שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 38

נושא: שאלה

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    22
    הודה 81 פעמים ב 51 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: שאלה

כל המסוקים שהוזכרו בשרשור זה יעשו את העבודה היטב.

אני כן חושב שכדאי (דווקא למתחיל) ללכת על מסוק גדול ככל האפשר.מסוקי ה-450 אמנם מתומחרים ולכאורה מכוונים למתחילים אך חד משמעית אינם מתאימים ב-100% למתחיל.

מסוק 500 הוא אופציה אדירה למתחיל שיהנה מעלויות לא גבוהות והרגשה של מסוק יציב, עמיד לרוחות ושלא גורם לאיבוד אוריינטציה בקלות. איזה דגם ? ממש לא משנה, מתחיל לא ישים לב להבדל בין TREX 500 לפרוטוס או לקופטר X, אוסיף ואומר שגם מטיס בינוני לא ישים לב.

בנושא הזה אני מחזק את דבריו של עודד בנוגע להוריקאן, מסוק קלאסי למתחילים שיכולים כמובן להגיע איתו רחוק מאוד.

אני מטיס את הלוגו 10 ולוגו 20 (גודל של הוריקאן ו-TREX 600 בהתאמה) ולא הייתי ממליץ להתחיל עם קטנים יותר.

עניין העלות של הקטנטנים מפתה, אך מבחינת הטסה פרופר אין מה להשוות.

בהצלחה.

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי עודד מזור צפיה בהודעה
    מסוק 500 הוא אופציה אדירה למתחיל שיהנה מעלויות לא גבוהות והרגשה של מסוק יציב, עמיד לרוחות ושלא גורם לאיבוד אוריינטציה בקלות. איזה דגם ? ממש לא משנה, מתחיל לא ישים לב להבדל בין TREX 500 לפרוטוס או לקופטר X, אוסיף ואומר שגם מטיס בינוני לא ישים לב.
    לא ישים לב להבדל הביצועים אבל יקבל מידה מסויימת של גמישות כמו היכולת להשתמש בקלות בסוללות A123 שיאפשרו טעינה מהירה, בטיחות ועמידות.

אפשרי גם ב TREX 500 אבל לא באותה קלות ואותן תוצאות כמו שניתן ב PROTOS.

תודה!
    22
    הודה 81 פעמים ב 51 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי vinay צפיה בהודעה
    לא ישים לב להבדל הביצועים אבל יקבל מידה מסויימת של גמישות כמו היכולת להשתמש בקלות בסוללות A123 שיאפשרו טעינה מהירה, בטיחות ועמידות.

אפשרי גם ב TREX 500 אבל לא באותה קלות ואותן תוצאות כמו שניתן ב PROTOS.
    זה בהחלט יכול להיות. למי שמתכנן שימוש בסוללות ספציפיות, כמובן מומלץ לבדוק היטב שהכלי מיועד להן. הכוונה היתה מבחינת ביצועים.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •