שמות משתמשים לתיוג

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 52

נושא: mini titan 3500 ש"ח

תודה!
    3
    הודה 4 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל mini titan 3500 ש"ח

היי חברים, אני חדש בפורום.
    הטסתי מסוקים של 3 ערוצים והחלטתי להתקדם עם זה הלאה...
    עברתי לסולו פרו (4 ערוצים) ואני רוצה להמשיך הלאה ולקנות לעצמי מסוק קבוע.
    מסוק מאתגר במחיר סביר...
    קניתי בטיסני חולון פעם אחת והמקום נראה אמין ונחמד.
    ביררתי שם על מסוק כזה והמליצו לי על ה mini titan ב 3500 ש"ח RTF .
    ע"פ מה שהבנתי מהם המסוק הוא מסוק שיוכל לשרת אותי באופן קבוע, והתיקונים שלו לא יקרים.

חשבתי להקציב לעניין 2000-2500 ש"ח, אבל מכיוון שאני רוצה מסוק קבוע לכמה שנים הבאות
    הסכמתי להשקיע עוד כסף כדי שאני אוכל להפיק את המירב.

השאלה שלי היא כזו:
    המסוק מגיע עם בטריה אחת מטען מתאם שלט וכו'... (שלט KDS 6 ערוצים)

המסוק הזה טוב, הוא שווה את ה 3500 ש"ח האלה?

אם תוכלו לתת לי חוות דעת ומיידע על המסוק אני אשמח.

נריה.

תודה!
    730
    הודה 1,100 פעמים ב 464 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: mini titan 3500 ש"ח

ברוך הבא לפורום,

אם אתה מעונין במשהו חדש בתקציב שלך,

יש לאליין את הRTF הבא : http://www.flying-hobby.com/shop/ali...y-p-10094.html

יש שם קיט TREX450 מאובזר בכל האלקטרוניקה
    שלט פוטבה 6 ערוצים - ה-KDS שלט נחות לידו.
    מטען וסוללה למסוק.

אני לא חושב שיש עסקת RTF טובה יותר מזו בשוק.

בנוסף יש אין ספור מקורות לחלקי חילוף גם בארץ בחנויות שונות ומאנשים בפורום וגם בחו"ל.
    נערך לאחרונה על ידי guyro; 23-05-2012 בשעה 12:38:39.

תודה!
    6
    הודה 25 פעמים ב 18 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שלום נריה,
    קודם כל אני אשבח אותך על ההתקדמות הזהירה וחיפוש תמיכה לפני צעד חשוב,

אתה הולך כנראה לראות פה איזה קרב רב של המלצות, החשובה מכולן אולי תהיה שתעשה חיפוש בפורום על המילים "מסוק חדש" ותגלה היסטוריה של הצעות ודעות שבסופו של דבר יעזרו לך להבין דברים בסיסיים שאיתם תוכל לבחור מסוק מתאים.

ככלל, ככל שהמסוק יותר גדול הוא יותר יציב וכמסוק 6 ערוצים ראשון הרוב ימליצו לך לא ללכת על מסוק 450 (יש כאלה שכן אבל הרוב לא) אלא על מסוק 500 ומעלה.

אני לא מכיר את המסוק הזה ספציפית אז לא אוכל להמליץ או לא עליו,
    אבל,

בתקציב שלך תוכל לקנות הוריקאן (מסוק גודל 500 שאפשר לשדרג ל550) ואפילו איזה TREX500 יד שניה,
    RTF אומר שהשלט כלול ואני לא מכיר את KDS, אני מטיס עם FUTABA 7C והרבה פה ימליצו על DX7/8 או אורורה9 הכי חשוב להבין שבמסוק 6 ערוצים השלט מאד חשוב כי כל החוכמה נמצאת בו ולכן הייתי הולך על שלט איכותי ושיש אותו להרבה אחרים כך שתוכל לקבל עזרה (אותו דבר לגבי המסוק!!)

סוללות (ממליץ על ZIPPY) ומטען תוכל לקנות במחירים סבירים מהסיני
    http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/index.rc

כשתחליט על המסוק נוכל לעזור לך איזה סוללות ומטען מומלצות (גם על זה תריץ חיפוש ותגלה עולמות)

יש פורום מוכרים קונים ב EFLY שתוכל לראות מה הולך (מסוקים, רדיו וכו) ותוכל לקנות יד שניה ממישהו שגם יוכל לעזור ולהמליץ
    http://www.efly.co.il/forums/forumdi...6-מוכרים-קונים

בהצלחה

חגי
    TREX 500 ESP
    FUTABA 7C
    AXN
    FMS P51 Mustang V6

תודה!
    730
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני רק אחדד לפותח השירשור , בתקציב של 3500 ש"ח אפשר להשיג ציוד יותר טוב כדי להתקדם מאשר המסוק שהמליצו לך עליו.

וכמו שכתב חגי, יש לו מעט ציוד יד שניה שאתה יכול לקנות וכל שהמסוק גדול יותר, הוא יהיה יציב יותר ויהיה לך קל להתקדם איתו.

תודה!
    1
    הודה 313 פעמים ב 198 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברוך הבא לפורום ולתחביב הממכר הזה.כמו שגיא אמר זה מסוק מצויין ואם תרצה תוכל לקנות אותו גם בארץ כולל שלט במחיר של 3500 ש"ח אם אני לא טועה,אני יכול לייעץ לך בתור אחד שהתחיל לפני שנה בערך להטיס,אתה חייב לעבוד הרבה מאוד בסימולטור לפני שאתה מרים מסוק כזה לבד לאוויר אתה צריך לקחת שיעורים עם מדריך מיומן שהתחבר אליך לשלט עם כבל חניך מדריך ויוכל לשלוט לך במסוק במקרה שתעשה טעות,זה יגרום לך לחסוך הרבה מאוד כסף בעתיד על ריסוקים,מאיפה אתה ?
    נערך לאחרונה על ידי adi 29338; 23-05-2012 בשעה 12:54:04.
    TREX 700 NITRO

V-Bar 5.2 Pro

JR

GAUI X7

SKOOKUM SK540

תודה!
    63
    הודה 57 פעמים ב 47 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Thumbs up תגובה: mini titan 3500 ש"ח

ציטוט נכתב במקור על ידי guyro צפיה בהודעה
    אני רק אחדד לפותח השירשור , בתקציב של 3500 ש"ח אפשר להשיג ציוד יותר טוב כדי להתקדם מאשר המסוק שהמליצו לך עליו.

וכמו שכתב חגי, יש לו מעט ציוד יד שניה שאתה יכול לקנות וכל שהמסוק גדול יותר, הוא יהיה יציב יותר ויהיה לך קל להתקדם איתו.
    ...

תודה!
    3
    הודה 4 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הטירקס 450 עוד פופולרי?
    אין לי ספק שאני אצטרך חלקי חילוף בשנה הקרובה לפחות, אני אוכל למצוא אותם בארץ עוד שעד אז המסוק יעלם מהחנויות?

אני אקרא על מסוקים חדש, תודה על העצה =]
    לגבי מסוקים יד שניה, זה בטוח?
    אני מתכוון, המסוק מורכב מהרבה מאוד חלקים, הסיכויים שהם יתבלו במסוק יד שניה גדולים יותר מזה שהם יתבלו במסוק יד ראשונה.
    ובהתחשב בזה שאני קונה מסוק לכמה שנים ולא מסוק זמני שבעתיד אני אחליף אני חושב שעדיף מסוק יד ראשונה.

אני חושב שאני אסתדר עם מסוק 450, המחיר שלו נמוך משמעותית ממסוקים 500-550.

אני גר בישוב חשמונאים, לייד העיר מודיעין.
    יש לנו בישוב מגרש דשא גדול מאוד עם מרחב הטסה מעולה.
    חוץ מזה שהוא נמצא לייד כביש ראשי זה מקום מושלם.

ד"א, אני אשמח אם זה יהיה פחות מ 3500 =]
    אבל אני מוכן לשלם בתמורה לאיכות.

תודה רבה, נריה.

תודה!
    3
    הודה 4 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

חוץ מהמחיר, מה ההבדל בין terx 450 ל terx 450 pro V2 ?
    http://www.flying-hobby.com/shop/tre...fm1u8qdrkqb2g6

תודה!
    730
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כן, ה450 עדיין פופולרי...ויש חנות בירושלים שהיא היבואנית של אליין בארץ, ככה שנשמע לי פתרון טוב בשבילך.

להביא מחו"ל את ה-450 RTF גם עם תשלום מיסים מלא , יצא לך ~2500 ש"ח...

תודה!
    3
    הודה 4 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

נשמע מעניין...
    זה מסוק שאני אוכל להינות ממנו בשנים הקרובות או שאני
    אצטרך להחליף אותו במסוק חדש בעוד שנה?

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אתמצת את העניין
    המוסק שהוצע לך הוא אחד הגרועים שקיימים, והמחיר בשמיים
    קרא בתשומת לב את ריכוז המידע בחתימה שלי, זה יעזור לך להתמקד על הרכישה הנכונה
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    4
    הודה 6 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

היי נריה.
    היה לי את המיני טיטאן v2.
    מסוק נחמד מאוד.
    לגבי השלט של KDS (היה לי אותו):
    אתה צריך לחשוב קדימה, לרוב, מתקדמים הלאה למסוקים גדולים יותר, יקרים יותר, אולי ניטרו. השלט הנ״ל לא הוכח באמינותו עם כלים גדולים, על אחת כמה וכמה ניטרו. הייתי משקיע בשלט טוב. אלה שהמליצו מצויינים, לי אישית יש את הפוטבה 8FG. גם המולטיפלקס רויאל לא רע. (גם אותו היה לי)
    ככלל, מנסיוני, עדיף (אם התקציב מאפשר זאת) ללכת על מסוק 500 ומעלה.
    אל תפסול יד 2.
    בהצלחה.

תודה!
    79
    הודה 54 פעמים ב 36 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אם אמרת מסוק 450 יש לי שני כיוונים להמליץ לך עליהם
    1- KDS 450 Q- מסוק חדש בשוק של KDS ואני אומר מניסיון שהוא לא רע למתחיל. חלקי חילוף ב 2-3 דולר, אומנם השלט לא משהו בשמים
    ויש טובים יותר אבל מה KDS יש תמיד מאיפה להתקדם.(עדיין יש לי את השלט הישן שלהם והוא לא רע עד כדי כך לדעתי, אבל מסכים שהוא לא משהו בשמים)
    2- מיני פרוטוס- היתרון הגדול של המסוק הזה הוא שהוא בכלל לא צריך חלקי חילוף. ראיתי צמד מסוקים כאלו מתרסקים ריסוקים שהיו משתקים כל טירקס
    בצורה קטלנית ובמיני פרוטוס יש צורך רק ליישר להבים ועלות חזרה לאוויר, סביר להניח שתחליף ציר או ספינדל פעם או פעמים בשנה בלחץ, אבל כל חלק יקר בהרבה
    משל אלין ובתמורה לכסף הוא לדעתי לוקח בגדול ואל תשכח שיש אופציה בקיט לפלייבר\פלייברלס מה שנותן אופציה לשדרוג עתידי. לגבי הרכבת הקיט- אל תדאג בקשר לזה,
    אני מתנדב לעזור לך (יש לי המון זמן אחרי ה-20 ביוני והרבה רוח של נתינה)
    t rex 550 pro spartan vortex nano, talon90 &600mx, 615&655
    trex 450 savox motor, 415&9257, beastx v3, castel 50A
    futaba 8fgh super

תודה!
    3
    הודה 4 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני מעדיף לקנות מסוק מורכב וללכת על בטוח, למרות שבתחילה חשבתי שיהיה מאתגר לבנות אותו לבד =].

עודד, קראתי לפני שנרשמתי לפורום את הרבה מהאשכולות כאן, ראיתי שאתה מתנגד רציני של המסוק הזה
    ובכלל של החברה הזו. אבל רוב האשכולות היו מ 2008-2010 והנחשתי שמשהו השתנה.
    כדי ליהיות בטוח פתחתי את האשכול וטוב שפתחתי.
    יש לך מסוק אחר להמליץ לי במקום המיני טיטאו? ( terx 450 ?)

עמית, יש לך מסוק 500 במחיר סביר להמליץ לי עליו?
    ככל שהמסוק גדול יותר ככה המקומות שבהם ניתן להטיס אותו קטנים יותר.
    אני אחפש מאמרים על היתרונות והחסרונות של מסוקים גדולים יותר ואני אשכול את ההצעה.
    תודה =]

נאור, ראיתי אפשרות של ה KDS, הוא מאוד זול ומפתה, אבל כמו שאמרתי, אני לא רוצה מסוק להתחלה אלא מסוק קבוע.
    למרות שאיך שזה נשמע פה אני לי סיכוי לעמוד בפיתוי ולא להתקדם ולקנות עוד מסוקים, אבל בכל זאת אני רוצה מסוק שיאתגר גם מטיס מקצועי.
    ה KDS זול מאוד ביחד למחיר שלו, אבל הוא מסוק רגיש להתרסקויות וה 3D שלו מאוד אדיש.
    החלטתי להשקיע קצת יותר ולמצוא משהו יותר רציני, גם אם אצטרך להטיס חודשיים בסימולטור בלי לגעת במסוק.

המיני פרוטס כבר עובר את התקציב שלי בהרבה, ולא מצאתי עליו המלצות מיוחדות בניגוד לטירקס =]
    למרות שראיתי כמה סרטונים שלו ביוטיוב וה 3D שלו הדהים אותי.

נריה.

תודה!
    462
    הודה 569 פעמים ב 442 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הייתי יורד מהרעיון של המיני פרוטוס. הוא לא נפוץ במיוחד בארץ וזה תמיד חיסרון. וגם לפי מה שאני שמעתי זה כלי מאד עדין, לא יודע מאיפה באה חוות הדעת שזה מסוק עמיד (אני לא אומר שזה לא נכון, רק מנוגד למה שאני שמעתי עליו). בקטגוריית המתחילים נפוצים הTrex 450 וה500, וההוריקן 425 שזה למעשה מסוק 500. אני ממליץ לך להתחיל עם Trex 500, ישמש אותך לטווח זמן מספיק הלאה וכמובן עם מערכת רדיו מתאימה. לי עלתה הכניסה לתחום עם Trex 500 ומשדר אורורה 9 קצת יותר מ4000₪ כולל הכל- משלוחים, מסים (שילמתי מעט מאד יכול היה לצאת יותר), סוללות וחלפים ראשוניים; זה מעבר לתקציב שלך..אבל כשתכנס לתחום תגלה שעיקר ההוצאה על מסוקים היא בהמשך ולא בהתחלה בתקציב שהקצבת יש לך לדעתי שתי בחירות ראויות- Trex 450 או ההוריקן. כאן, אני אישית הייתי ממליץ על חבילת הrtf של אליין עליה המליץ לך גיא. ההוריקן טוב יותר למתחילים אבל לדעתי ה450 הוא גם כלי טוב להתחיל ממנו, החלפים זולים בהרבה, והוא ישמש אותך לדעתי יותר זמן מההוריקן... אני לא כל כך שומע על מטיסים שממשיכים להטיס הוריקן מעבר לשלבי הבסיס. אבל האוזניים שלי מוגבלות למה שאני שומע .
    יש יתרון גדול בלקנות מסוק כקיט ולהרכיב לבד - זה גם חלק גדול מההנאה מבחינתי, ממלא סיפוק לראות כלי שהרכבת בורג-בורג טס באוויר, וגם מלמד אותך להכיר כל בורג ושייבה במסוק, וזה חשוב גם לתיקונים בהמשך וגם להבנת אופן העבודה של המסוק. אבל לפעמים יש הצעות טובות ביד 2. אני יודע על כמה הצעות טובות כרגע בלוח יד 2 אוכל להמליץ לך בהודעה פרטית (אין לי שום אינטרס בעניין)
    בהצלחה! וכמו שנאמר לך טוב מאד שאתה משקיע זמן לשקול את הנושא וללמוד את השיקולים. קניות פזיזות בתחום שלנו עולות לא מעט גם בכסף וגם בתסכול
    נערך לאחרונה על ידי Friman; 24-05-2012 בשעה 05:47:21.
    Gil Friman

-------------------------------
    T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Mountain Models EVA Sport
    Hitec Aurora 9

תודה!
    4
    הודה 6 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

נריה.
    כתבת שככל שהמסוק גדול כך שטח ההטסה צריך להיות גדול. לדעתי טעות, אתה תמצא שעם כל מסוק, מ450-700 תעדיף שטח גדול עם מרחב תמרון, נוח, נטול עצמים מפריעים ברקע, עם דגש כמובן על בטיחות.
    אני התחלתי עם פרוטוס 500 שליווה אותי עד ממש לא מזמן. קניתי ומכרתי מסוקים אבל הפרוטוס תמיד נשאר.
    מסוק אמין, יציב מאוד למתחילים וללא ספק ישרת אותך גם בעתיד. (כמובן תלוי גם באיבזור שלו)
    ייתכן שהוא מעט יקר לתקציבך.
    לדעתי רוב מסוקי ה500 ישרתו אותך נאמנה למטרת כניסתך לתחום וגם כ״מסוק בגאז׳״ בהמשך. הכל תלוי תקציב.
    הפרוטוס כאמור והטירקס מעולים, להבנתי ההוריקאן יחסית זול ונותן תמורה מצויינת. הgaui x4 מדהים.
    אני מסכים עם מי שממליץ לך לבנות את המסוק- ראשית החוויה ושנית תלמד את המסוק ותהיה פחות תלוי בעזרה חיצונית.
    אני מעולם לא בניתי מסוק וזו שגיאה מבחינתי, על כל בורג רץ לתמיכה.

תודה!
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תסתכל על התקציב שלו, מה אתם ממהרים ישר להמליץ על 500, מי שילם לכם כדי להמליץ על אותו גודל אותו סיפור כל הזמן.
    ״מעט יקר לתקציבו״ ? מה זו העדינות הזאת, יקר פי 2 מתקציבו, חלקים פי עשר מיכולתיו אני מעריך.. וממש לא מסוק בגאז׳.
    אורי-כאן ....

תודה!
    4
    הודה 6 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מי שילם לי להמליץ לו?? יש כמה מתמודדים, כרגע אני במגעים עם מספר ספונסרים שישלמו לי בכדי שאמליץ על מסוקים פה בפורום.
    לא יודע בקשר לבגאז׳ שלך... לשלי נכנס 500 ועוד נשאר הרבה מקום למסוק בגאז׳ השני...ה700.
    תקציב?? שיקולו.
    קח את התחביב קצת יותר בקלות...

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי standBy צפיה בהודעה
    תסתכל על התקציב שלו, מה אתם ממהרים ישר להמליץ על 500, מי שילם לכם כדי להמליץ על אותו גודל אותו סיפור כל הזמן.
    ״מעט יקר לתקציבו״ ? מה זו העדינות הזאת, יקר פי 2 מתקציבו, חלקים פי עשר מיכולתיו אני מעריך.. וממש לא מסוק בגאז׳.
    אורי-כאן ....

אתה טועה ידידי
    הוריקאן 425 לא רק שנכנס בתקציב הזה, אלא שהתמורה שתקבל גבוהה יותר מכל מסוק אחר שהומלץ כאן ונכנס בתקציב הנ"ל
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    4
    הודה 6 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ראית פעם את ישראל אסולין עם 2 מסוקי 700, מסוק 600 ועוד מסוק 450 עם שלט, סוללות דלק ומטען על הקטנוע? עד שלא ראיתי את זה לא האמנתי לסיפורים.

תודה!
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי עמיתקופטר צפיה בהודעה
    ראית פעם את ישראל אסולין עם 2 מסוקי 700, מסוק 600 ועוד מסוק 450 עם שלט, סוללות דלק ומטען על הקטנוע? עד שלא ראיתי את זה לא האמנתי לסיפורים.
    אני בכ"א לא מתכוון להתקע עם מטר-מטר וחצי בין הרגליים. אנכית זה מפריע, רוחבית זה מסוכן.
    אם השיטה שלו שונה, אשמח לדעת איך.
    אבל שוב זה לא קשור, מסוקים בגדלים האלה לא קומפקטים, חלקי חילוף יותר יקרים ועוד פירות שהתקציב שלו לא מאפשר.. ועוד הוא מתח אותו.
    אם אין לו בעיה עם כל מה שהזכרתי שיקח גם 700 ואפשר להתעלם מהודעותי. הרושם שאני קיבלתי הוא שתהיה לו בעיה.

גם אני לא ראיתי איך הוא דחף את כל זה לקטנוע, אז עד אז..

תודה!
    188
    הודה 186 פעמים ב 131 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

היי נריה,
    אתחיל בלהציג את עצמי למען הגילוי הנאות, אני בעלים של חנות מסוקים המייבאת בן היתר סחורה של גאווי ואליין - גם עם דברי ישתמעו לך כלא אובייקטיביים (עקב היותי בעל חנות), היה סמוך ובטוח שהם אכן כן, והם מבוססים על המון ניסיון עם כל הכלים שציינת (אני אולי היחידי שהתנסה עם כולם).
    הוזכרו בשרשור לא מעט מסוקים, חלקם טובים יותר חלקם טובים פחות - והמחיר לרוב הוא נגזרת של טיב המוצר.
    אתחיל דווקא עם מערכת רדיו - המערכת שהוצעה לך היא אולי המערכת הגרועה שנמכרת כיום בארץ, היא תשרת אותך לזמן קצר ביותר שמיד אחריו תאלץ להוציא עוד כסף כדי לשדרג אותה. היא מוגבלת פונקציונלית, נחותה מבחינת שיטת השידור שלה (אישית חוויתי המון תקלות איבוד רדיו איתה), והממשק הכי לא נוח שקיים היום בשוק (נאור צריך להזכיר לך כמה השלט מגביל אותך?).
    לצורך העניין אפילו ה 9 הסיני עולה עליה, בטח עם התוכנה המשופרת שלו - אך גם זה שלט שלא הייתי לוקח אם אתה הולך להתמקד במסוקים; כאן אין פשרות - שלט של אחת החברות המובילות בשוק יקנה לך המון שקט והנאה בהמשך (ספקטרום או פוטאבה - תמנע ממולטיפלקס הוא מסורבל ויקר יותר ללא שום סיבה).
    זהו שלט, מקווה שבאמת לא תתפשר בזה כדי שלא תצטרך לשדרג שוב, או לסבול מתקלות שיכולות לתסכל אותך בתור מתחיל.
    מסוקים:
    ה KDS - המסוק הזול בקבוצה, והתוצר בהתאם. שווה ערך ל HK הסיני בבגדים יפים יותר. אלומיניום באיכות ירודה, המון תקלות, בתצורתו המקורית (ללא שדרוגים) מתאים לשלבים הבסיסיים בלבד - יחד עם זאת הוא אכן הזול בחבורה.
    הטירקס 450 - מסוק מוכח בשוק, בגודל שלו הוא המוביל כיום. מחיר טוב, חלקי חילוף בשפע וטס נחמד מאוד - יחד עם זאת עדיין מסוק קטן, ותהליך הלמידה שלך עליו יהיה ארוך וזרוע יותר ריסוקים עקב המגבלה שעליך להטיסו נמוך יחסית עם מרווח טעות קטן יותר מאשר מסוק גדול יותר (לצורך זיהוי); זו אגב בעיה שכל מסוק 450 יסבול בה והיא לא קשורה בהכרח לטירקס.
    המיני פרוטוס - מסוק יקר מאוד (!!), טס יפה מאוד, חלקים לא נפוצים (ויקרים), חלקי המתכת בו אמנם די עמידים - אך לעומתם חלקי הפלסטיק שבירים יותר מאשר במסוקים אחרים. לא מצדיק את ההוצאה הסופר גבוהה יותר הנוספת מאשר הטירקס.
    מסוקי 500, שהם הגודל היותר מומלץ לך בתור מתחיל (מהסיבה שציינתי מעלה) - גם בהנחה שעלות החלקים גדולה בכ 15%-50%:
    הוריקן 425 - מסוק שרובו עשוי פלסטיק מחוזק, מאוד נפוץ בקרב מתחילים בארץ. זול מאוד גם לרכישה וגם לתחזוקה - למרות מה שציינו כאן קודם לכן, הוא מתאים גם להמשך, ואני יכול להעיד אישית שהוא מבצע 3D ברמה שהפתיעה אותי (יש לא מעט סרטונים שלו ברשת). הוא מגיע רק כקיט ויש להשלים את כל האלקטרוניקה - שזה חיסרון כי זה קצת דורש לעשות שיעורי בית, אבל גם יתרון כי יש לך את הגמישות להתאים מסוק לצרכים הספציפיים שלך.
    פרוטוס 500 - כמו אחיו הקטן, טס טוב, קל משקל ושקט (עקב הרצועה); אך יחד עם זאת יקר מאוד גם לקנייה וגם לתחזוקה, ולא מצדיק את ההוצאה הנוספת על המתחרים (מה גם שהוא יקר מהתקציב שצויין).
    טירקס 500 - מסוק ה 500 הנפוץ ביותר כיום, טס טוב מאוד ודי עמיד, מומלץ גם למתחילים וגם למטיסי 3D מיומנים. מחיר החלקים יקר יותר מההוריקאן אך זול בהרבה מהפרוטוס. נפוץ מאוד בשוק היד 2 וניתן להשיג בתקציב עסקת יד 2 (חדש נמצא מעל התקציב שציינת).
    גאווי X4 - מסוק ה 500 המתקדם כיום, טס טוב יותר מהמתחרים שציינתי; תוצאה של משקל נמוך וטכנולוגיה מתקדמת יותר (מגיע FBL עם מערכת ייצוב מהטובות בשוק). המחיר גבוה יותר מהטירקס ולא מצדיק אם אינך מעוניין במסוק פלייברלס (לא רלוונטי לשלבי הלימוד).

בסוף אם תצליב ותסכם את הכול (אם הצלחת להגיע עד כאן ), תראה שהתוצאות העיקריות הן אן הטירקס 500 (כיד 2) או ההוריקן (כחדש) - שניהם יתנו לך תוצאות מעולות, ותמורה נהדרת למחיר, חלקי החילוף לא בשמיים (זול יותר בהוריקן) והגודל (500) עדיף בצורה חד משמעית על מסוקי 450.

בהצלחה, נכנסת לאחד התחביבים המדהימים שיש!!!
    ליאור

תודה!
    188
    הודה 186 פעמים ב 131 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי standBy צפיה בהודעה
    אני בכ"א לא מתכוון להתקע עם מטר-מטר וחצי בין הרגליים. אנכית זה מפריע, רוחבית זה מסוכן.
    אם השיטה שלו שונה, אשמח לדעת איך.
    אבל שוב זה לא קשור, מסוקים בגדלים האלה לא קומפקטים, חלקי חילוף יותר יקרים ועוד פירות שהתקציב שלו לא מאפשר.. ועוד הוא מתח אותו.
    אם אין לו בעיה עם כל מה שהזכרתי שיקח גם 700 ואפשר להתעלם מהודעותי. הרושם שאני קיבלתי הוא שתהיה לו בעיה.

גם אני לא ראיתי איך הוא דחף את כל זה לקטנוע, אז עד אז..
    מתקן מתקפל - שני מסוקי 700+600 שבולטים באלכסון מאחורי הקטנוע (לאורכו), ועוד 450 בין הרגליים.
    אגב מניסיון בג׳וימקס 250 נכנס מאחורה גם טירקס וגם גאווי X4, אבל באופן עקרוני תפיסתך נכונה ואף אחד מהמסוקים הוא לא מסוק בגאז׳ בהוויתו - גם לא ה 450; אם אתה רוצה מסוק בגאז׳ אמיתי זה ה McpX אך לא נראה לי שלשם מושך פותח השרשור.

תודה!
    3
    הודה 4 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני אחשוב שוב על הרכבת המסוק בעצמי.
    אבל אני אצטרך גיבוי קטן מהצד למקרה שיהיו דברים שאני לא מבין
    כדי שאני לא יהרוס אותו.

אני שמח לקבל כל עצה שתוכלו לתת =]
    תודה עמית על היעוץ שאתה מביא כאן.

להוריקן יש חלקי חילוף זמינים בארץ?
    או שאני אצטרך להזמין מחו"ל מראש? (במידה ואני אקנה אותו)

תודה!
    75
    הודה 121 פעמים ב 101 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי lior_bar_ami צפיה בהודעה
    היי נריה,
    אתחיל בלהציג את עצמי למען הגילוי הנאות, אני בעלים של חנות מסוקים המייבאת בן היתר סחורה של גאווי ואליין - גם עם דברי ישתמעו לך כלא אובייקטיביים (עקב היותי בעל חנות), היה סמוך ובטוח שהם אכן כן, והם מבוססים על המון ניסיון עם כל הכלים שציינת (אני אולי היחידי שהתנסה עם כולם).
    הוזכרו בשרשור לא מעט מסוקים, חלקם טובים יותר חלקם טובים פחות - והמחיר לרוב הוא נגזרת של טיב המוצר.
    אתחיל דווקא עם מערכת רדיו - המערכת שהוצעה לך היא אולי המערכת הגרועה שנמכרת כיום בארץ, היא תשרת אותך לזמן קצר ביותר שמיד אחריו תאלץ להוציא עוד כסף כדי לשדרג אותה. היא מוגבלת פונקציונלית, נחותה מבחינת שיטת השידור שלה (אישית חוויתי המון תקלות איבוד רדיו איתה), והממשק הכי לא נוח שקיים היום בשוק (נאור צריך להזכיר לך כמה השלט מגביל אותך?).
    לצורך העניין אפילו ה 9 הסיני עולה עליה, בטח עם התוכנה המשופרת שלו - אך גם זה שלט שלא הייתי לוקח אם אתה הולך להתמקד במסוקים; כאן אין פשרות - שלט של אחת החברות המובילות בשוק יקנה לך המון שקט והנאה בהמשך (ספקטרום או פוטאבה - תמנע ממולטיפלקס הוא מסורבל ויקר יותר ללא שום סיבה).
    זהו שלט, מקווה שבאמת לא תתפשר בזה כדי שלא תצטרך לשדרג שוב, או לסבול מתקלות שיכולות לתסכל אותך בתור מתחיל.
    מסוקים:
    ה KDS - המסוק הזול בקבוצה, והתוצר בהתאם. שווה ערך ל HK הסיני בבגדים יפים יותר. אלומיניום באיכות ירודה, המון תקלות, בתצורתו המקורית (ללא שדרוגים) מתאים לשלבים הבסיסיים בלבד - יחד עם זאת הוא אכן הזול בחבורה.
    הטירקס 450 - מסוק מוכח בשוק, בגודל שלו הוא המוביל כיום. מחיר טוב, חלקי חילוף בשפע וטס נחמד מאוד - יחד עם זאת עדיין מסוק קטן, ותהליך הלמידה שלך עליו יהיה ארוך וזרוע יותר ריסוקים עקב המגבלה שעליך להטיסו נמוך יחסית עם מרווח טעות קטן יותר מאשר מסוק גדול יותר (לצורך זיהוי); זו אגב בעיה שכל מסוק 450 יסבול בה והיא לא קשורה בהכרח לטירקס.
    המיני פרוטוס - מסוק יקר מאוד (!!), טס יפה מאוד, חלקים לא נפוצים (ויקרים), חלקי המתכת בו אמנם די עמידים - אך לעומתם חלקי הפלסטיק שבירים יותר מאשר במסוקים אחרים. לא מצדיק את ההוצאה הסופר גבוהה יותר הנוספת מאשר הטירקס.
    מסוקי 500, שהם הגודל היותר מומלץ לך בתור מתחיל (מהסיבה שציינתי מעלה) - גם בהנחה שעלות החלקים גדולה בכ 15%-50%:
    הוריקן 425 - מסוק שרובו עשוי פלסטיק מחוזק, מאוד נפוץ בקרב מתחילים בארץ. זול מאוד גם לרכישה וגם לתחזוקה - למרות מה שציינו כאן קודם לכן, הוא מתאים גם להמשך, ואני יכול להעיד אישית שהוא מבצע 3D ברמה שהפתיעה אותי (יש לא מעט סרטונים שלו ברשת). הוא מגיע רק כקיט ויש להשלים את כל האלקטרוניקה - שזה חיסרון כי זה קצת דורש לעשות שיעורי בית, אבל גם יתרון כי יש לך את הגמישות להתאים מסוק לצרכים הספציפיים שלך.
    פרוטוס 500 - כמו אחיו הקטן, טס טוב, קל משקל ושקט (עקב הרצועה); אך יחד עם זאת יקר מאוד גם לקנייה וגם לתחזוקה, ולא מצדיק את ההוצאה הנוספת על המתחרים (מה גם שהוא יקר מהתקציב שצויין).
    טירקס 500 - מסוק ה 500 הנפוץ ביותר כיום, טס טוב מאוד ודי עמיד, מומלץ גם למתחילים וגם למטיסי 3D מיומנים. מחיר החלקים יקר יותר מההוריקאן אך זול בהרבה מהפרוטוס. נפוץ מאוד בשוק היד 2 וניתן להשיג בתקציב עסקת יד 2 (חדש נמצא מעל התקציב שציינת).
    גאווי X4 - מסוק ה 500 המתקדם כיום, טס טוב יותר מהמתחרים שציינתי; תוצאה של משקל נמוך וטכנולוגיה מתקדמת יותר (מגיע FBL עם מערכת ייצוב מהטובות בשוק). המחיר גבוה יותר מהטירקס ולא מצדיק אם אינך מעוניין במסוק פלייברלס (לא רלוונטי לשלבי הלימוד).

בסוף אם תצליב ותסכם את הכול (אם הצלחת להגיע עד כאן ), תראה שהתוצאות העיקריות הן אן הטירקס 500 (כיד 2) או ההוריקן (כחדש) - שניהם יתנו לך תוצאות מעולות, ותמורה נהדרת למחיר, חלקי החילוף לא בשמיים (זול יותר בהוריקן) והגודל (500) עדיף בצורה חד משמעית על מסוקי 450.

בהצלחה, נכנסת לאחד התחביבים המדהימים שיש!!!
    ליאור
    מסכים עם ליאור בכל מילה המסוק האולטימטיבי להתחלה הוא טירקס500 יד שנייה . בהצלחה

flying heli'z rocks!!

FUTABA 14SG

SAB GOBLIN 700 COMPETITION

SEBART SBACH E30

אריאל
    צוות חאפטה מישור אדומים...

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. [שאלה] mini titan e325 v2
    על ידי rex450 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 31-08-2010, 13:40:58