שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: שמע ישראל אמרה אלופת העולם לי קורזיץ היום בספרד

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    1
    הודה 207 פעמים ב 169 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: שמע ישראל אמרה אלופת העולם לי קורזיץ היום בספרד

לי כשרון ענק, אין על זה ספק, יש לה אישיות מיוחדת, אחת שבגיל 17 לוקחת אליפות עולם לבוגרות,
    אחרי זה עוזבת הכול, עוברת תאונת גלישה (גלים) קשה ואחרי 10 שנים חוזרת ולוקחת את אליפות העולם שוב,
    עד כמה שידוע לי, היא עברה ניתוח לפני חודשיים ולא הייתה אמורה להשתתף בתחרות הזו, ובכול זאת,
    היא ניצחה ללא עוררין מהשיוט הראשון היא הובילה את התחרות עד לזכיה היום בפעם השלישית!!!
    כישרון מדהים, אופי בלתי רגיל.. בהחלט מעורר השראה, מדהים

ובהזדמנות זו, אשמח לעורר את הנושא המרגיז הזה..
    אני מקווה שמישהו פה עם הכוח להחליט והיכולת לעשות, יבין כבר שבספורט אינדוודואלי יש לנו יותר יכולת ואפשרות להביא תארים,
    ושיעביר חלק מהכסף של הכדורגל (שלא נכח בשום אליפות בין לאומית יותר מ-40 שנה!!!) שיעשה ניקוי אורבות מכול העסקנים שמלווים את הספורט,
    לאלו שבאמת מביאים גביעים ומדליות, לאלו שבזכותם משמיעים את ההימנון,
    כן, אותם אלו שלפעמים צריכים לממן את הציוד שלהם או את הנסיעות שלהם לתחרויות בין לאומיות,
    כאלו שמייצגים את המדינה לפעמים על חשבונם וצריכים להגיד תודה שאת כרטיס הכניסה לתחרות הוועד איפשר..
    אבל על כול ספוראי שנוסע לתחרות בין לאומית יש 5 עסקנים שמתלווים אליו, להם אין בעיה של מימון..
    אבל שמישהו זוכה במדליה (מהשייט לדוגמה), ראש הממשלה מיד ממהר להתקשר ולברך ממסעדת הדגים שהוא אוכל בה בטבריה, וכמובן שיש גם מצלמה באזור..
    או לקפוץ על הפודיון..שרת הספורט..

בכול מקרה, זה תמיד מעצבן אותי יותר דווקא שיש תוצאות כאלו מדהימות וכלום לא משתנה למחרת..
    אז כן, לי היא סיפור מדהים, עוד יותר שמכירים את הצד הפחות יפה של האגדה הזו,
    הפרישה שלה נבעה, איך לומר? בגלל יותר מידי עסקנים סביב נערה בת 17, קצת עצוב ומתסכל.. ודווקא בגלל זה הערכה שלי אליה עצומה,
    ספורטאית ענקית, כול הכבוד.

תודה!
    17
    הודה 11 פעמים ב 9 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל Re: תגובה: שמע ישראל אמרה אלופת העולם לי קורזיץ היום בספרד

רק תיקון קטן אדי ברשותך הי היתה בת 19 באליפות הראשונה אך ב 2004 נשארה בלי המאמן
    כפי שמעיין דווידוביץ סגנית אלופת אירופה מלפני חודש כבר שנה בלי מאמן .

לי דיברה על העסקנות למעשה אני מכיר את גל פרידמן שנים
    שוחחנו ב 2001 שלוש שנים לפני המדליה הוא אמר לי שני דברים כשעזרתי לו לתלות את המפרש בשדות ים אחרי האימון .
    הוא אמר כך :

" אני נוסע מחר לאליפות אירופה , ופורש " הוא חזר כאלוף אירופה ולא פרש .
    ב 2002 הוא חיפש איך לממן את ההשתתפות שלו באולימפיאדה כבר אז הוא הבין שהוא חייב להתאמן אחרת .
    הוא אכן מצא מימון חלקי , אירגן לעצמו מאמן אמריקאי נוסף על גור שטיינברג ונסע להתאמן עם האלוף האולימפי ניקוס קאקאלאמנקיס באתונה הרבה לפני ואז לי נשארה לבד .
    פגשתי גם את ניקוס כאן הוא בא להתאמן עם גל .

ושניהם אכן זכו במדליות באתונה .
    אם נעזוב את הספורט בארץ לרגע כדאי לחשוב רגע על ניק דמפסי האנגלי סגן אלוף העולם
    על הפודיום הוא נראה שבר לגמרי ולא רצה לדבר עם העיתונאים , כי בשיוטים האחרונים הוא הפסיד את הזהב .
    לדמפסי יש ארד מאתונה הוא כבר הרבה זמן בסביבה ואין לו עוד הזדמנות להיות אלוף עולם .
    זה מומנטום רע בשבילו הוא בטח מצטער כרגע שלא הלך לכדורגל , באמת מדובר בשייט מוכשר מהמדרגה הגבוהה
    ביותר שהוא עכשיו מפורק לגמרי .

הסיפור הזה של הכסף במקום הלא נכון הוא לא רק אצלנו .
    אבל שביום השיוטים האחרון של לי קורזיץ שכבר אז היה ברור שמדובר בהופעה מדהימה של אלופה
    המדיה מברברת על משחק האליפות ההסטורי בקרית שמונה ..... , במקום להעביר דיווח מדויק מהמקום הנכון ...
    זה כבר באמת יותר מדי ....

ברשת ב הודיעו בחדשות אותו יום כי לי קורזיץ עדיין במקום הראשון ...( כלומר צא ולמד היא עדיין שם אך הוא תיכף יתפנה ....אחלה פירגון ...)
    גם כן עורכי חדשות יש להם שם לא רוצה להגיד כלום על דני זקן עורך החדשות ועל לורי קופנס אישתו שניסתה לייצג את המדינה באופני שטח ולא הגיעה להשגת הקריטריון .... האולימפי ... , אז זו הרמה של המדיה בארץ , ושל חלק מהעסקנות לא רק כאן אך זה מה יש ועם זה , גל ולי ניצחו !

עם המדיה נסגור חשבון אחרי לונדון לא שכחנו כלום ....
    "don't forget to write the manual"

פתגם סיני עתיק....

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •