אתה צריך מטען ומוד 2 זה לימניים
אתה צריך מטען ומוד 2 זה לימניים
אתה מתעקש לא לקרוא...
כל השאלות שלך והמלצות לסטאפ נענו עשרות פעמים.
כל מטען שנמצא באתר של הובי קינג עובד עם הבטריות שהזכרתי?
גיא, כבר קראתי את כל התגובות בנושא הזה, וגם בנושא שהבאת לי, אני מוכן לעבור מבחן ולקבל 100 בתגובות גם ***
בכל מקרה אני אוהב להבין ממש הכל לפני שאני מזמין, כך שאני רוצה טיסן למתחילין שיהיה טוב ולא סתם טיסן זול שיתפרק אחרי כמה טיסות.... כי אין לי מדריך באזור אז אני צריך ללמוד לבד (איך שלמדתי במסוקים, עם מסוק ממש צעצוע)
אז כבר החלטתי את רוב הדברים שאני צריך, חוץ ממנוע שאין לי מושג באיזה לבחור, וזהו![]()
אתה ממשיך להתעקש שאתה מבין הכל.
חבר, אנחנו לא נגדך. גיא צודק, אולי קראת אבל זה לא מספיק לגבש הבנה. אתה צריך שמישהו יעשה לך אינטגרציה ויעזור לך לארגן את כל מה שלמדת לתמונה ברורה שתתן לך טיסן שתהנה ממנו ויהיה בר הטסה... תחשוב על סלט ששמים בו את המלפפון הכי טרי, וגם קצת חציל מטוגן שחבל על הזמן, רוטב צ׳ילי מתוק וזיתים קלמטה משובחים. יופי של רכיבים, אבל האינטגרציה ביניהם שגויה. זה בדיוק משול למה שאתה מנסה לעשות - בוחר רכיב רכיב בלי להבין את הקשר והחיבור ביניהם.
חפש מנחת באיזור מגוריך, אנשים מטיסים טיסנים בכל חור בארץ. גש, דבר עם אנשים שמבינים דבר או שניים, לא חייבים ״מדריך״ רשמי רק מישהו עם סבלנות וקצת נסיון, הח׳ברה בדרך כלל שמחים לעזור לחדשים בתחום. קל מאד לקנות קנייה פזיזה בתחום שלנו אבל באמת חבל, זה לזרוק כסף מיותר. Been there, Done that... כולנו...
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
למכירה ג׳יירו ספרטן קווארק כחדש
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
תקרא את התגובה שלי עוד פעם, אמרתי שאני לא מבין כלום בתחום בכלל ******ח!
וקשה לי בינתיים להגיע לאחד המנחתים, אבל יש לי חבר בלימודים, שהוא כבר 13 שנים בתחום, והוא מוכן לעזור, רק אחרי שאני מביא טיסן, אז בגלל זה אני צריך את העזרה שלכם לבחור טיסן למתחילים ומה שלא הבנתם זה שאתם אומרים לי להביא את הביקסלר, אוקי אני יביא אותו, אבל אני צריך עם הטיסן הזה עוד שלט וכמה דברים, אז אפשר בבקשה, שתגידו לי מה להביא בדיוק? :S
תודה מראש!
אכן התעסקות רצינית...ממש נזקקים להנדסת חלל
ואגב, את הביקסלר שבקישור אי אפשר לעולם להביא למצב טיסה טוב, זו גירסת RTF המלאת כשלונות
אם מישהו רוצה להנות מהביקסלר, אבל באמת להנות, חייבים לרכוש אותו בגירסה עירומה ולאבזר לבד
אין דרך אחרת עם הטיסן הזה, ואז יש לך אחלה טיסן.
קרא בעיון רב את הכתוב על הביקסלר בריכוז המידע בחתימה שלי
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
******************ח ישמרינו אלוהים
היום הגיע לי הביקסלר!!!שבוע הבא אני ארכיב אותו (כי חבר של אבא שלי עוזר לי ויש לו לחץ בעבודה השבוע)..
אני אעדכן אתכם בתוצאות
איזה שירשור הזוי.
XxS-BoY אתה כנראה בדרך לטיסן מרוסק, וזה לא משנה איזה טיסן תקנה לשם כך.
אם אתה רוצה לקנות ביקסלר ולהתחיל בתחום אתה מתבקש לעשות את שני הדברים הבאים בדחיפות:
1. להפסיק להקשיב למה ש"אמרו לך" כי אמרו לך שטויות
2. להתחיל לקרוא מה שכתבו לך ולמאה אלף אחרים כאן בפורום
יש בפורום כבר קישורים לטיסן, יש הסברים על ההבדלים בין RTF לקיט, יש הסברים על השלט והמודים השונים, יש שירשורי בניה לטיסן, יש רשימות וקישורים לכל רכיב ורכיב מהציוד הנדרש להתחלה בתחום ממטען וספק כח ועד למברגים ודבק.
אתה מתרוצץ כמו ילד היפראקטיבי בחנות ממתקים, מכריז שאין לך מושג בתחום אבל מחליט לבד למה צריך דברים מסויימים ולא אחרים, מודיע מראש שאתה מתכוון ללמוד לבד בלי מדריך, ומתייחס לתשובות שאנשים כותבים לך כאילו זה קישקושים על קיר של שירותים ציבוריים.
תן בבקשה יותר כבוד למה שרושמים לך פה אנשים מנוסים, כמו שזה נראה לנו יש יותר אינטרס ממך שלא תבזבז כסף על שטויות.
ואם יורשה לי רק להוסיף - אם אתה מתכוון להטיס בלי מדריך אז בבקשה תעשה את זה ממש רחוק מבתי מגורים, כבישים ואנשים באופן כללי.
בבקשה אפילו עודד ענה לו......
ואי ואי ואי תפסיקו כבר להגיד לי שרשום באתר ורשום באתר בדקתי כבר מאה אלף פעמים, יש הסבר לכל חלק ויש כל כך הרבה דברים, אבל אין סיטאף מסוים למתחילים, כל מה שאני מבקש, שמישהו יביא לי סיט אף כלשהו שיהיה טוב יחסית למתחיל....
קשה?
תקרא עוד הפעם הכל כתוב, אתה לא הראשון ולא השני ולא העשירי. כבר טחנו את השטות הזאת מכל כיוון.
ובנימה אישית , אתה מבין שסימן שאלה לעיתים מסמן ציניות???
עצור!!! יתכן ומגיע לך החזר ממס הכנסה.
יאללה שחררו אותו,
שמישהו עם ביקסלר שבנה באצמו ירשום לו רשימת קניות וזהו
TREX 500 ESP
FUTABA 7C
AXN
FMS P51 Mustang V6
אחי אני לא מסין מה הבעיה שלך? יש אצל עודד בחתימה מידע על הביקסלר, כנס לשם ותמצא את כל התשובות לשאלות שלך
אם תגיד מאיפה אתה, אפשר יהיה לכוון אותך למנחת קרוב ולאנשים שמטיסים ומבינים משהו..
תזכור שלא מספיק לקנות חלקים לפי רשימה, צריך לדעת גם להרכיב וגם לכוון, אחרת תקנה מראש שניים..
זה רק אני או שהBoy בכינוי שלו זה האנדרסטייטמנט של המילניום?