשה.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
אתה יודע או מישהו יודע איך עושים בדיקת טווח לשלט? (אורורה 9)?
לאור העובדה שכמעט קניתי מערכת שלט ב40 דולר ואני יכול להשיג את המערכת של הייטק במחיר שהוא נוח לי למרבה הפלא אני חושב שאני לא אהיה גרידי לגבי זה
אין לי תקציב למערכת חדשה
תתחיל בקריאת המנואל:
http://www.hitecrcd.com/files/Manual_Aurora9.pdf
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
זה די פשוט. לוחצים עם עט על הכפתור הקטן שבמודול בצד האחורי של השלט עד שיש צפצוף, ועוזבים. יהיו צפצופים מהירים והבהובים באדום וכחול. זה מסמן שעוצמת המשדר מוחלשת באופן זמני לצורך בדיקת טווח. מתרחקים לטווח של 30 מטר ובודקים אם כלי הטיס מגיב לתנועות הסטיקים (כשהוא על הרצפה עם הולד! לא לנסות להמריא ככה!). אחרי 90 שניות המשדר יחזור למצב רגיל, אם רוצים לצאת ממצב בדיקת הטווח קודם לוחצים לחיצה קצרה על אותו הכפתור במודול.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
Niro (16-02-2012)