שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 211

נושא: [שרשור בניה] שרשור בנייה לקוואד ראשון ממתחיל - מדריך מלא מבוסס Arduflyer בטיבול FPV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    90
    הודה 274 פעמים ב 187 הודעות
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: [שרשור בניה] שרשור בנייה לקוואד ראשון ממתחיל - מדריך מלא מבוסס Arduflyer בטיבו

לא הצלחתי להבין למה סיבכת את העניין עם מקטעים, גידים והלחמות?
    גם לי היה מטר אדום ומטר לבן. הקפתי חצי רחפן באדום, את החצי השני בלבן. בקצה אחד הם מולחמים זה לזה, ובקצה השני החוטים של שני הפסים מחוברים ל 12V.
    למה בכלל חתכת את הפסים?
    לפי התיאור שלך כבר חשבתי שבסרטון עומדים להיות הבהובים בקצבים שונים של כל מקטע או שידור מורס באמצעות לדים

ועוד טיפ לפעם הבאה - לא היית צריך להוציא את האזיקונים שכבר היו. אין שום בעיה להדביק את הלדים על אזיקונים קיימים. הדבר מחזיק מצוין, ולא הייתי צריך להוסיף אזיקון באף מקום.
    נערך לאחרונה על ידי AvivT; 27-02-2013 בשעה 14:28:49.

תודה!
    93
    הודה 218 פעמים ב 170 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: [שרשור בניה] שרשור בנייה לקוואד ראשון ממתחיל - מדריך מלא מבוסס Arduflyer בטיבו

ציטוט נכתב במקור על ידי AvivT צפיה בהודעה
    לא הצלחתי להבין למה סיבכת את העניין עם מקטעים, גידים והלחמות?
    גם לי היה מטר אדום ומטר לבן. הקפתי חצי רחפן באדום, את החצי השני בלבן. בקצה אחד הם מולחמים זה לזה, ובקצה השני החוטים של שני הפסים מחוברים ל 12V.
    למה בכלל חתכת את הפסים?
    לפי התיאור שלך כבר חשבתי שבסרטון עומדים להיות הבהובים בקצבים שונים של כל מקטע או שידור מורס באמצעות לדים

ועוד טיפ לפעם הבאה - לא היית צריך להוציא את האזיקונים שכבר היו. אין שום בעיה להדביק את הלדים על אזיקונים קיימים. הדבר מחזיק מצוין, ולא הייתי צריך להוסיף אזיקון באף מקום.
    :-)
    סיבכתי כי ככה זה יותר מסודר ומעניין, לא רואים את חיבור המיקטעים בין צידי הזרועות וגם לא אהבתי שזה הולך בצד החיצוני של הזרוע כי יותר דק שם, אני מסכים איתך שלא הייתי חייב להוריד אזיקונים אבל לא יכולתי למנוע מעצמי לעשות את זה מסודר/מושלם יותר, קודם גם הורדתי אזיקונים להעברת gps ואנטנת טלמטריה, אם לא הייתי מוריד אז ועכשיו, היו המון אזיקונים..., אולי בתכנון מראש אפשר לעשות הכל בפעם אחת....

לגבי המורס, זה היה התכנון ההתחלתי לעשות היבהובים שונים בין קדימה לאחורה שנשלטים מהשלט אוטומטית , השלט תומך בזה, קניתי למעשה גם שלושה מפסקי שלט כאלו אבל אין לי מספיק ערוצים בשלט.... אולי ייצרו עוד כמה ב-openlrs...
    נערך לאחרונה על ידי sevet; 27-02-2013 בשעה 16:11:40.

נושאים דומים

1. [שרשור בניה] שרשור בנייה לרחפן מבוסס על הלוח CRIUS ALL IN ONE PRO v1.0
    על ידי liorz055 בפורום רחפנים מרובי להבים
    תגובות: 92
    הודעה אחרונה: 05-06-2013, 10:25:25
  2. [שרשור בניה] שרשור בניה? נו.... טוב, שרשור בניה זה לא Parkmaster 3D
    על ידי gillb בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 18-07-2011, 19:29:26
  3. DIU DLG - שרשור בנייה
    על ידי sharonx בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 60