היי,
אני מתנצל על העיכוב בתגובה, פשוט בזמן האחרון חיי אינם חיים.. עסוק על מעל הצוואר. אני יודע מה זה לחכות לתשובה כמו ילד קטן כדי לסיים טיסן. גם אני כזה
אני גם מתנצל על איכות התמונות, הספקתי לצלם אותם רק היום בערב כשחזרתי מהעבודה.
הנה החתיך שלי:
ספינר טורבו:
טוב, אז נתחיל.. המרכז כובד הוא 66-67 מ"מ משפת ההתקפה:
טיפים חשובים מאוד להגה גובה:
1. את ההורן ממקמים טיפה off center ביחס לקו החיבור גם הגוף. הסיבה היא (לפחות ככה אני בחרתי למתקן) היא שככה הפושרוד יכול להיכנס מהצד, ההגה פריק בקלות ומתקבלת נעילה גיאומטרית אם משאירים מספיק מהפושרוד אחרי ה 'ר' - ככה הוא לא יכול לצאת החוצה אחרי המתקון וההגה גובה עדין פריק בקלות.
2. משהו ממש חכם: צד אחד מתחבר ע"י פושרוד וחור להגה, בצד השני יש חיבור לראש סרוו ע"י לינק קלוויס מתכתי עם הברגה - מה שזה יוצר זאת את האפשרות לאחר המתקון לסובב את כל הפושרוד בתוך הקלוויס כךל שאפשר גם אחרי המתקון לעשות קצת fine tuning. חיסרון - הוא יכול להסתובב סתם כאשר ההגה לא מחובר ומאבדים קיזוז מכאני. פיתרון להדביק אותו בהובלה או או כאשר הוא באחסנה וההגה לא מחובר.
3. אני ממליץ על סרוו HS-82MG או Hyperion מקביל אליו בנתונים.
תמונת של ההגה:
חיבור של הלינקים-הורנים בכנפיים. יש לך מכסי סרוו? את אלו עשיתי מתבנית שייצרתי במיוחד מכיוון שלא היו לי מכסים כאשר בניתי את שלי.
יש מצב שבגלל השרשור הזה והעובדה שנאלצתי להוציא את הכריש הזה מהבוידעם הוא יטוס בגלל בסופש.
הברק מוסר תודה