כמה לפי דעתכם צריך להשאיר משקל ביטחון לריפוד של החבילה?
זאת אומרת אם מותר 2 ק"ג, כמה עדיף להשאיר כביטחון בעבור ריפוד החבילה?
כמה לפי דעתכם צריך להשאיר משקל ביטחון לריפוד של החבילה?
זאת אומרת אם מותר 2 ק"ג, כמה עדיף להשאיר כביטחון בעבור ריפוד החבילה?
לאיזה ריפוד אתה מתכוון ?
למעטפת פצפצים ?
זה לא אתה מחשב. זה עסק של השולח.
נערך לאחרונה על ידי guy1a; 02-10-2012 בשעה 19:56:39.
מותר לייבא חבילות לארץ עד 2 ק"ג ללא מכס.
משקל הפריטים שאני מכיא בחבילה הוא 1900 גרם.
השאלה אם ה 100 גרם הנותרים ע"פ חוק יספיקו לריפוד.
כן, גם שקיות פצפצים, ושקיות אוויר שהספק שם בתוך הקרטון כדי שהפריטים לא ינזוקו או יזוזו מצד לצד בזמן השילוח.
זה לא נחשב ..
תסתכל ה משקל החבילה שלך. כל האביזרים אחקי זה על חשבונו. אתה לא משלם על זה ובמשקל הזה לא רשןם על החבילה
SGS2 ..
אז למה כשמזמינים מהסיני להבים למסוק הוא מוסיף ברשימת הפריטים אריזת קרטון גדולה ששוקלת כמעט כמו הלהבים ומייקרת משמעותית את עלות המשלוח? שהרי המשקל למשלוח של הלהבים שמצויין באתר גבוה באופן ניכר ממשקל הלהבים עצמן. לפי מה שאתם אומרים אסור לו לדרוש תוספת עלות משלוח על משקל הקרטון הנוסף, לא?
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX - למכירה במחיר מבצע מטורף
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
למשלוחים בדואר יש חיוב לפי משקל ולפי נפח. לאריזות ארוכות במיוחד, דוגמת להבים למסוקים, יש חיוב שונה. לכן הסיני מחייב עבור האריזה בנפרד, כתוספת למשקל הפריטים. אתה יכול להוסיף עוד ועוד פריטים ארוכים לתוך אותה האריזה ללא חיוב נוסף.
גם פרופלורים לטיסנים, החל מגודל מסויים מחויבים באריזה ארוכה. כנ"ל גם גלילי ציפוי לטיסנים.
ובתמצית, אין דבר כזה שלסיני אסור לדרוש. הוא מודיע לך מראש כמה יעלה לך הסיפור. תרצה - תיקח, לא תרצה - עזוב.
אין דבר כזה 'אסור' ..
תסתכל מה גדעון רשם.
יש לדוגמה הרבה מוכרים באיביי שמחיר המוצר אצלם גבוה ומחיר נשלוח מאד נמוך או חינם ויש שהפוך ..
הסיני יכול היה לשלוח את זה במעטפת פצפצים עם קרטון לחיזוק באותו מחיר ...
גיל פרופ לרחפן אני מזמין מאתר שמאפשר לי לבחור מעטפה ב 5$ או קרטון 8$ או קופסה משוריינת מבואחן מהירה ב 25$
וזה פשוט כי הם נחמדים ..
הסיני מקובע בהרבה דברים.
SGS2 ..
נערך לאחרונה על ידי guy1a; 02-10-2012 בשעה 22:01:05.