רק נשאר לי להגדיר את ה OSD כמו שצריך ולחכות למקלט FRSKY כדי לחבר את היציאת RSSI שלו ל OSD
רק נשאר לי להגדיר את ה OSD כמו שצריך ולחכות למקלט FRSKY כדי לחבר את היציאת RSSI שלו ל OSD
בזמן בנתיים אולי כדאי לחשוב על לעשות צירים למשטחי היגוי מנייר דבק עם סיבים יתן להם תנועה יותר חלקה פחות עומס על הסרוואים....
יש לי בדיוק ביקסלר כזה, עם PAN TILT , מחכה לטסט. יש עליו RV ואנטנה טראקר... אני אישית ממליץ על הפאן טילט מהסיני ולא על שלך, הוא גבוה ועף קדימה בנחיתות. הסיני נמוך יותר ולכן יותר עמיד, והוא גם סוג של ממוסב.
בהצלחה בטסט!
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
אם זה טיסן ה- FPV הראשון שלך, מציע לך לא להשתמש ב PAN TILT בטיסות ראשונות. תלמד לשלוט קודם בטיסה.
שם לב ל מקלטי סדרה V8 FRSKY אין יציאה מוכנה של RSSI
זה מצריך הלחמה + תוספת של נגד מסוים
אשתדל להביא לך לינק אם זה המצב
Team Zion
אני אשמח ללינק למרות שקניתי את המקלט עם הטלמטריה ונראה לי שיש שם יציאת RSSI ויציאת PPM לOSD שלי של DRAGONOSD אני פשוט מחכה שיגיע כדי לבדוק את כל זה בעצמי , שרון יש לי גם את הPAN TILT של הסיני והחלטתי להרכיב את זה הוא מחוזק עם ברגים לכיסוי עץ והכיסוי עץ מחוזק עם מגנטים וגומיות לגוף המטוס כך שלא יראה לי שיתנתק לי בנחיתה . בנוסף אני שוקל להוסיף גלגלים לביקסלר אבל לא יודע אם הוא יסחוב את כל המשקל וFPV.
איפה מומלץ לעשות את הטסט? אני מרחובות
בפרדס, אבל תזהר שלא ייפול בגידולים, 2 ביקסלים הלכו לאיבוד שם לאחרונה![]()
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
mitamar06 (20-08-2012)