רכישת בקר נאזה כולל ג'י פי אס במחיר מוזל היכנסו עכשיו
היי לכולם
לאחרונה התעניינתי מחדש להיכנס לFPV ברחפנים וזאת לאחר שראיתי את הביצועים המדהימים של הנאזה.
כפי שכולם יודעים מחיר הערכה בחו"ל נע בין 390-420$.
בניסיון למצוא את המחיר הטוב ביותר פניתי למספר גורמים כולל בארץ והגעתי ל2 אופציות ריאליות :
1. פניתי ישירות לDJI שהציעו לי את הסט בקצת פחות מ300$ יחסית ל450$ המחיר המומלץ על ידם לצרכן אבל התנו את זה בהזמנה ראשונית של כ6000$, חשבתי שיהיה אפשר לגייס כ20 מזמינים אבל עם עלויות שילוח, מכס ואישורים ירדתי מהעניין מבחינה לוגיסטית. הרבה כאב ראש.
2. פניתי ל - FoxtechFPV שבזמנו המחיר אצלהם עמד על 420$ עם קופון הנחה שמוריד ל375$ והם בשמחה ציינו שאם ארכוש 3 ערכות אקבל 10$ נוספים ואם 5 ערכות אז 25$ נוספים וציינתי שאני עדיין רוצה שילוח בנפרד לכל מזמין.
http://www.foxtechfpv.com/djinaza-mu...mbo-p-583.html
תנאי העסקה הם כאלה :
עלות שילוח ברשום עומדת על 11$
המחיר הרגיל עומד על 375$ + 11$ שהם 386$ (תתעלמו מהמחיר של ה450$ באתר , מישהו הלשין עליהם שהם מוכרים בזול אז הם העלו את המחיר והעלימו את הקופון של ה45$, כפי שציינתי להתעלם).
המחיר ל - 3 ערכות יהיה כרוך בהזמנה רגילה באתר שלאחריה לאחר שאראה למוכר שקנינו 3 ערכות הוא יזכה את החשבון של כל אחד מאיתנו ב10$ דהיינו מחיר סופי של 376$
המחיר ל - 5 ערכות יהיה כרוך בהזמנה רגילה באתר שלאחריה לאחר שאראה למוכר שקנינו 5 ערכות הוא יזכה את החשבון של כל אחד מאיתנו ב25$ דהיינו מחיר סופי של 361$
אם לומר את האמת אני כבר איבדתי את הסבלנות ואני מתכוון להזמין מחר בכל מקרה אם או בלי אנשים אחרים, באם יש מעוניינים נא לציין זאת כאן ואז לדבר איתי בפרטי.
אלכס.