מתלבט בנוגע לשיטת הקלטת הטיסה
אני התחלתי מהטסת fpv עם מסך של די וי די נייד. היום כשיש לי משקפיים (vg260 פשוטות ״של הסיני״) אני לא מבין איך הטסתי עד עכשיו, המסך דיוידי פשוט זוועה - רואים קטן ולא מספיק ברור, מההתנסות הזו אני ממש לא ממליץ להטיס fpv עם מסך קטן שכזה. אני מניח שאם תטיס עם מסך של DVR זה בערך מה שתראה. ממליץ לך בחום להתחיל מלהטיס עם המשקפיים. זה קצת מפחיד בהתחלה לחשוב שאתה כלל לא רואה את הכלי, אני מודה שזה שהטסתי עם מסך דיוידי וכל רגע יכולתי להרים מבט ולראות את הכלי באוויר עזר לי מאד בהתחלה, אבל מנגד בקושי ראיתי משהו מהמצלמה ולא נהניתי כל כך מהיבט הfpv של הטסת הfpv...
ספוטר מרגיע ורגוע יכול לעזור כאן.
עם לפטופ קשה מאד לראות בשמש וכמו שאמרו יש דיליי קל. לגבי ההקלטה- היא לא באיכות משהו מי יודע מה, מספיק כדי לראות את נתוני הOSD במקרה של ריסוק (אני עם הCL-osd) אבל לא איכות שארגיש בנוח להעלות סרטונים לרשת. אני הזמנתי עכשיו DVR עם מסך 4.2״ שנקרא JXD 990 (עלה 83$ מאיביי), יש עליו ביקורות לפה ולשם, להבנתי אמור להספיק להתחלה. יש לו זיכרון מובנה 8 ג״ב. ההחלטה לקנות DVR עם מסך הייתה כדי שיהיה מסך נוסף לגיבוי וגם לצפייה לחברים במנחת כי כאמור במסך של המחשב לא רואים הרבה בשמש, מה גם שלהיסחב כל פעם עם המחשב הנייד, לחבר הכל ואז בסוף היום לנתק, יותר מדי כאב ראש. DVR עם מסך שקבוע במזוודת ההטסה מאפשר לך לארגן מזוודת הטסה מאורגנת ומסודרת שהכל מחווט נוח, אתה מגיע לשטח, מחבר מתח לאן שצריך ומדליק מתגים והכל עובד בלי לשבור את הראש על חיווטים מעצבנים כל פעם מחדש. נכון שאפשר למקם במזוודה DVR ללא מסך ומסך לצפייה נפרד אבל זה גם יוצא יותר יקר, וגם לטעמי פחות נוח.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9