ציטוט נכתב במקור על ידי dror צפיה בהודעה
גיא לא ציפיתי שתכתוב קוד ואין לי שום חשק להיכנס לקוד... אני באמת מנסה להבין מה הבעיה וזה בתחום של טיסנאות חשמלית ולא חס וחלילה קידוד טפו טפו טפו מלח מים מלח מים.
כלומר - האם ה-ESC מצפה לסדר מסויים של פעולות?

הסבר: אם אני לוקח אותו ESC וסתם מחבר אותו למקלט, כמו שעושים בכל טיסן מצוי, אני שולט ידנית על הכל (דרך סטיק המצערת). האם יש סדר פעולות מסויים?

אני יודע ש-ESC מסוג Turnigy Sentry שיש לי על טיסן דורש שהשלט יהיה מופעל בזמן שמחברים את הסוללה של הטיסן. כלומר, הוא מצפה לקבל סיגנל PWM מהמקלט בזמן שמחברים לו מתח.

מצד שני, בכל רחפן שהיה לי עד עכשיו (כולל זה שכתבתי לו את הקוד ולכן אני יודע בדיוק מה הוא עשה) לקח כמה שניות מרגע אספקת המתח עד לזה שהוא היה מוציא PWM ל-ESC. זה בדיוק המצב שהיה קורה בטיסן אם היית מחבר סוללה ורק אחר כך מפעיל את השלט. ובכל זאת ה-ESC עבד בלי בעיות. אמנם מדובר ב-Trunigy Plush - יכול להיות שהוא מתנהג אחרת.

דרור
לא יודע להסביר את זה, אבל גם אני נתקלתי בזה רק עם 2 בקרים, אם תחפש TURNIGY NAZA PROBLEM תמצא על זה המון מידע וסרטונים איך לעקוף את זה.
אצלי הבעיה הייתה רק ב 2/4 הפלאשים כנראה שהשניים השניים היו ריביזיה אחרת (המעבד ATMEL הוחלף באחר, ואז גם אי אפשר לצרוב סימונק).