שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: שמע ישראל אמרה אלופת העולם לי קורזיץ היום בספרד

תודה!
    17
    הודה 11 פעמים ב 9 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל שמע ישראל אמרה אלופת העולם לי קורזיץ היום בספרד

לא בדיוק בהתאם לתקנון ובהחלט שלא לפי ההלכה , אך הסיפור הלא יאמן הזה מעורר השראה .
    אמרו שלא תחזור לגלוש לעולם .

חשבו שתישאר נכה לכל החיים .
    אך שתקטוף שני תארי אליפות עולם רצופים לאחר החזרה בודאי שאיש לא האמין .

הנה הסיפור המדהים של אלופת העולם הישראלית הסדרתית לי קורזיץ .

http://www.mochileros.co.il/componen.../id,1128/#1128
    "don't forget to write the manual"

פתגם סיני עתיק....

תודה!
    1
    הודה 207 פעמים ב 169 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: שמע ישראל אמרה אלופת העולם לי קורזיץ היום בספרד

לי כשרון ענק, אין על זה ספק, יש לה אישיות מיוחדת, אחת שבגיל 17 לוקחת אליפות עולם לבוגרות,
    אחרי זה עוזבת הכול, עוברת תאונת גלישה (גלים) קשה ואחרי 10 שנים חוזרת ולוקחת את אליפות העולם שוב,
    עד כמה שידוע לי, היא עברה ניתוח לפני חודשיים ולא הייתה אמורה להשתתף בתחרות הזו, ובכול זאת,
    היא ניצחה ללא עוררין מהשיוט הראשון היא הובילה את התחרות עד לזכיה היום בפעם השלישית!!!
    כישרון מדהים, אופי בלתי רגיל.. בהחלט מעורר השראה, מדהים

ובהזדמנות זו, אשמח לעורר את הנושא המרגיז הזה..
    אני מקווה שמישהו פה עם הכוח להחליט והיכולת לעשות, יבין כבר שבספורט אינדוודואלי יש לנו יותר יכולת ואפשרות להביא תארים,
    ושיעביר חלק מהכסף של הכדורגל (שלא נכח בשום אליפות בין לאומית יותר מ-40 שנה!!!) שיעשה ניקוי אורבות מכול העסקנים שמלווים את הספורט,
    לאלו שבאמת מביאים גביעים ומדליות, לאלו שבזכותם משמיעים את ההימנון,
    כן, אותם אלו שלפעמים צריכים לממן את הציוד שלהם או את הנסיעות שלהם לתחרויות בין לאומיות,
    כאלו שמייצגים את המדינה לפעמים על חשבונם וצריכים להגיד תודה שאת כרטיס הכניסה לתחרות הוועד איפשר..
    אבל על כול ספוראי שנוסע לתחרות בין לאומית יש 5 עסקנים שמתלווים אליו, להם אין בעיה של מימון..
    אבל שמישהו זוכה במדליה (מהשייט לדוגמה), ראש הממשלה מיד ממהר להתקשר ולברך ממסעדת הדגים שהוא אוכל בה בטבריה, וכמובן שיש גם מצלמה באזור..
    או לקפוץ על הפודיון..שרת הספורט..

בכול מקרה, זה תמיד מעצבן אותי יותר דווקא שיש תוצאות כאלו מדהימות וכלום לא משתנה למחרת..
    אז כן, לי היא סיפור מדהים, עוד יותר שמכירים את הצד הפחות יפה של האגדה הזו,
    הפרישה שלה נבעה, איך לומר? בגלל יותר מידי עסקנים סביב נערה בת 17, קצת עצוב ומתסכל.. ודווקא בגלל זה הערכה שלי אליה עצומה,
    ספורטאית ענקית, כול הכבוד.

תודה!
    17
    הודה 11 פעמים ב 9 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל Re: תגובה: שמע ישראל אמרה אלופת העולם לי קורזיץ היום בספרד

רק תיקון קטן אדי ברשותך הי היתה בת 19 באליפות הראשונה אך ב 2004 נשארה בלי המאמן
    כפי שמעיין דווידוביץ סגנית אלופת אירופה מלפני חודש כבר שנה בלי מאמן .

לי דיברה על העסקנות למעשה אני מכיר את גל פרידמן שנים
    שוחחנו ב 2001 שלוש שנים לפני המדליה הוא אמר לי שני דברים כשעזרתי לו לתלות את המפרש בשדות ים אחרי האימון .
    הוא אמר כך :

" אני נוסע מחר לאליפות אירופה , ופורש " הוא חזר כאלוף אירופה ולא פרש .
    ב 2002 הוא חיפש איך לממן את ההשתתפות שלו באולימפיאדה כבר אז הוא הבין שהוא חייב להתאמן אחרת .
    הוא אכן מצא מימון חלקי , אירגן לעצמו מאמן אמריקאי נוסף על גור שטיינברג ונסע להתאמן עם האלוף האולימפי ניקוס קאקאלאמנקיס באתונה הרבה לפני ואז לי נשארה לבד .
    פגשתי גם את ניקוס כאן הוא בא להתאמן עם גל .

ושניהם אכן זכו במדליות באתונה .
    אם נעזוב את הספורט בארץ לרגע כדאי לחשוב רגע על ניק דמפסי האנגלי סגן אלוף העולם
    על הפודיום הוא נראה שבר לגמרי ולא רצה לדבר עם העיתונאים , כי בשיוטים האחרונים הוא הפסיד את הזהב .
    לדמפסי יש ארד מאתונה הוא כבר הרבה זמן בסביבה ואין לו עוד הזדמנות להיות אלוף עולם .
    זה מומנטום רע בשבילו הוא בטח מצטער כרגע שלא הלך לכדורגל , באמת מדובר בשייט מוכשר מהמדרגה הגבוהה
    ביותר שהוא עכשיו מפורק לגמרי .

הסיפור הזה של הכסף במקום הלא נכון הוא לא רק אצלנו .
    אבל שביום השיוטים האחרון של לי קורזיץ שכבר אז היה ברור שמדובר בהופעה מדהימה של אלופה
    המדיה מברברת על משחק האליפות ההסטורי בקרית שמונה ..... , במקום להעביר דיווח מדויק מהמקום הנכון ...
    זה כבר באמת יותר מדי ....

ברשת ב הודיעו בחדשות אותו יום כי לי קורזיץ עדיין במקום הראשון ...( כלומר צא ולמד היא עדיין שם אך הוא תיכף יתפנה ....אחלה פירגון ...)
    גם כן עורכי חדשות יש להם שם לא רוצה להגיד כלום על דני זקן עורך החדשות ועל לורי קופנס אישתו שניסתה לייצג את המדינה באופני שטח ולא הגיעה להשגת הקריטריון .... האולימפי ... , אז זו הרמה של המדיה בארץ , ושל חלק מהעסקנות לא רק כאן אך זה מה יש ועם זה , גל ולי ניצחו !

עם המדיה נסגור חשבון אחרי לונדון לא שכחנו כלום ....

פתגם סיני עתיק....

תודה!
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תודה על התיקון
    למרות שאין מספיק פרגון בתקשורת, יש כאלו שכן רואים, מפרגנים ומעריכים... יאללה בהצלחה בלונדון

תודה!
    17
    הודה 11 פעמים ב 9 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי adibenbasat צפיה בהודעה
    תודה על התיקון
    למרות שאין מספיק פרגון בתקשורת, יש כאלו שכן רואים, מפרגנים ומעריכים... יאללה בהצלחה בלונדון
    צודק .

כדאי לראות את כתבת הדיוקן שמציגה את הבלבול הלא פשוט שלי נמצאת בו .

ובכלל מי היא ?

הכתבה נעשתה על ידי האח הגדול תום , היא מנסה לייפות קצת אך עדיין היא די ברורה .
    מה שמודגש היטיב בכתבה הוא היכולת הטכנית הפנטסטית של לי , יש לה סגנון גברי לגמרי
    שונה מאד מהסגנון של המתחרה החזקה שלה למשל מרינה אלבאו הספרדיה ראה סירטון בקישור ששמתי בתחילה הודעה אחרונה אצלי באתר
    שני סירטונים שמכירים לנו את מרינה שהיא ההיפך הגמור מלי :
    מרינה כמעט לא עושה מהפכים , ( סיבוב בירידה מהרוח ) אלא מתרכזת בסיבוב בעליה לרוח סיבוב קטן היא מפסידה
    הרבה פחות גובה כך , הסגנון של מרינ אלופת אירופה הנוכחית מושלם , היא מאד מהירה אך מתאים לים שקט ,לא לים סוער .

.

לי עושה מהפכים מושלמים ומפצה על הפסד הגובה ( ירידה עם כיוון הרוח ) בפמפום התכופפות ומשיכת המפרש אליה ,
    כך היא משיגה עוד מהירות .

הסגנון של לי פשוט מושלם ומאד אגרסיבי .

בחודש מרץ התקיימו שתי תחרויות אליפות אירופה בתחילתו באי מדיירה השייך לפורטוגל , בתחרות זכתה מרינה ומעיין דווידוביץ שלנו הגיעה שניה , לי לא השתתפה בשל ניתוח שעברה .

התחארות השניה סוף מרץ אליפות העולם בקטדעז ספרד היתה החלה ברוחות בינוניות שהלכו והתחזקו , לי עצמה אמרה שמעולם
    לא חשבה לגלוש ברוחות כאלו .

יפה לראות את הקשר בינה לבין בן פינקלשטיין שיודע לעודד אותה ולדרוש ממנה בו בזמן ,
    חש ללי נטיה להתפנק לפעמים , בם יודע לכוון אותה נכון , היא צריכה מגע מיוחד זה די ברור מהכתבה .

גור שטיינברג שהיה המאמן של גל פרידמן וחתום על המדליה ההיא הבין זאת לפני כולם ושידך לה את בן פינקלשטיין או יותר
    נכון תמך בהמשך הקשר עם בן , התוצאות הן שוב לזכותו של גור , בן ולי .

משהו שכדאי לציין לזכות מרינה , כשלי היתה על הפנים אחרי התאונה מרינה הזמינה אותה לספרד אליה , תמכה בה הביאה אותה למחנה אימונים
    איתה והחזירה אותה לחיים ספורטיביים , למרינה יש הרבה זכויות בסיפור הזה .

נערך לאחרונה על ידי naty; 31-03-2012 בשעה 11:32:23.

פתגם סיני עתיק....

תודה!
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

יפה.

תודה!
    17
    הודה 11 פעמים ב 9 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי adibenbasat צפיה בהודעה
    יפה.
    כתבת דיוקן על המתחרה הכי קשה לדעתי המועמדת לזהב אם התנאים יהיו חזקים
    אלסנדרה הקניבלית סנסיני .

אלסנדרה בהרבה מובנים היא כמו לי , פורקת עול מסתכנת , וואוהבת לחיות על הקצה .
    לי היא נס רפואי אלסנדרה היא בת 42 .

אם התנאים יהיו חזקים הנסיון של השתיים הללו בתנאים חזקים הוא זה שיכריע את גורל המדליה .

הרצון של לי חזק יותר מהגוף שלה והיא מודעת לכך , אלסנדרה נותנת הכל בלי חשבון.
    באליפות העולם אלסנדרה ניצחה את ארבעת השיוטים האחרונים ברוח חזקה לי הגיעה פעמיים
    שניה .

האם היא טובה יותר מלי ?
    לא בטוח , השאלה מה לי מסכנת כדי לנצח אותה , ברוח חזקה מאד הסיכון שלי לוקחת הוא גדול , היא לקחה אותו בשיוט האחרון שניצחה בפער ענק מהאחרות דקה זה המון ,
    ונזהרה בהמשך.

בתנאים בינוניים זה כושר גופני ואז לי יותר חזקה .

בתנאים חלשים שתיהן מנוסות באותה מידה אך היכולת של לי הגבוהה לפמפם למשוך אליה את המפרש וליצר רוח כמו אורניאופטר אנוושי תיתן לה יתרון .

יהיה מעניין:

http://www.mochileros.co.il/componen...tid,6/id,1142/

פתגם סיני עתיק....

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •