אהלן,
כבר זמן רב שחיפשתי מסוק מיקרו לשעשוע בזמני שיעמום בבית ולאחר המלצות והתייעצויות החלטתי ללכת על ה-fp 100 של הסיני.
המסוק הגיע באריזה נחמדה שנראית יוקרתית למראית עין, בפנים חיכה לו המסוק הקטנטן יחד עם השלט 2.4ghz שהוא חיקוי מדוייק למדי של השלט שמגיע עם הטירקס 100 המקורי ויש לו תצוגת lcd מאורת בכחול.
בקופסא מקבלים גם שתי בטריות ליפו נטענות,מטען ליפו וכבל הטענה שמתחבר ליואסבי במחשב כאשר גם בשלט יש כבל הטענה להטענת שטח(כאילו שהוא יראה אי פעם אור יום )
בהתחלה חששתי מאיך שהדבר הזה יעוף והוא נראה מאוד שברירי אבל בפעם הראשונה שהעליתי אותו לאוויר הדבר הראשון שיצא לי מהפה זה וואאאווו.... הוא יציב ברמה מדהימה
השליטה שלו בכל ארבעת הערוצים מאפשרת טיסה בתוך הבית שממש נראית ומרגישה כמו מסוק גדול.
הג'יירו המובנה שלו עושה את העבודה בצורה טובה וכמעט ואין צורך להתעסק עם הזנב בריחוף.
ממליץ בחום לכל מי שמחפש מסוק מיקרו ולא רוצה להשקיע את הסכומים שדורשים יצרניות כמו אליין, החלפים שלו זולים מאוד מאוד והכי חשוב הוא טס וטס טוב!
דבר אחד וזה אולי שאלה למקצוענים שבינינו, בשלט אין שום אופציה ל-reversing והבעיה אצלי היא שאני התרגלתי מאז שהתחלתי להטיס מסוקים שכאשר הזנב מופנה אליי הטיית הסטיק ימינה מזיזה את הזנב ימינה ולהפך כמובן, אבל בקטנצ'יק הזה זה הפוך :/ וכשהזנב מופנה אליי הטיית הסטיק שמאלה מזיזה את הזנב ימינה והטיית הסטיק ימינה מזיזה את הזנב שמאלה.
השאלה היא האם יש אפשרות לשנות את זה דרך השלט?אולי אפשר לפתוח אותו ולהזיז/לסובב/להפוך משהו שבעצם יהפוך לי את תנועת הזנב?
מיכוון שהזנב זז ע"י מנוע נפרד חשבתי אולי לחתוך את החוטים שלו ופשוט להפוך את הקוטביות ככה שהמנוע יסתובב הפוך אבל זאת נראית לי אופרציה מסוכנת והחוטים שמה דקים מאוד מאוד מה אתם אומרים הדבר אפשרי?
בברכת יום טוב,
יהודה.