לי כשרון ענק, אין על זה ספק, יש לה אישיות מיוחדת, אחת שבגיל 17 לוקחת אליפות עולם לבוגרות,
אחרי זה עוזבת הכול, עוברת תאונת גלישה (גלים) קשה ואחרי 10 שנים חוזרת ולוקחת את אליפות העולם שוב,
עד כמה שידוע לי, היא עברה ניתוח לפני חודשיים ולא הייתה אמורה להשתתף בתחרות הזו, ובכול זאת,
היא ניצחה ללא עוררין מהשיוט הראשון היא הובילה את התחרות עד לזכיה היום בפעם השלישית!!!
כישרון מדהים, אופי בלתי רגיל.. בהחלט מעורר השראה, מדהים![]()
ובהזדמנות זו, אשמח לעורר את הנושא המרגיז הזה..
אני מקווה שמישהו פה עם הכוח להחליט והיכולת לעשות, יבין כבר שבספורט אינדוודואלי יש לנו יותר יכולת ואפשרות להביא תארים,
ושיעביר חלק מהכסף של הכדורגל (שלא נכח בשום אליפות בין לאומית יותר מ-40 שנה!!!) שיעשה ניקוי אורבות מכול העסקנים שמלווים את הספורט,
לאלו שבאמת מביאים גביעים ומדליות, לאלו שבזכותם משמיעים את ההימנון,
כן, אותם אלו שלפעמים צריכים לממן את הציוד שלהם או את הנסיעות שלהם לתחרויות בין לאומיות,
כאלו שמייצגים את המדינה לפעמים על חשבונם וצריכים להגיד תודה שאת כרטיס הכניסה לתחרות הוועד איפשר..
אבל על כול ספוראי שנוסע לתחרות בין לאומית יש 5 עסקנים שמתלווים אליו, להם אין בעיה של מימון..
אבל שמישהו זוכה במדליה (מהשייט לדוגמה), ראש הממשלה מיד ממהר להתקשר ולברך ממסעדת הדגים שהוא אוכל בה בטבריה, וכמובן שיש גם מצלמה באזור..
או לקפוץ על הפודיון..שרת הספורט..
בכול מקרה, זה תמיד מעצבן אותי יותר דווקא שיש תוצאות כאלו מדהימות וכלום לא משתנה למחרת..
אז כן, לי היא סיפור מדהים, עוד יותר שמכירים את הצד הפחות יפה של האגדה הזו,
הפרישה שלה נבעה, איך לומר? בגלל יותר מידי עסקנים סביב נערה בת 17, קצת עצוב ומתסכל.. ודווקא בגלל זה הערכה שלי אליה עצומה,
ספורטאית ענקית, כול הכבוד.