ORI
מחר בדרך לעבודה אעבור דרך המנחת לדבר עם אבי. מנהל המקום..
מקווה שהוא יענה בשמחה כי יש שם פוטנציאל ..כמובן הרחק מהכימיכלים והרעלים ....
אצלצל אליך ..
גיא
ORI
מחר בדרך לעבודה אעבור דרך המנחת לדבר עם אבי. מנהל המקום..
מקווה שהוא יענה בשמחה כי יש שם פוטנציאל ..כמובן הרחק מהכימיכלים והרעלים ....
אצלצל אליך ..
גיא
גיא
תודה רבה על הכל.
(אגב...דיברת עם ליאור לא איתי)
אורי
היי
הייתי במנחת ודיברתי עם אבי
מטעמי בטיחות \ ביטוח אפשר להתארח אצלהם אך לא להטיס שום דבר
הוא הציע לי את המנחת הריק לגמרי בטל שחר.
כך שהכי טוב..פשוט להתארגן על מקום נחמד כלשהו ..לארגן הסעה..ויאללה
את שלי ..דיי ניסיתי..אבוא לארוע..( הודעתי כבר למנהל שלי !! ... שחייך ואמר..כל הכבוד).
הודיעו לי מתי ואיך
יאללה ביי
גיא
היום בנינו את הקיטים לילדי שדרות.. החבר'ה שלי חרוצים מאוד.. אפילו לא הייתי צריך להשתמש בשוט.
אני חושב לפתוח מפעל קטן, נקרא לזה חיתוך CdNC
Childes doesn't complain
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
תודה רבה מעיין!!
אני אשמח להיפגש איתך לאיסוף הקיטים,
לכל המתעניינים אנחנו שוקדים בין העבודה (הרגע חזרתי מ 24 שע' בעוטף עזה בשת"פ עם הצבא) לחיים האישיים (כן, גם לנו יש כאלו - אני אפילו חגגתי יומולדת לפני יומיים) להוצאת האירוע הזה - לא מוותרים אך כמו שאתם רואים המצב אינו פשוט באיזור...
מחר (יום חופש) אני נפגש עם חברת הסעות ע"מ לבחון אלטרנטיבה של הסעת הילדים משדרות מאיזור הלחימה ולבצע את האירוע לפחות המפגש הראשון בסדרה באיזור אלטרנטיבי - יש מס' רעיונות בשרוול.
אין לכם מה לדאוג,
האירוע יצא לפועל אנחנו נתקלים במעט קושי אבל זה רק יעשה את כל האירוע הזה מתוק יותר בסוף.
לדרימר, יישר כוח.
לליאור, מזל טוב!
מחכה לעדכונים מכם ואני מאוד רוצה להשתתף גם בפעילות ההדרכה, היכן שזה יהיה...
[המשפט "היכן שזה לא יהיה" לא כל כך מתאים כאן]
אנא עדכנו אותי ברגע שתדעו על מנת שאפשר יהיה לארגן חופש מהעבודה.
תודה,
דני
אנא עדכנו אותי ברגע שתדעו על מנת שאפשר יהיה להתארגן.
"כנל..
גיא
מה קורה עם הארוע???
מישהו יכול לתת תשובה?
גיא
כן - יש עידכון אך נרשום אותו רק ביום ראשון לאחר שהכול יהיה סגור סופית...
עד אז מבקש להאזר בסבלנות
בברכה,
ליאור
מה קורה עם זה? החניכים שלי מתחילים להיות חמים על הקיטים שהם חתכו..
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
שלילי,
עדכון מצער מהשטח
לאחר הפצרות אין ספור ופתיחת מס' ערוצי תקשורת מול מספר גורמים רלוונטיים (מתנ"ס, עירייה, דוברי ראש העיר, פקע"ר) ע"י מס' לא קטן של אנשים כולל אותי, נתקלנו ביחס קר, לא מפרגן ופשוט בחוסר רצינות (ורצון) מצד העירייה והדובר להרים אירוע כזה.
ייתכן שמשמעות המושג ה"עלום" מבחינתם "טיסנים" או עצם העובדה שאנחנו מגיעים כאנשים שמגיעים מרצונם החופשי והחשק לעזור ולא כאירגון מסודר גרם להם לזלזל בנו קצת, אך זה לא משנה כי התוצאה היא אותה התוצאה - כרגע, לצערנו הרב (!), אין לנו את האישור / יכולת להרים את האירוע המתוכנן בשדרות., והפועל היוצא מזה והמצער עוד יותר - הילדים הנהדרים ששם לא יזכו להנות מהתרומה של האנשים המדהימים שנרתמו ורצו לעזור.
באותה הנשימה אני רוצה לעדכן אתכם שאני לא ישן וקובר את הסיפור, אני מצידי עוד פועל מול העירייה דרך אנשים שמכירים אנשים שמכירים אנשים, אנחנו (אנוכי ואורי) פשוט רואים איך רעיון מדהים שנולד מתוך רצון טוב נטו מתחיל לדעוך ואינינו מעוניינים ליצור מצב של זילות או חוסר כבוד כלפיכם וע"כ אני מעדכן אתכם.
אנחנו יותר מנשמח לעדכן אתכם בהמשך הדרך את היתכנות האירוע ובאם שונה סטטוס ה"נעל"ח" שכרגע אני מגדיר אותו (נדחה עד להודעה חדשה), וגם נבין אם חלק מן האנשים לא ירצו לתת את ידם בהמשך - אנחנו בעצמינו משתדלים לא לכעוס ולאכול את הכובע ולהמשיך לנסות...
אני (ובשם אורי ידידי) רוצה להודות לכל אחד ואחד מכם ולחנויות המוזכרות בשירשור, תודה ענקית גם אם האירוע אינו יצא לפועל, הראיתם שאנחנו עם אחד, מגובש ואיתן שמוכן להירתם ולעזור ולהיות לא רק טיסנאים יותר טובים אלא גם אנשים יותר טובים!
תודה!
להמשך תקשורת מולי, או סתם להתייעצות...
ניתן להתקשר לקו החם שלי 0546686485
או בפרטי...
נשתמע,
ליאור
תודה, נעדכן בהמשך אם יהיו עדכונים...
יש לי מס' חוגי טיסנים בהדרכתי,אם אתם צריכים אני מוכן לתרום גלשונים דבקים ועוד ציוד שנדרש לעבודה,אשמח לעזור עם כל דבר.
אחלה יוזמה יישר כוח!