ציטוט נכתב במקור על ידי ohadsh צפיה בהודעה
עודד היקר ... אני לא ראיתי אותך מטיס וכמה אתה מאמץ את המסוק שלך אבל אני יכול להגיד לך שאני מוציא את המיץ למסוק המסוק לא זורק ולא נעליים אצלי לא קרה שהמערכת נכשלה.
ציקי חברי הותיק ב3GX היתנסת?? יצא לך להטיס??
אפילו גיא שרשם ביסטיק למעלה מטיס כרגע x5 שאלתי אותו האם הוא מרגיש הבדל בן המערכות במפורש שמעתי מימנו שלא
מטיס מתחיל לא ירגיש בהבדל זה בטוח ציקי
יכול להיות שהביסטיק מערכת נפלאה אבל לבוא להגיד שה3gx גרועה או להשמיץ זה לדעתי לא לעניין! *
הלוואי שמישהו היה יכול להראות לי במציאות את ההבדלים...כי עד עכשו לא ראיתי הבדל.
נ.ב:אשמח לעדכון גרסא
אתה מתכוון ל1.2??
כמה דברים:
1. נתחיל בזה שאף אחד לא משמיץ וחוץ ממה שאתה עצמך כתבת, הכול היה לגופו של עניין.

2. אתה נוטה לקחת צד בדיונים כאלו, כשאין לך לא ידע, לא ניסיון ולא בסיס להשוואה שכן מעולם לא הטסת את הביסט איקס, כמו כן הנוצות שלא שלך שאתה מתהדר בהן (כביכול יכולות הטיסה שלך) - הן לא כאלו גבוהות שיאמצו גם לא מערכת FBL של טורניג׳י, לא כי אתה מטיס גרוע, פשוט כי כדי להוציא מערכת כזו מהפסים צריך להטיס מהר - מאוד מהר, או עם תרגילי זנב מורכבים מאוד; מה שמוביל אותי לנק׳ הבאה:

3. גם מטיס מתחיל ירגיש את ההבדל בין המערכות, זה לא אומר שמסוק אחד יברח לו והשני לא - זה אומר בדיוק מה שכתבתי, הבדל!
הבדל של מסוק יציב בהרבה (כמו על מסילה), לעומת מסוק שלא ישמור פיקס 100%, מסוק שתעזוב לו את הסטיקים בזווית מסויימת 10 סמ מהקרקע הפוך/ישר/בזווית והוא ישאר כשהשני זה שוב לא ניתן, מסוק שמרגיש כמו רובוט חד ומדוייק לעומת מסוק שמגיב בדיוק כמו פלייבר על כל חסרונותיו רק בלי פלייבר..

4. ונקודה אחרונה והכי חשובה - אמינות לאורך זמן, הביסט איקס היא מערכת גרמנית עם מותג שמתמחה בייצור מע׳ ייצוב באיכות הגרמנית הידועה הגבוהה בעולם, אליין כמו אליין מייצרת מוצרים טובים ועממיים, ולא מן הנמנע שבקרת האיכות שלה פחות טובה במידה מסויימת (שאם לא כן מוצריה היו יקרים בהרבה - מאפיין מאס פרודקשיין).

בסופו של דבר מדובר פה על שתי מערכות מליגה אחרת, זה שהטיב היצרן ושיווק אותה במחיר עממי לא הופך אותה לברת השוואה עם מערכות נחותות ממנה.
אם היא היתה עולה 200$ יותר הוויכוח הזה לא היה קיים - היא מתחרה במערכות גרמניות מקבילות, והרווח הכספי הוא נטו של הצרכן.

לפותח השירשור, התעלם מרעשי הרקע - יש לי ניסיון רב עם שתי המערכות, ואני יכול לספק לך טיסת מבחן על שתיהן... מבטיח לך שברגע שתטיס ביסט איקס לא תרצה שום דבר אחר.
אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי!

חג פורים שמח!!