השאלה רלוונטית בדיוק כדי לשמוע דעות שונות- ממטיסים מתחילים ועד למקצוענים כמו ליאור ושחר.
לא ביקשתי ייעוץ ספציפי עבורי (רק סיימתי לבנות טיסן חדש השבוע, לא יכול להזמין מסוק מחר בבוקר, לא מנומס כלפי האישה), אלא להתרשם מהשיקולים השונים של אנשים שונים.
הכי זול שרק אפשר, שלא יכאב הלב בריסוקים (למשל: מסוק ב10$ מלידרס הובי)
זול, אבל ברכיבי מפתח לא מתפשר על איכות (למשל: קופטר X עם ג׳יירו ספרטן ומיטב האלק׳ הסינית)
הכי איכותי שאפשר, אחרת אני לא אהנה מההטסה שלו (למשל, Trex 450 3GX, אולי אפילו עם שידרוג לביסטיקס)
שאלה לא רלוונטית, 450 איננו טריינר או מסוק שני כדאי לדעתי
אחר (מוזמנים לפרט)
השאלה רלוונטית בדיוק כדי לשמוע דעות שונות- ממטיסים מתחילים ועד למקצוענים כמו ליאור ושחר.
לא ביקשתי ייעוץ ספציפי עבורי (רק סיימתי לבנות טיסן חדש השבוע, לא יכול להזמין מסוק מחר בבוקר, לא מנומס כלפי האישה), אלא להתרשם מהשיקולים השונים של אנשים שונים.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
זה ברור לחלוטין .... זה גם לא הוגן לפאן קאב
אבל הכוונה שלי היא שמה שלמשל טוב לי או לליאב, לא ישנה כלום לגביך .. השיקולים שלי או של ליאב, לא יכולים להיות דומים לשלך.
מה גם שאתה כבר בעל מסוק אחד ( וטיסן ) ולכן אתה כבר יודע מה מתאים ומה לא מתאים לך
לא חושב שתשובה בכפית תעזור לך חוץ מהקשקשת שאין לי איתה שום בעיה .. בזמן שאתה מתלבט עם עצמך עם להזמין או לא .. והתשובה היא כן![]()
בחלקים לאט לאט .. שאף אחת לא תשים לב !
שנאמר, ״סוף הזמנה במחשבה תחילה״...
יש לי מגוון שיקולים בנושא, והשאלה הזו לגביי ספציפית כרוכה בשאלה נוספת - אם לשדרג את ה500 שלי לפלייברלס.. התקציב בקיץ ייאפשר כנראה או Trex 450 3GX או ביסטיקס וראש DFC ל500 + קופטר X עם אלק׳ סינית וג׳יירו ספרטן שיירד מה500. או בכלל לוותר על 450 ולהתמקד בשידרוג של ה500. ואני גם לא בטוח אם נכון להשקיע יותר מדי בשידרוג של ה500 דווקא, בסה״כ הוא טס נהדר. אז חשבתי לעצמי שהשאלה לגבי העדפות שונות לגבי מסוקי 450 היא נדבך שארצה להביא בחשבון בעניין ועל הדרך הדיון עשוי לעניין גם אחרים... בינתיים לי מעניין![]()
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9