לא אהבתי!משעמם ודל במיגוון התרגילים.סורי![]()
לא אהבתי!משעמם ודל במיגוון התרגילים.סורי![]()
א. מצטער שאני משעמם אותך.
ב. אתה לא חייב להסתכל (אפילו מוזמן שלא).
ג. לכל המקטרגים אשתדל שהסרט הבא יהיה יותר מעניין עם רוח שהיא פחות מ 20 קשר (אולי גם נצליח להטיס ולא להלחם עם המסוק), עם מגוון תרגילים עצום ללא חניקות מנוע, נגיש גם בוטנים תוך כדי ותקבלו גם מסאג' מבלונדינית מפנקת!
ד. כנראה שלא!
הערות בונות יתקבלו בברכה אך יש צורה להעיר - והיא רחוקה שנות אור ממה שכתבת בצורה ביקורתית וללא ומנסה להעליב (יותר הצחיק ועורר רחמים), אני לא זוכר שראינו איזה קרמבו מעופף וכנראה שגם אם כן זה לא יהיה 3DMASTER, וגם אם יהיו הערות כנראה שהם לא יהיה בסגנון - לא אהבתי..
לא נורא כדי לזהות אנשים גדולים, צריך לפגוש כמה אנשים קטנים בדרך...
שלומות,
ליאור
יש לי מצב רוח טוב אחרי יום נחמד מאוד אז אני אהיה עדין(אה ואני רגוע)...
יחסית ליום מעט אביך רוחות חזקות מאוד ומטיס עם קצת פרקינסון (), הצילום הוא 10.
בהטסה תמיד יש מקום לשפר ואפשר למצוא הארות ונק' לשיפור גם כשמטיס אלוף העולם, זו הסיבה שאנחנו מתאמנים - ע"מ להשתפר!! הבעיה איתך זה חוסר יכולת במתן ביקורת בונה...
ולסיכום - לתת מילה טובה לא הורג אף אחד - לא חייבים תמיד למצוא משהו להלונן עליו...
OH WELL...
אם התגובות היו קצת פחות נילהבות היתי מפרגן בכיף.לדעתי הן היו חסרי פורפוציה.נדב גם אני לא יודע לצלם בשיייטטט!!!!!!!!
אתה פשוט חוצפן ובן אדם פיצפון.... (לקרוא לך קטן זה חוסר בפרופורציה)
מי שמך לקבוע לאנשים ממה להתלהב וכמה?! אתה מספיק שטוח כדי לקבוע את מידת ההתלהבות שלך עפ"י דעה מנוגדת לדעת הרוב - טימטום אישי שלך, ולא משנה באיזו צורה ננסה להסתכל על זה.
אפשר רק לדעת מי אתה שנדע להתרחק מאנשים קטנים כמוך?
בתודה מראש,
המשעמם.
אחי, לא לקחת ללב עמוק מידי!
אתה בין המטיסים ה- בסט שהכרתי!
מי שבכל זאת רוצה להווכח שיבוא לראותך! - אותי לפחות הרשמת מאוד!!
דע לך - גם אם תשקיע בארוע הכי פנזי, תביא תקליטן מס' 1 , אוכל של שפים ממיטב העולם:
תמיד, אבל תמיד, ולא יעזור כלום יקום איש אחד ויגיד אירוע חרא!
2 דברים בלבד קיבלנו בחיים, והם בחינם, לגמרי בחינם, לא עולה אגורה אחת שחוקה, ולצערי עדיין קיימים בעולם אנשים שלא משתמשים בהם - חיוך ופירגון.
ובאמת - העיקר שאתה יודע מי אתה, ושלם עם עצמך ותן למי שרוצה להגיד מה שרוצה.
ובאמת אתה מטיס פגז!
ניסן