היה מ-ד-ה-י-ם!! אחלה יום הטסות עם הרבה כלים באוויר ואחלה חב'רה שבעולם!אגב הסרטון הזה מסתיים בהמשך בריסוק
המנחת נסגר זמנית כמו שאמרת, כרגע הוא פתוח![]()
היה מ-ד-ה-י-ם!! אחלה יום הטסות עם הרבה כלים באוויר ואחלה חב'רה שבעולם!אגב הסרטון הזה מסתיים בהמשך בריסוק
המנחת נסגר זמנית כמו שאמרת, כרגע הוא פתוח![]()
Yehuda Bitton
Aurora 9 2.4Ghz
T-rex 450 DFC
T-rex 700E DFC
Yehuda Bitton
Aurora 9 2.4Ghz
T-rex 450 DFC
T-rex 700E DFC
לא משהו אישי, בחרתי את השורות שלך במקרה.
אבל... תקרא שוב את השרשור ואת התגובה שלך, קשה שלא לקבל את הרושם שיש התלהבות מהסגנון שבסרטון. בכל מקום של התלהבות יש צמצום מרווחי בטיחות ובכל מקום של צמצום מרווחי בטיחות מגיע הבלאגן.
בלאגן יכול להיות סתם אי סדר ויכול להיות גם סכנה ממשית. מה לעשות שעם השנים לומדים לזהות סכנות עוד בזמן ההתלהבות... נכון זה לא פופולארי, אבל מנוע בראש של נער יסגור את התחביב הזה להרבה אנשים שרק רוצים להנות מהטסה.
לפני שנה עלה סרטון שבו מצטרף מסוק רדיו לטיסה עם מסוק אמיתי שהחליט לעשות חליפה במקום - טיפשי זה בלשון המעטה, לא חוקי בוודאות.
ועוד לא דיברנו על הטסה במסגרת החוקים הכתובים שאליהם כל טיסנאי רדיו-מנוע מחוייב.
בהקשר המנחת המסוים, למרות שאין שם ש.ג. פעיל, באופן רשמי הוא לא מורשה לנוכחות אזרחים וכל יום שם הוא מתנה שחבל לבזבז אותה. לכן, שימו לב מה אתם עושים לפני שאתם עושים.
מצטרף לאיחוליך, בריאות וגמר חתימה טובה!
רחפן למכירה: http://www.efly.co.il/forums/showthr...586#post442586
my new YouTube chanelhttp://www.youtube.com/user/Tav317
אתה מתפרץ לדלת פתוחה בלי להיות שם וללא יכולת להבין את האוירה והסביבה.
כנראה שייש לך איזו שהיא מישנה שאתה צריך לירוק אותה בכל רגע נתון ונתפס על כל זיז בדרך .
במקרה אני הייתי שם ואחד הילדים הוא שלי, הסכנה היחידה שהיתה היא התנגשות בשמיים וגם בסיכוי מאוד נמוך. וזה נכון לגבי כל מקום שמטיסים בו יותר מטיסן אחד בו זמנית .
ההטסות היו רחוק מהיושבים ליד המכוניות ורחוק מלהיות מסוכנות , בקיצור , לעבור את הכביש בשכונה יותר מסוכן !!! .
לידיעתך בשבת האחרונה במנחת "מסודר" אחר בצפון ועם הרבה רצון לחוקים מסודרים בטווח של 20 דקות התרסקו שני טיסנים לתוך מתחם החנייה שבו אני ועוד שני ילדים ישבנו שם.
בין קוראי הפוסט אני מניח שישנם רבים שיודעים בדיוק על מה אני מדבר , כי הם היו שם .
למזלנו הפגיע הראשונה נגמרה בנזק לרכב שלי שעמד חצי מטר ממני ומהילדים ובפגיעה האחרת הרגל של סוכך השמש בלמה את הכנף כ20 ס"מ מראשו של אחד הילדים .
לכן במקום להתלהם תנסה קצת להתלהבאולי איבדת את זה במהלך השנים , ( נקודה למחשבה )
נ.ב.
הריסוק שקרה שם, קרה לא בהמשך לסרט המצולם , אלא בהטסה נוספת כשעה מאוחר יותר, המטיס הינו אחד מהותיקים והמנוסים ביותר בענף עם טיסן F3A מדהים שאיבד קשר לשלט מסיבה זו או אחרת והתרסק בשדות . לכן גם כשמעירים צריך להבין על מה מעירים.
שתהיה לכולנו שנה טובה וחתימה טובה .
נערך לאחרונה על ידי avnerl; 25-09-2012 בשעה 15:45:07.