ציטוט נכתב במקור על ידי guy1a צפיה בהודעה
לא ברור אם המעבד מספיק מהיר לתקן גם פיטש וגם מהירויות .. חוץ מזה למה לתקן מהירויות ?

לוח קייקיי לא יודע שהוא הפוך. הוא רק יודע לאן הוא זז.

Er9x בהחלט יודע לבצע מיקס עם עקומה ודיי בקלות.

ואתה יודע מי יכול לעזור לך

sgs II
תודה גיא. אני בהחלט אעזר בך.

ציטוט נכתב במקור על ידי Friman צפיה בהודעה
אני הייתי מבצע פרוייקט כזה במצב גוברנור או בעקומת מנוע קבועה מעל אמצע הסטיק במצב נורמל כדי שהמערכת לא תתבלבל משינויי הסל״ד. בכל מקרה המיקס יהיה רק בין המצערת לבין הUp...
אגב מתן יתרון נוסף תאורטי של הנעה במנוע מרכזי יחיד עם גג״ש ראשי וגג״ש משני שביניהם מיסב חד כיווני, הוא אפשרות תאורטית לעשות אוטורוטציה בחירום... מן הסתם זה לא יהיה ראלי עם רוטורים קטנים על בסיס מנגנון זנב של 250 אבל אם תלך על 450... יש סיכוי. בקוואד מבוסס מנוע אחד שכושל יש סיכוי תאורטי להציל את הכלי באוטורוטציה, לעומת זאת כשמנוע אחד כושל בקוואד עם 4 מנועים זה ריסוק וודאי. זו אחת הסיבות שהתחלתי לחשוב על הקונספט הזה בעבר. שוב זה כמובן תאורטי, למיטב ידיעתי אין עדיין אף אחד בעולם שניסה לעשות אוטורוטציה עם רחפן
תשקול להתבסס על זנבות של 450, העלות לא הרבה יותר גבוהה והמכניקה היא אותה מכניקה, עם רכיבים גדולים יותר יהיה לך יותר נוח.
על גוברנור אני צריך לקרוא כי לא הבנתי את זה עד הסוף...
העניין עם האוטורוטציה מעניין...
יתרון נוסף זה הרבה פחות משקל.
אני צריך לבדוק עם המהנדס את העניין.
ויכול מאוד להיות שאני אלך על מנגנון של 450. (זה עולה כמעט כמו קוטג'!) רק הבעיה היא שהמרחק בין הגריפים גדול יותר אז יכול להיות שיהיה צורך להגדיל את השלדה...