תגובה: תא נמוך בסוללה 6 תאים
ממליץ לך לא לגעת בכלום, ואני מקווה שלא חתכת והחלפת קונקטורים. אני עשיתי לי כלל קודם כל עם סוללה חדשה לבדוק אותה עם מודד תאים ולו פרימיטיבי לאישור סביר שהיא תקינה. אפילו לפני שאני מוריד את הניילון. ברגע שנגעת במשהו מהסוללה ושינית, הסיני לא יחזיר לך אגורה עליה ולא משנה אם היא תתלקח לך בבית. אפשר לפעול בהליך שהציע כפיר, אבל הוא עלול להיות מסוכן, ולא בהכרח יעבוד לאורך זמן. ניסיתי את זה פעם מסקרנות עם סוללת 3 תאים שהגיעה במשלוח מהסיני עם תא אחד מת לחלוטין - ות'כלס הצלחתי, אחרי כמה הטענות בNIMH הצלחתי להעלות את התא המת למתח שהספיק להפעיל בזריזות תוכנית BALANCE ולהציל את הסוללה - אבל, למרות שאני מטיס עם הסוללה הזו טיסן כבר חצי שנה כמעט ובסה"כ די מרוצה ממנה (אני מטיס 7:15 דקות פאן קאב באינטנסיביות מתונה והיא יורדת מאוזן ונטענת מאוזן), איתה אני תמיד מטיס אחרונה, ואם כבר הטסתי כמה פעמים עם כלים אחרים היום אז אני מעדיף לוותר עליה. ובאמת כשהייתה לי תקלה במנוע והייתה לי צריכת זרם גבוהה פעם שגרמה לי לקאט מהבקר, זה היה בגלל התא הזה שצנח ל3 וולט. אז עם מסוק לא הייתי לוקח סיכון כזה - תתאזר בסבלנות ובאיפוק ושלח אותה לסיני בצילום של מדידת התאים שלך, של הסוללה בתוך המארז מהקרטון עם כל הדברים בפנים, ועם צילום תעודת המשלוח שלהם שעל העטיפה. צלם את הסוללה ואת האריזה וכל מסמך שהוא מכל כיוון אפשרי כי הם עלולים לבקש בדיעבד תמונות נוספות, אפילו שהפריט אצלם. חודשיים משכו אותי פעם בהחזר על זוג להבי קרבון.
אגב עם הסוללה הראשונה שקיבלתי מהסיני עם תא מת חששתי אגב לנסות לתקן וזרקתי לפח, זו הייתה השנייה. זה נהיה מכה אצלו.
נערך לאחרונה על ידי Friman; 18-07-2012 בשעה 20:53:13.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9