שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 20

נושא: איך אתה אוהב את מזוודת הטעינה שלך?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    17
    הודה 111 פעמים ב 86 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: איך אתה אוהב את מזוודת הטעינה שלך?

כמה לקחים:

1. לא בטוח שמזוודת טעינה זה הפתרון האולטימטיבי. זה פופולרי בחו"ל וזה בגלל שרבים מטיסים בשדות מסודרים בהם יש מתח AC. לאחרים, יש טנדרים שמאפשרים נשיאת גנרטור בקלות, ומחירי הגנרטורים זולים יותר (במיוחד בהשוואה להכנסה). גנרטור סטנדרטי בחו"ל, הונדה EU2000 (כאן נקראו EU20) עולה כמעט 7K.

2. עם ירידת מחירי הסוללות עדיף לעבור לכמות גדולה של סוללות, זה הדבר הכי פשוט ופרקטי.

3. למרות הכתוב לעיל, אם התקמבנת על פליקן ב350 ש"ח אין שום סיבה לא לזווד את הסט אפ שלך במזוודה.

4. רק ספקי כוח של שרתים. אין מה להתעסק עם שום דבר אחר.

5. לבנות את המזוודה כך שהסוללות נטענות מחוצה לה ורחוקות אחת מהשניה, למקרה של התלקחות.

6. לדאוג לאוורר ראוי לספקי הכוח.

7. רק PL8.
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

2. המשתמשים הבאים אמרו תודה לflyinglizard על הודעתו:

guyro (18-02-2012)

תודה!
    47
    הודה 57 פעמים ב 39 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: איך אתה אוהב את מזוודת הטעינה שלך?

ציטוט נכתב במקור על ידי flyinglizard צפיה בהודעה
    כמה לקחים:

1. לא בטוח שמזוודת טעינה זה הפתרון האולטימטיבי. זה פופולרי בחו"ל וזה בגלל שרבים מטיסים בשדות מסודרים בהם יש מתח AC. לאחרים, יש טנדרים שמאפשרים נשיאת גנרטור בקלות, ומחירי הגנרטורים זולים יותר (במיוחד בהשוואה להכנסה). גנרטור סטנדרטי בחו"ל, הונדה EU2000 (כאן נקראו EU20) עולה כמעט 7K.

2. עם ירידת מחירי הסוללות עדיף לעבור לכמות גדולה של סוללות, זה הדבר הכי פשוט ופרקטי.

3. למרות הכתוב לעיל, אם התקמבנת על פליקן ב350 ש"ח אין שום סיבה לא לזווד את הסט אפ שלך במזוודה.

4. רק ספקי כוח של שרתים. אין מה להתעסק עם שום דבר אחר.

5. לבנות את המזוודה כך שהסוללות נטענות מחוצה לה ורחוקות אחת מהשניה, למקרה של התלקחות.

6. לדאוג לאוורר ראוי לספקי הכוח.

7. רק PL8.
    בהחלט יש בזה משהו. אני יכול להעיד שגם בזמן שהיה לי T-REX 600 היו לי 6 סוללות (סוללה לכל טיסה) ובנוסף מטען כפול ומטען בודד. אני חושב שהיו ממש מקרים בודדים שהייתי צריך להטעין בשטח ולעיתים עשיתי את זה בכדי לחסוך זמן טעינה בבית.
    כיום עם T-REX 700 יש לי 10 סוללות שמספיקות ל - 5 טיסות ואני מגיע לשטח עם מטען כפול וזה בדרך כלל מספיק. בכל מקרה - אם המזוודה עוזרת למישהו וזה יותר נוח - אחלן וסחלן

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •